Şimdi Ara

Bu saatten sonra sensation alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu saatten sonra sensation alınırmı ? yani yeni telefonları çıkacak biraz daha beklemeye değer mi ?
    ayrıca hepsiburada evo3d 1.188 liraya düşmüş alınır mı sizce ?

• evo 1 sene sonrada alınır çünkü diğerleriyle yan yana konulmaması gereken bir model ama bu saatten sonra sensation alınmaz
  • ben telefonlarda 3 boyut özelliğini gereksiz buluyorum ve bencede bu saatedn sonra sensation alınmaz XL XE modelleri belki düşünebilirsin ama onlarda çok pahalı o paraya daha iyi telefonlar alınır
  • bence alınır. sensaiton evo dan daha performanlı ve kaliteli bir cihaz bunu bilmeyen yok. Herkezin maddi durumuda belli xl ve xe nin performans olarak pek farkı yok sadece xl ın ekranı biraz daha büyük okadar büyük telefonda cepte zor durur. Fiyatıda düşmüşken alınır. Ama diyosanki ıos da olabilir git ıphone 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: GürkaN-18

bence alınır. sensaiton evo dan daha performanlı ve kaliteli bir cihaz bunu bilmeyen yok. Herkezin maddi durumuda belli xl ve xe nin performans olarak pek farkı yok sadece xl ın ekranı biraz daha büyük okadar büyük telefonda cepte zor durur. Fiyatıda düşmüşken alınır. Ama diyosanki ıos da olabilir git ıphone 4 al

ios benden uzak
  • yok yani bu saatten sonra sensation alınır mı ne demek oluyor ? piyasada hala iyi bir seviyede ayrıca 3d ne oluyor ? çoğu kullanıcı pişman göz bozuyor diye..
  • bende sensation almayı düşünüyorum ama toz sorunu varmış içine toz kaçıyomuş bu yüzden alsamı almasammı diye düşünüyorum siz nedersiniz

one serisi çıkınca xe xl lerin fiyat larında nekadarlık düşme olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla toz her telefonda oluyo kim ne derse desin. Kaldıki toz ekranın arasına girmiyorkii sorun yaratsın. kulaklık kısmına toz giriyor okadar oda çok basit bir şekilde temizleniyor.
  • birtakım sitelerde xl ve xe kutusu açılmamıs ve kayıtlı olarak değerinden çok daha ucuz bir fiyata satılıyor. bence bunlara göz atabilirisiniz. Şahsen benim çekincem vardı ve 2 tane farklı ürün siparisi verdik . sonuç aynı yazıldıgığı kusunu bırakın dışındaki parlak naylon yani ambalajı bile açılmadan gönderiyorlar. bunu gördükten sonra szde parayı kargoyu size teslim eden arkadasa veriyorsunuz. Bunun yanında size yurt dışından alınma fatırası ve türkiyede pasaport kayıdının yapıldığı bir makbuz veriyorlar. telefon tumuyle sizin oluyor. Garanti sıkıntısı var tabikide ama almadan önce aklıma benim daha hiç bir telefonumu garantiye göndermediğim geldi. Düşürmelere v.b karsı bu ufak riski göze onunde alıcaksınız. Zaten ülkemiz fiyarıyla aralarında en kötü 500 liralık bir oynama söz konusu.. Herhangi bir durumda onuda göz onunde bulundurarak orj servisine yaptırabilirisiniz diye düşünoyurm. D:

• sensation xe aldım kayıtlı nasıl türkçe yapabilirim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

yok yani bu saatten sonra sensation alınır mı ne demek oluyor ? piyasada hala iyi bir seviyede ayrıca 3d ne oluyor ? çoğu kullanıcı pişman göz bozuyor diye..

Açılıp kapatılabiliyor bu özellik.
  • Hic dusunmeden alabilirsin xl kullaniyorum ve cok seviyorum telefonumu aradigim her ozellik mevcut yok yok icinde iphone almak icin ciktim xl la dondum :) ama sunuda bilmeni isterimki aksesuar sorunu yasiyoruz yani kilif koruyucu vs. Hic birsey bulamadim bu sikintisi var sadece onun disinda dopdolu arsivler hazirlayabilcegin yani ne yapmak istiyorsan icinde barinan ve barindirabilecegin muazzam bir cihaz ses kalitesi beats audio kulakligini tak sonrada keyfine bak diyorum ;)
  • Bu saatten sonra alinmaz heryer kapali gunduz alirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GürkaN-18

valla toz her telefonda oluyo kim ne derse desin. Kaldıki toz ekranın arasına girmiyorkii sorun yaratsın. kulaklık kısmına toz giriyor okadar oda çok basit bir şekilde temizleniyor.

sizi tebrik ediyorum çok guzel demissiniz bende sensatıon aldım super tel kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.