Şimdi Ara

Bu saatten sonra sayisala geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene sınava gireceğim lise son sınıf öğrencisiyim

Eşit agirliktan sayisala geçmeyi düşünüyorum beni bilen bilir pilotluk hayalim fakat thy akademi yerine universitede pilotaj okumak istiyorum

Sizce sayisala geçmek riskli mi ?

Matematikte eksiğim yok fakat fizik kimya biyoloji 0

Yetistirebilir miyim sizce ?

Aranızda hiç eadan sayisala geçen var mı

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var.

• Ben varım ama size tavsiyem mühendislik okuyup thy akademiye git (bildiğim kadarıyla kurs ücreti maaşından kesiliyor, doğru muyum ?)

• bilgi olsun diye paylaşıyorum. son yıl sayısala geçtim. fen sıfırdı. zamanımı yüzde 70 yatış yüzde 30 çalışma olarak geçirdim.

tyt: 88.75 net

ayt:

mat 32.25 net

fen 20.25 net

obp: 88.74

429 puan / 34.8k

dipnot: sınavdan önce son 3 ayda çözdüğüm hiçbir denemede 90 tyt'nin altına düşmemiştim. ortalama 98-99 yapıyordum. sınavda aksilik yaşadım.

eğer öyle yapabilseydim 27k civarı gelecekti. sağlık olsun diyelim

eğer sayısala geçersen elimden geldiğince yardımcı olabilirim. risk güzeldir :D

• köprüden önce son çıkış çabuk tut elini
  • Aytnin önemi çok tyt netimiz aynı ayt mat 34.25 fen 30.5 16k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısalı görmüş geçirmiş her adam bunu bilir;

bu 4 senelik konuların hepsi sıkı bir çalışma ile 6 ayda biter ve sen de derece yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan siz var ya adamsiniz be hepinize cok sagolun bana verdiğiniz destek cok hosuma gitti arkadaşlar cok teşekkürler

Marginalengineer evet doğru diyorsun fakat bir sorun var

Aldığımız egitim maasimizdan kesiliyor fakat egitim ücreti euro uzerinden kesiliyor ve kur sabitlenmiyor yani euro artarsa borcunuz da artar

Arkadaşlar vereceginiz tavsiyeler var mı minnettarım hepinize

• Up

• MF olsaydınız ve TM'ye geçmek isteseydiniz kesinlikle geç derdim ama tersi durum biraz zor.Hayaliniz pilotaj okumaksa neden tm öğrencisi oldunuz anlamadım.Sonuca gelirsek kesinlikle hayalinizin peşinden gidin,daha önünüzde uzun bir süre var çalışmak için.
  • hocam zoraki yapmak yerine şevkle çalışın fakat yine de ekndinizden emin olun bu yolun dönüşü yok. başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizik tereddütsüz umut öncül. ondan anlamadığın konu olursa fiziklebaris kanalını izleyebilirsin. iki kanal da formül ezberletmez, mantığını kavratır.

kimya için kimya adasını önerebilirim.

biyoloji konusunda işini yapan bi selin Hoca var. onun videolarını izleyebilirsin.

matematiği şenol Hoca ve hocalara geldik'ten dinleyebilirsin.

sen eski bir tmci olduğun için tytde seni sayısalcıların öne geçirecek olan dersler türkçe ve sosyal. o yüzden en azından Türkçeyi sağlam (35+) tutmalısın. matematiğin zaten kaçarı yok. fenin halledilemeyecek bi zorluğu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 26 Ağustos 2018; 12:8:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019Rank1

MF olsaydınız ve TM'ye geçmek isteseydiniz kesinlikle geç derdim ama tersi durum biraz zor.Hayaliniz pilotaj okumaksa neden tm öğrencisi oldunuz anlamadım.Sonuca gelirsek kesinlikle hayalinizin peşinden gidin,daha önünüzde uzun bir süre var çalışmak için.
    Thy akademi düşünüyordum fakat o işte sakatmış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cegtheripper

fizik tereddütsüz umut öncül. ondan anlamadığın konu olursa fiziklebaris kanalını izleyebilirsin. iki kanal da formül ezberletmez, mantığını kavratır.

kimya için kimya adasını önerebilirim.

biyoloji konusunda işini yapan bi selin Hoca var. onun videolarını izleyebilirsin.

matematiği şenol Hoca ve hocalara geldik'ten dinleyebilirsin.

sen eski bir tmci olduğun için tytde seni sayısalcıların öne geçirecek olan dersler türkçe ve sosyal. o yüzden en azından Türkçeyi sağlam (35+) tutmalısın. matematiğin zaten kaçarı yok. fenin halledilemeyecek bi zorluğu yok
    Peki fizikte, matematikte oldugu gibi limit turev integral tarzında zor, baba konular var mı

• Ben de 12nin başında eylül ayında ea tan sayisala geçtim 12. sınıfta bi takım sorunlar yüzünden doğru düzgün ders calisamadim ygs 46k mf3 85k yaptım mezuna kaldım tyt 10k ayt 27.5k yaptım ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tutuba

Ben de 12nin başında eylül ayında ea tan sayisala geçtim 12. sınıfta bi takım sorunlar yüzünden doğru düzgün ders calisamadim ygs 46k mf3 85k yaptım mezuna kaldım tyt 10k ayt 27.5k yaptım ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    Hocam fizikte Limit türev integral tarzi baba konular var mı matematikte olduğu gibi

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    elektrik vardı bu sene hiç sormadılar :D

Tytde pek yok ayt de var ama istedikten sonra halledilir hedef kaç k say olursan

• quote:

Orijinalden alıntı: tutuba

Tytde pek yok ayt de var ama istedikten sonra halledilir hedef kaç k say olursan
    Hocam pilotaj en düşük 12 k istiyor

Gerçekten zor ama imkansız değil yoğun çalışma temposuna hazirsan hayallerin için geç derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.