Şimdi Ara

bu saatten sonra note 2 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben galaxy s3 kullanıcısıyım. note 2'ye gecmeyi düşünüyorum ama internette araştırınca yeni 5" ekranli daha yüksek çözünürlüklü telefonlar geleceğini gördüm. sizce suan note 2 almak mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?

• ne kadar faydalı olur bilmem ama benim S2 den note 2 ye geçmemdeki en önemli etkenlerden biri kalem ile kullanabileceğim geniş alandı. Ve aktif olarak kalemi not tutmak için kullanıyorum. eğer kalemli kullanmayacak olsaydım, 4" üzerinde telefon almazdım.
  • ben de kalem için geçeçğim zaten. ama görünüre göre 1-2 aya kadar daha kaliteli ekranlı telefonlar gelecek gibi. belki onlara da kalem koyarlar.
  • Telefon piyasaya çıkmadan nedir, ne değildir bilinmez zaten. Eğer işinizi note 2 görüyorsa onu alın yeni çıkan bir telefon ihtiyaç fazlasıyla ne yapacaksınız onu? Sanki her alan en uç noktasına kadar kullanıyormuş gibi en iyisi olsun diye uğraşıyor bunu anlamıyorum.

Eskiden kalem vardı millet ıyy dandik bak benimki parmağı algılıyor derdi, şimdide tam tersi kalemi algılamıyor diye sorun oldu..
  • Alınır ama beklenebilirse beklenmeli fhd ekranlar çok cazip geliyor bana seçim meselesi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s3 varken en az 3 sene yeni bir telefon almak gereksiz. Kalem icin note 2 alacaksaniz bosuna almayin. Kalemle kullanmak cok zevkli degil. Parmakla daha rahat kullaniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.