Şimdi Ara

Bu saatten sonra Mac Mini alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Haswell işlemcili yeni mac mini'ler bu haftalarda piyasaya çıkacak deniliyor. Ikinci el bir mac mini almak istiyorum. Sizce yeni modeller çıkana kadar beklemeli miyim? Şuan sıfırı satılan modellerin fiyatları düşer mi? Sizce bir kaç aylık i5 işlemcili mac mini'ye 1.250 tl verilir mi şuanda ?

Teşekkürler.

• Hep en yenisini alayım takıntınız yoksa niye alınmasın :) Fiyatları zaten artarak gelecektir. Yurt dışı imkanınız varsa 1250 TL gibi bir fiyata mal edebilirsiniz. Japonya dan siparişim bu akşam geliyor benimde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zaga20

Hep en yenisini alayım takıntınız yoksa niye alınmasın :) Fiyatları zaten artarak gelecektir. Yurt dışı imkanınız varsa 1250 TL gibi bir fiyata mal edebilirsiniz. Japonya dan siparişim bu akşam geliyor benimde :)

Bu haswell işlemci olan modeller çıkınca mevcutların fiyatları düşer gibi geliyor bana.
  • Apple sadece estetik olarak değil sağlamlık olarak ta en baba cihazları yaptığı için 2.elde deli divane düşüş olmuo. Bu arada Haswell için Wikipedia'da i serisine göre 15*C daha fazla ısınıo demiş ben mi yanlış okudum: Haswell Performance
    Güncelleme: Ivy Bridge'a göre 15*C daha fazla ısınıyor demiş. Ivy Bridge nedir henüz bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 8 Mart 2014; 12:12:34 >
  • Haswell yeni bir platform bu yüzden Mac mini iki model olarak satılabilir. Böyle bir şey olursa fiyat oynamaz. İhtiyacınız varsa alın :) Dün gece benim mac minim geldi pek bi şirin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

iki aylık makinaya 1.250 tl verilir mi sizce?
    Daha Fazla Göster
  • vatanda bikaç gün önce 1399 tl i5 li model satılıyodu, yine olur belki siteye bakın
    Satılık_iPad mini Smart Cover_mavi; 75 tl yeniden farksız aos tan alınma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.