Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra LoL'a Başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum da sizce bu saatten sonra, herkes pro olmuşken, başlamak mantıklı mı?

• Pro olmuşken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla kardesım oynaya oynaya sende pro olursun bu mantıkla gidersen oynayacak oyun bulamazsın.
  • Pro seviye oyuncu cok az eglenmek icin oyna gerisi önemli degil.

• Herkes pro derken ??

• başla bence.
  • Basla bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başla derim. Bende o kadar eski ve iyi bir oyuncu değilim. Kimse de doğuştan pro değildir zaten. Oynayarak deneyim elde edersin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • westte başla ama trde çok noob var
  • Hayatında özel bir yeri olacak, ona vakit ayırmazsan diğer şeyleri düşünmeye fırsat bulamadan tekrar kendini bilgisayarın başında bulacaksın. Eğer hazırsan; adalet meydanları seni bekliyor.
  • vaktin varsa başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes pro derken bu prolar benim takımıma hiç gelmiyor desem yeridir
  • başlanır tabi ki
  • Valla ben 6 Ayda 350 tl rp alıp şampiyonların yarısını açabildim. Arada kostümlerini de aldığım oldu.

6 Ayda Rünler haricinde ip biriktirme tam işkence eğer başlarsan vaktinin çoğunu ip biriktirmek için harcayacaksın.

Özet: Başlama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlama kardeşim. Biz bırakamıyoruz sende bu hallere düşme. Sözüme dikkat ver ve başlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Valla ben 6 Ayda 350 tl rp alıp şampiyonların yarısını açabildim. Arada kostümlerini de aldığım oldu.

6 Ayda Rünler haricinde ip biriktirme tam işkence eğer başlarsan vaktinin çoğunu ip biriktirmek için harcayacaksın.

oyunun mantıgıda o zaten napsınlar runelarıda mı rp le yapsınlar :D

6 ayda çok fazla harcamıssın bence. heroları rp açmak kdr saçma bişey yok derim. 3 yıldır oynuyorum 1 kere rp le hero acmadım. ha 225 250 tl arası yatırdım skın actım ama sevdigim herolar için oyundan daha çok zevk almak için.

@ateş ve güneş

eğer ki dota geçmişin varsa durma başla zorlanmazsın yoksada oyunla ilgili herseyi ögrenmeye calış takıldın yerde konu aç derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Herkes pro derken bu prolar benim takımıma hiç gelmiyor desem yeridir

+1 Görsek şu proları be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

Valla ben 6 Ayda 350 tl rp alıp şampiyonların yarısını açabildim. Arada kostümlerini de aldığım oldu.

6 ayda çok fazla harcamıssın bence. heroları rp açmak kdr saçma bişey yok derim. 3 yıldır oynuyorum 1 kere rp le hero acmadım. ha 225 250 tl arası yatırdım skın actım ama sevdigim herolar için oyundan daha çok zevk almak için.

@ateş ve güneş

eğer ki dota geçmişin varsa durma başla zorlanmazsın yoksada oyunla ilgili herseyi ögrenmeye calış takıldın yerde konu aç derim

Dolandirici gelmis.Cocugun hesabini var namussuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelise

quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

@ateş ve güneş

Dolandirici gelmis.Cocugun hesabini var namussuz.

forumu biraz takip et konus birader kim dolandırıcı ? her boku görüyosun actıgım konuyu nasıl görmuyosun hangi dolandırıcılar lisesinde adım var göstersene. bana dolandırıcı diyen adamı aratın forumda bi bakın ne boklar yemiş kac kısıyı hesap takası diye kandırmıs ben suana kadar bnmle dahil 3 kişi gördum. 1 hesap var 3 kişiye satmaya calısıyor bi bok bildiniz yok anca konusun anasını satıyım klavyeden yazması ne kdr kolay demi

• Korktu gözüm benim.

StarCraft 2 ve Path of Exile'den şaşmamak lazım sanki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.