Bildirim
Bu saatten sonra iPhone 4s alınırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2-3 senelik olsun dersen 5s al derim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İp4s in ios 8 ile desteği biteceği için slınmaz
1-1.5 sene sizi götürür, daha ilerisi yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hazır konu açılmışken ben de sorayım. Diyelim ki 4s aldım. Aldığım 4s iOS6 mı olur iOS7 mi? _____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
Bende var sıkıntı yaşamıyorum kullanım için ama 5 kere garantide değiştirdim :/ çok arızalı çıktı bunu 2 hafta önce Apple Zorlu'dan aldım umarım sağlam çıkar :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Hazır konu açılmışken ben de sorayım. Diyelim ki 4s aldım. Aldığım 4s iOS6 mı olur iOS7 mi?
0 alcaksanız ios 7 ile verirler_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Slifer45
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Hazır konu açılmışken ben de sorayım. Diyelim ki 4s aldım. Aldığım 4s iOS6 mı olur iOS7 mi?
0 alcaksanız ios 7 ile verirler
Hocam tamamı mı öyle gelir? Yani 8GB, 16GB, 32GB hepsi mi iOS7 ile gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
4s çok güçlü bir cihaz yazılım desteği konusunda baya gideri var çünkü bu cihaz iphone 4 gibi değil yazılımla eskitilmesi çok zor.Yeni ios yeniliklerini almaz ama kendisini alır çünkü donanım sağlam.Uzun yıllar daha ios güncellemesi alıcaktır ios 8 son değil.
İsimleri yakın olduğu için 4 ile 4s in insanlar ufak bir fark var sanıyor lakin arada gezegen var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 12 Haziran 2014; 17:24:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "ONE PC TO RULE THEM ALL" -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxıs
4s çok güçlü bir cihaz yazılım desteği konusunda baya gideri var çünkü bu cihaz iphone 4 gibi değil yazılımla eskitilmesi çok zor.Yeni ios yeniliklerini almaz ama kendisini alır çünkü donanım sağlam.Uzun yıllar daha ios güncellemesi alıcaktır ios 8 son değil.
eskimeye bilir ama apple kendisi eskitecek. adamların politikası bu yenisi alınsın._____________________________ -
Ben olsam almazdm 4s kullaniyorum oyunlarda sık sık kasma yasatiyor,sarji cok az gidiyor ios 7 ile rezil bir hal aldi kisacasi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vaybe eskiden bi telefon aldin mi 5 sene kullanilirdi o.
Simdi bu akilli telefonlarin modasi gecti mi degistiriliyor.
Suan iphone 4 bile kullanilir durumda.
Yani telefondan ne beklediginize bagli birazda.
Bunuda en iyi siz bilirsiniz
Tabi ki alınır,
Sağlamlık ve hız konusunda Apple efsanesi bir modeldir kendisi
İos 7'li almanı tavsiye etmem,kasma ve şarj sorunu yaşanıyor,hoş alsan da 1-1,5 sene götürür
Ama İos 6 kurulu bir 4s bulursan hemen al,hiç güncelleme,3 sene daha kullanırsın
Valla ablamda 3GS var, cok cok mutlu. Whtasup, facebook, eposta, facebook, gazete okuma, hepsini yapiyor. Oyun moyun oynamayacaksan 4S gayet guzel alinir kardesim.
bu saatten sonra sıfır 4s alınmaz _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud numara değiştirme
- iphone son aramalar kendiliğinden siliniyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iphone aux bağlanmıyor
- ios 26 beta indir
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- iphone 17 titanyum mu
- iphone air magsafe pil
- telefon yönlendirme nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı