Bildirim
Bu saatten sonra iphone 4 alınır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alınır kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun falan performansı nasıl peki ? -
App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor. 3gs bile alınır. Sadece fotoğraf performansı düşük olur bu yüzden 3 ay sonra 4s alınır çok güzel kullanılır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Enclosure
App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor
Şu bilgi kesin mi? Kaynak var mı? -
quote:
App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor. 3gs bile alınır. Sadece fotoğraf performansı düşük olur bu yüzden 3 ay sonra 4s alınır çok güzel kullanılır.
o nasıl oluyor ? -
Aşağıdaki linkte forum sayfası var yeni bilgi deneyip yükleyenler var sadece server bağlantısı gerektiren (whatsapp, instagram vb) uygulamalar üreticiden kaynaklı sorun yaşayabiliyormuş.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81405417
quote:
Orijinalden alıntı: evereve
quote:
App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor
Şu bilgi kesin mi? Kaynak var mı?
Kesin bilgi. Yayalım. -
1000 TL verip alacağıniz telefon öyle olmamalı. Illa iOS istiyorsaniz alınır çünkü o fiyata başka yok.
2. el uygun fiyata alıcaksan alınabilir ama sıfır diyorsan alınmaz.2. el 4s bak -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35
2. el uygun fiyata alıcaksan alınabilir ama sıfır diyorsan alınmaz.2. el 4s bak
+1 temiz bulmak kazım wifi hatası olmayan özellikle
-
4s 14 yaşına girecek biri için uygun mu ve oyunları hiç kasmadan oynatır mı ayrıca dist. mi yoksa ithalat garantili mi alınmalı dist 1.850 civarı ithalat 1560 a bile bulunabiliyor fark ödenmeli mi sizce ve bazıları wifi problemi demiş bundan başka kronik sorun var mı alırsam beyaz alacağım.
bu saatten sonra diyince aklıma değişik şeyler geliyor söylemiyim -
Bence Alınmaz 5S 5C Cıktı Cıkacak Artık İphone 4 De 3GS Gibi Olacak Tarih Hesabı 2 3 Aya Sıfırları 800-750 TL Civarına İner Ben Beklemenizi Öneriyorum Eğer Ben Bekleyemem Dersenizde 2 El 4 S Alın Temizlerinden 4S Uzun Süre Yetecektir Enazından 2 Senesi Var Rahat Yazılım Konusundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 18 Eylül 2013; 5:16:44 > -
Bencede alınmaz
Aslında alınmaz. Yani maddi durumunuz el veriyorsa üzerine biraz daha koyup 4s almanızı tavsiye ederim. Hatta 5c alın. Uzun süre destekleyecek Apple 5c'leri.
quote:
Orijinalden alıntı: neodyum
Aslında alınmaz. Yani maddi durumunuz el veriyorsa üzerine biraz daha koyup 4s almanızı tavsiye ederim. Hatta 5c alın. Uzun süre destekleyecek Apple 5c'leri.
Biraz daha koyup 5s alsin bari
Ben hala 3gskullanıyorum. Herhalde 1kaç ay sonra 4s alırım. Anca benim alabileceğim seviyeye iniyorlar. -
Ben geçtiğimiz ay eşime aldım. Çok memnunum. 1000 TL'ye alınacak tek iPhone.
Benzer içerikler
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- safari geçmişi görme
- apple zam
- geçersiz doğum tarihi iphone
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- iphone 14 ekran yenileme hızı
- ios 18 indir
- telefondan ses gelmiyor
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X