Şimdi Ara

Bu saatten sonra iphone 4 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatten sonra iphone 4 alınır mı beyler ? galaxy ace 2 kullanıyorum camı kırıldı oyüzden yeni bi telefon almak istiyorum. hem iOS hoşuma gitmeyi başladı android sıktı git gide. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

• alınır kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun falan performansı nasıl peki ?
  • App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor. 3gs bile alınır. Sadece fotoğraf performansı düşük olur bu yüzden 3 ay sonra 4s alınır çok güzel kullanılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor

Şu bilgi kesin mi? Kaynak var mı?
  • quote:

App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor. 3gs bile alınır. Sadece fotoğraf performansı düşük olur bu yüzden 3 ay sonra 4s alınır çok güzel kullanılır.

o nasıl oluyor ?
  • Aşağıdaki linkte forum sayfası var yeni bilgi deneyip yükleyenler var sadece server bağlantısı gerektiren (whatsapp, instagram vb) uygulamalar üreticiden kaynaklı sorun yaşayabiliyormuş.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81405417

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evereve

quote:

App store artık uygulamaların eski versiyonunuda yüklemeye izin veriyor

Şu bilgi kesin mi? Kaynak var mı?

Kesin bilgi. Yayalım.
  • 1000 TL verip alacağıniz telefon öyle olmamalı. Illa iOS istiyorsaniz alınır çünkü o fiyata başka yok.

• 2. el uygun fiyata alıcaksan alınabilir ama sıfır diyorsan alınmaz.2. el 4s bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

2. el uygun fiyata alıcaksan alınabilir ama sıfır diyorsan alınmaz.2. el 4s bak

+1 temiz bulmak kazım wifi hatası olmayan özellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Bu saatten sonra iphone 4 alınır mı beyler ? galaxy ace 2 kullanıyorum camı kırıldı oyüzden yeni bi telefon almak istiyorum. hem iOS hoşuma gitmeyi başladı android sıktı git gide. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Alalı 2 ay filan oldu hocam bence çok iyi bi telefon pişman olmazsın,telefon da yüklü olanlar şunlar: (900mb boş alan var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 17 Eylül 2013; 23:53:17 >

• 4s 14 yaşına girecek biri için uygun mu ve oyunları hiç kasmadan oynatır mı ayrıca dist. mi yoksa ithalat garantili mi alınmalı dist 1.850 civarı ithalat 1560 a bile bulunabiliyor fark ödenmeli mi sizce ve bazıları wifi problemi demiş bundan başka kronik sorun var mı alırsam beyaz alacağım.

• bu saatten sonra diyince aklıma değişik şeyler geliyor söylemiyim
  • Bence Alınmaz 5S 5C Cıktı Cıkacak Artık İphone 4 De 3GS Gibi Olacak Tarih Hesabı 2 3 Aya Sıfırları 800-750 TL Civarına İner Ben Beklemenizi Öneriyorum Eğer Ben Bekleyemem Dersenizde 2 El 4 S Alın Temizlerinden 4S Uzun Süre Yetecektir Enazından 2 Senesi Var Rahat Yazılım Konusundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 18 Eylül 2013; 5:16:44 >
  • Bencede alınmaz

• Aslında alınmaz. Yani maddi durumunuz el veriyorsa üzerine biraz daha koyup 4s almanızı tavsiye ederim. Hatta 5c alın. Uzun süre destekleyecek Apple 5c'leri.

• quote:

Orijinalden alıntı: neodyum

Aslında alınmaz. Yani maddi durumunuz el veriyorsa üzerine biraz daha koyup 4s almanızı tavsiye ederim. Hatta 5c alın. Uzun süre destekleyecek Apple 5c'leri.

Biraz daha koyup 5s alsin bari

• Ben hala 3gskullanıyorum. Herhalde 1kaç ay sonra 4s alırım. Anca benim alabileceğim seviyeye iniyorlar.
  • Ben geçtiğimiz ay eşime aldım. Çok memnunum. 1000 TL'ye alınacak tek iPhone.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.