Şimdi Ara

bu saatten sonra gtx 760 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Neden alınmasın bence hala guclu bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkalı ne kadar oldu daha bütçeye göre alınır tabi

• Bence R9 280'den ucuz yada aynı fiyattan olmadığı sürece alınmaz. Alan yanlış mı yapar? Hayır tabi gayet güzel kart ama ben R9280 alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

İlla post kasıcan

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hocam nick süper yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 22 Kasım 2014; 10:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hocam nick süper yalnız

Sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R9 280 530tl iken alinmaz.

760 kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Kasım 2014; 12:57:37 >
  • R9 280 nin 550 TL gibi bir rakamda satilir iken 650TL den asagi dusmeyen GTX760 i kimse almaz diye tahmin ediyorum.Sahsi gorusum R9 280 dir.Bu arada GTX760 kullaniyorum.

• Biraz daha performanslı R9 280 varken ve fiyatı 100 tl daha ucuz iken gtx 760 almak mı? Çok zor bir soru değil gibi.
  • Nvidialarda durum böyle amd muadillere göre hem fazla fiyat hem performans düşük bu durum özellikle 760 ve 770 lerde böyle
  • 500 liradan fazla verilmez.r9 280 al 530 liraya.
  • Teşekkürler arkadaşlar

• Kullanıyorum ve memnunum. Oyununa göre Anti Aliasing ayarını kısarak ultrada oynuyorum.

• bece 2.el bi tane r9 280x al
  • Alınır.
  • ben aldım geçen hafta evga gtx760 4gb 256.bit 850 tl gayet süper amd almak mı bi daha asla zaten amd kartım varken adam akıllı oyunları bile oynayamadım bunu aldım ve oyunlar akıyo resmen
  • 600-650 tl arası zotac msi modelleri fln var 2gb alınırmı acaba ? amd almak istemiyorum
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    AMD almak istemiyosan MSI olan model alınır. 2gb o karta çokta sorun oluşturmuyo, 2gb. tı aşan oyunlarda zaty extra detay açıp performansı düşürmeye gerekte yok, çünkü 4gb. kullanıcak kadar'da güçlü 1 kart değil, haa keza ileride SLI yapılmak istenilerek 4gb. alınması tavsiye ediliyo ama, öyle 1 durumda ileride 2. elden ucuza 4gb. gtx 760 alınıp, 1 kart olarak o atanarak SLI kurulumu'da yapılabilir, yada 2 ila 4gb. arasındaki fiyat fark az ve beni bozmaz, denilirse 4gb. ta alınabilir v.s.

Bu saatten sonra 760 alınırmı diyince , saat kaç'ki ? Diyede sorasım gelmişti ama olay farklıymış.
  • Alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.