Şimdi Ara

Bu saatten sonra başlanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu saatten sonra başlamanın bi anlamı var mı ? Mf4 20-25k için.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeç der gibiyidi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 12 Aralık 2013; 17:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Vazgeç der gibiyidi :d

Kac gun bosuna konusmusuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat daha erken 12 ye kadar çalış bence
  • Gece gündüz çalışırsan belki birşeyler yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

quote:

O yüzden yazmaya pek yüzüm yok zaten.. Okuldaki meslek dersleri, dershane, staj, proje yarışması, hastalık derken pek bişey yapamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

quote:

O yüzden yazmaya pek yüzüm yok zaten.. Okuldaki meslek dersleri, dershane, staj, proje yarışması, hastalık derken pek bişey yapamadım.

Yüzüm yok ne demek? Sacmaladin ha

• Başlanır tabi.Bu birazda temeline bağlı.
  • Ne durumdasin kac net yapiyorsun bilmiyorum ama meslek lisesine gidiyorsan 20-25k biraz ucuk bir hedef. Kafanda "mezuna kalir seneye yaparim 20-25k siralama" gibi bir dusunce varsa bile yine de calismamazlik yapma. Mezuna kalsan bile suan calismadigin her dakika icin pisman olacaksin. Bende duz lise mezunuyum o yuzden anlayabiliyorum seni. Seneye hallederim diye boslamistim ama o kadar kolay olmuyormus iste.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce bende buna benzer konu açmıştım iyi yol katettim özelikle lys'de kararlıysan başla
  • Tabiki başla zararın neresinden dönersen kardır 25k olmazda 40k olur onu dert etme sen çalışmaya bak.

Yalnız imzana bakılırsa Ege ee mühendisliğini kazanınca hayatının geri kalanını rahat geçireceğini sanıyorsun sanırım halbuki hayat yeni başlıyor olacak senin için
  • @Bar Filozofu
    Yok tabi o kadar konuştuk dediğin gibi ama değişen bişey olmadı pek

@daxtor55
    Matematikten temelim var antrenmanlarla matematiği bitirdim. Fende fiziği seviyorum zaten biyoloji ile kimyada ezber sayılır. Sosyal ile türkçede ezber ve bol bol soru işi ama yetiştirememe korkusu var ve hevesim kaçtığından çalışasım gelmiyor yetiştiremicekmişim gibi hissettiğimden.

@3nokta
    Kafamdaki mezuna kalma şeyi yüzünden bugün bu durumdayım.. Tabi okulla ilgili sorunlarda oluştu hastalık falan geciktim. Egeden başka bi yeri düşünmüyorum birde istanbul olur. Beceremezsem mezuna kalıcam sanırım..

@salvoni
    Sanırım dediğiniz gibi yol alırsam ygsye kadar anca bitecek herşey ucu ucuna ve pekiştirmeye fırsatım olmadan.. Lysde de naparım bilmiyorum hiç

@Ben Obi Wan Kenobi
    Güzel söylemişsin 25k olmazsada 40k olur diye ama Egeden şaşmayı düşünmüyorum birde İstanbul olur. İkisi de olmazsa seneye iyi kasıp İtü'yü hedefliyorum. Hocam kazanmak mesele kazandıktan sonra öyle veya böyle götürülür 4 yılda olmazsa 5 yılda biter ama bu eziyet farklı bi eziyet..

• Okulu bahane etmesen iyi olacak. Avantaja cevirmeye çalış.

• quote:

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu saatten sonra başlamanın bi anlamı var mı ? Mf4 20-25k için.

Hocam sen buradaki rakip eleyen ergenuslara bakma.

Ne öğrenirsen kardır. En azından denedim dersin. Başlamadan bilemezsin ki!

Unutma başlangıç işin ilk yarısı bitişte diğer yarısıdır! İnsanların en büyük sıkıntısıdır bu hayatının her döneminde, bir işte ilk adımı atmak. Acaba ne der, kazanabilir miyim? , aynı şeyleri ben de yaşadım ve inan bana çalıştıktan sonra yapılabiliyor. Kapasite diye bir yalan uydurmuşlar gidiyor, o a dersini iki saatte anlayabilir sen dört saatte anlarsın; sen de b dersini 1 saate kavrarsın o iki gün boyunca deliye döner. DİYECEĞİM ŞU DUR Kİ, BAŞLAMADAN BİLEMEZSİN.

Aç kitabı bak konuların başlıklarına içeriğine kaç tane konu var, ben kaç tanesi biliyorum bilmiyorum diye. Eksiklerini belirle ve gün gün kapat ufak ufak. Ne yapsan kardır!

İmzandaki okul hedefin sanırım. İnşallah kazanırsın. Hadi kolay gele

• Çocuk= 'Baba bu saatten sonra başlanır mı? '
    Baba = Saat kaç ki ?
  • @Bar Filozofu
    Hocam meslek derslerini nasıl avantaja çevirebilirim ? Matematik, fizik, kimya görsem neyse de bölüm dersleri gereksiz hep

@umut_baris
    Hocam çok teşekkürler öncelikle güzel motivasyon ettiniz. Denemeden bilemeyiz. Zaten vicdan azabı çekiyorum çalışmıyorum doğru düzgün diye dershaneye ailemin verdiği paraya yazık.. :( Bu yıl kazanamazsam epey üzülürüm herhalde o yüzden sabah akşam dişimi sıkmam lazım bundan sonra ve elimden geldiğince istediğim yere doğru gitmeliyim.

@ozank_95
    "Saat kaç ki ?" = Otur ve çalışmaya başla sanane kalan zamandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 13 Aralık 2013; 1:16:50 >

• quote:

@Bar Filozofu
    Hocam meslek derslerini nasıl avantaja çevirebilirim ? Matematik, fizik, kimya görsem neyse de bölüm dersleri gereksiz hep

@umut_baris
    Hocam çok teşekkürler öncelikle güzel motivasyon ettiniz. Denemeden bilemeyiz. Zaten vicdan azabı çekiyorum çalışmıyorum doğru düzgün diye dershaneye ailemin verdiği paraya yazık.. :( Bu yıl kazanamazsam epey üzülürüm herhalde o yüzden sabah akşam dişimi sıkmam lazım bundan sonra ve elimden geldiğince istediğim yere doğru gitmeliyim.

@ozank_95

Rica ederim.
    Her ne kadar rakip olsak ta o sınav için geçerli.
    Unutmayın, bu hayatta birbirimiz için varız, sen doktor olursun çocuğum sana gelir ben öğretmen olurum çocuğunun derslerine girerim.

Hocam ben motive etmek için kendime yolda gidip gelirken şunu söylüyorum bu gidip gelmelerin bir anlamı bir sebebi olmalı. Bu gitmeler boşa değil.
    Her sabah kaç metre yürüyorum. Ailem bana para veriyor, annem bot alamamış bana harçlığımı eksik etmiyor, şimdi olur mu bunu karşılıksız bırakmak.
    Yapamadığın derse bile zorlayınca kendini (7-8 saat) o dersin yapılabildiğini görmek kadar insanı motive eden bir şey daha yoktur buna emin olun.
    YGS lys sınavına göre cidden aşırı basit. Hiç üzülmeyin. Asıl mevzu lys de kopuyor. YGS yi bir an önce bitirmeye çalışın. LYS yi de beraberinde götürün tabi.
    Ben dershaneden çıkınca kütüphaneye gidiyorum ve kapanıncaya kadar oraya hapsediyorum kendimi. Zaten benim gibi ders çalışanlar da oluyor orada ortam psikolojik olarak atağa geçiriyor insanı. Git kütüphaneye, kapanıncaya kadar orada kal. Sabah 9 da giriyorum akşam 6 da çıkıyorum.

İyi geceler. Güzel bir sınav senesi geçirmeniz dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

@Bar Filozofu

@umut_baris

@ozank_95

Rica ederim.
    Her ne kadar rakip olsak ta o sınav için geçerli.
    Unutmayın, bu hayatta birbirimiz için varız, sen doktor olursun çocuğum sana gelir ben öğretmen olurum çocuğunun derslerine girerim.

Hocam ben motive etmek için kendime yolda gidip gelirken şunu söylüyorum bu gidip gelmelerin bir anlamı bir sebebi olmalı. Bu gitmeler boşa değil.
    Her sabah kaç metre yürüyorum. Ailem bana para veriyor, annem bot alamamış bana harçlığımı eksik etmiyor, şimdi olur mu bunu karşılıksız bırakmak.
    Yapamadığın derse bile zorlayınca kendini (7-8 saat) o dersin yapılabildiğini görmek kadar insanı motive eden bir şey daha yoktur buna emin olun.
    YGS lys sınavına göre cidden aşırı basit. Hiç üzülmeyin. Asıl mevzu lys de kopuyor. YGS yi bir an önce bitirmeye çalışın. LYS yi de beraberinde götürün tabi.
    Ben dershaneden çıkınca kütüphaneye gidiyorum ve kapanıncaya kadar oraya hapsediyorum kendimi. Zaten benim gibi ders çalışanlar da oluyor orada ortam psikolojik olarak atağa geçiriyor insanı. Git kütüphaneye, kapanıncaya kadar orada kal. Sabah 9 da giriyorum akşam 6 da çıkıyorum.

İyi geceler. Güzel bir sınav senesi geçirmeniz dileğiyle.

İyi akşamlar dostum.. Geciktim biraz kusura bakma pek giremiyorum bu aralar.

Öncelikle bakış açın hoşuma gitti "sen doktor olursun çocuğum sana gelir ben öğretmen olurum çocuğunun derslerine girerim." böyle düşünen pek kişi yok herkes birbirini elemeye çalışıyor.. Bu forumda bana gerçekten yardımı dokunan az kişiden birisisin. Teşekkürler herşey için

Motivasyon şeklinizde güzelmiş hatta ben bunu çıktı alayım gördükçe beni de etkiler Ya Ygs'yi bitirsem böyle +100 net üzerini görsem ben gaza gelirim Lys bile zor gelmez o zaman (Baba konular hariç). 95 gün kaldı Ygs'ye 30-40 günde Ygs'yi en baştan bitirmeye çalışacağım 45-50 günde test çözerken Lys çalışırım. Bakalım nasıl olacak..

Kıbrıstayım ben burada öyle gecelere kadar açık kütüphane bulması zor hocam pek uğrayanı olmuyor mecburen evde çalışmak zorundayım hem ev daha rahat ortam olarak konsantrasyonumu toplarsam tamamdır herşey.. Bende İzmir'i ve İstanbul'u düşünerek kendimi motive ediyorum.. Ve ailemin benim için çektiği zorlukları tabi.. Umarım bu yıl hepimiz kurtulacağız. Birde meslek lisesindeyim proje yarışması var Tübitağa katılabiliriz okulda onunla ilgilenip İnsansız Hava Aracı yapmaya çalışıcaz bakalım katılıp derece alabilirsek ek kontenjan alabilecekmişiz sınavda hayırlısı olsun bakalım son durum ne gösterecek..

Hepimize başarılar.. İyi akşamlar dilerim.

• len yürü git ders calıs olum oyalanma bak buralarda daha var zaman sakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.