Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra 3G & 3Gs Almak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Sanırım forumun delisi benim 2 hafta önce sıfır iphone 3Gs e 1450 tl bayıldım. Delilikten değil tabiki de daha önce 2 tane 2G kullandım 2side elimde kalmıştı. İphone 3G nin tasarımını çok beğeniyorum içimde kalmasın kullanıyım diye 3Gs aldım. Çokda memnunum iphone 4den tek eksiği bana göre işlemcisinin düşük olması şuanda sorunsuz hızlı çalışıyo ama ilerde işletim sisteminin getirdiği yeniliklere uyum sağlar mı bilemicem. 3Gs benim için yeterli o yüzden aslında iphone 4 almayarak 300-400 tl kar ettim. Neyse iphone 2G bile alsan çok çok memnun kalırsın bence millet 400-500 tl gidip nokianın saçma sapan cihazlarına veriyo e71miş c5miş c6mış bilmem ne. 3Gs piyasadaki çoğu cihazdan daha kullanışlı 2 yıl önce çıkması seni düşündürmesin hala çok hızlı ha çok stabil hala çok pratik.

Hocam 1450 ye jelatinli simfree iphone4 32gb alinir ya,naptin sen:)

Garantili ve kaskolu ama benimki kendim alsam riske girer iphone 4 alırdım ama babam alınca böyle oldu. :)

neyse hayirli olsun diyelim bende 3Gs kullaniyom cok memnunum :)

• quote:

quote:

quote:

Sanırım forumun delisi benim 2 hafta önce sıfır iphone 3Gs e 1450 tl bayıldım. Delilikten değil tabiki de daha önce 2 tane 2G kullandım 2side elimde kalmıştı. İphone 3G nin tasarımını çok beğeniyorum içimde kalmasın kullanıyım diye 3Gs aldım. Çokda memnunum iphone 4den tek eksiği bana göre işlemcisinin düşük olması şuanda sorunsuz hızlı çalışıyo ama ilerde işletim sisteminin getirdiği yeniliklere uyum sağlar mı bilemicem. 3Gs benim için yeterli o yüzden aslında iphone 4 almayarak 300-400 tl kar ettim. Neyse iphone 2G bile alsan çok çok memnun kalırsın bence millet 400-500 tl gidip nokianın saçma sapan cihazlarına veriyo e71miş c5miş c6mış bilmem ne. 3Gs piyasadaki çoğu cihazdan daha kullanışlı 2 yıl önce çıkması seni düşündürmesin hala çok hızlı ha çok stabil hala çok pratik.

Garantili ve kaskolu ama benimki kendim alsam riske girer iphone 4 alırdım ama babam alınca böyle oldu. :)

Hayırlı olsun demek düşer bize .
    Harbiden sıfır , simfree iphone 4 32 GB bulurduk ama

• Ben de fikrimi söyleyim... Ben iPhone 4 kullanıcısıyım, ablam ise 1 hafta önce Turkcell T20 aldı, fiyatı 419 TL. Bence o fiyata göre gayet güzel bir cihaz, ben beğendim yani, tabii ki iPhone ile kıyaslayamam ama bütçeniz kısıtlı ise tavsiye ederim, gerçekten hiç fena değil...
  • bence yeni iphone beklenip iphone4ün fiyatı düşünce alınmalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haliser

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Annemde iphone 3g var aşırı kasıyor. Seneyede 3gs çıkarıcaklar hiç mantıklı değil ikisinide almak...

yanls yazdın heralde hocam:) 3gs 2 sene once cıktı. 4gs mı 5 mı onu artık bılemeyız ama su bı gercekkı suan oyle bır sey yok.. ortada dolasan soylentıler var buda tamamen bı pazar payı olusturma amacıyla yapılıyor dıe dusunuyorum. En erken 4 5 ayı var ıp5ın bence. hem ıp5 cıksada vlla dert degıl benım ıcın ole bı tuketıcı zhnıyetım yok. ıhtıyaclar dogrultusunda ıp5 de alırım . ıp4 karsılıyorsa gıdıpte sırf hava atcam yenı cktı dıe ıp5 almam.forumda okuyorum arkadaslarım dokunmak ıstıyor otobuste cıkartıyorum sekıl oluyor fln dıolar guluorum ya:D teleofnla pıyasa yapmak nedır:D al vertu koy masaya dokunmak bıle ıstemezler:D

Seneye 3gs i cikaricaklar derken arkadas devreden cikarticaklar yada gozden cikarticaklar demek istemis sanirim

Arkadaşlar yani demek istediğim seneyede iphone 3gs kasacak anladınız mı ?

• quote:

quote:

quote:

O halde bizlere hayırlı olsun demek düşer güle güle kullanın

• Soruma cevap veren tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.Bu hafta temiz bir cihaz bulabilirsem ilk Iphone 3Gs deneyimimi yaşamış olacağım.Büyük ihtimal cihazı internet üstünden almayı planlıyorum.Cihaz alırken nelere dikkat etmeliyim?
  • wi-fi, ölü pixel, mikrofonu kontrol, imei kontrol et (kayıtdışı-çalıntı ihtimaline karşı), 3G ve 3GS bir birine çok benziyor (pusula, sesli komut ve video kayıtı ile ayırabilirsin), sarj ve kulaklık girişlerinde genelde kronik çatlaklar oluyor eğer telefon o ufak çatlaklar dışında temizse sorun yok, kutu ve evrak da sorabilirsin. hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonatina

Ben de fikrimi söyleyim... Ben iPhone 4 kullanıcısıyım, ablam ise 1 hafta önce Turkcell T20 aldı, fiyatı 419 TL. Bence o fiyata göre gayet güzel bir cihaz, ben beğendim yani, tabii ki iPhone ile kıyaslayamam ama bütçeniz kısıtlı ise tavsiye ederim, gerçekten hiç fena değil...

Bende cuma günü anneme aldim T20den çok güzel bir cihaz,tabikide iphone un rakibi değil ancak verilen paranin karsiligini sonuna kadar hakediyor
  • Bu saatten sonra iphone alınmaz açık telefoncu kalmamıştır bu saatte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonatina

Ben de fikrimi söyleyim... Ben iPhone 4 kullanıcısıyım, ablam ise 1 hafta önce Turkcell T20 aldı, fiyatı 419 TL. Bence o fiyata göre gayet güzel bir cihaz, ben beğendim yani, tabii ki iPhone ile kıyaslayamam ama bütçeniz kısıtlı ise tavsiye ederim, gerçekten hiç fena değil...

Bende cuma günü anneme aldim T20den çok güzel bir cihaz,tabikide iphone un rakibi değil ancak verilen paranin karsiligini sonuna kadar hakediyor

Evet gerçekten hiç fena değil... Bütçesi kısıtlı olanlara kesinlikle tavsiye ederim...
  • quote:

Bu saatten sonra iphone alınmaz açık telefoncu kalmamıştır bu saatte

Güzeldi.
  • bu saatten sonra i4 bıle alınmaz i5 i beklemek lazım , bende i4 var cok harıka derecede memnunum ve jb li tadından yenmıyor telefon :) ama ılla alıcam dersen i4 şu anda alınır gerisi hıkaye ios 5 3gs e bıle destek verecegı mechul ama emın degılım tabıkı benım fıkrım.
  • Elimde 1 sene kullandigim ve ip4 aldigim icin satmak istedigim 16gb 3gs bulunuyor.hicbir cizigi yok cunku kabindan hic cikmadi.garantiside devam etmekte.ilgilenen varsa mesaj atabilir.en gec 2 haftaya saticam bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

bu saatten sonra i4 bıle alınmaz i5 i beklemek lazım , bende i4 var cok harıka derecede memnunum ve jb li tadından yenmıyor telefon :) ama ılla alıcam dersen i4 şu anda alınır gerisi hıkaye ios 5 3gs e bıle destek verecegı mechul ama emın degılım tabıkı benım fıkrım.

3gs ios5 destekleyecek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

Elimde 1 sene kullandigim ve ip4 aldigim icin satmak istedigim 16gb 3gs bulunuyor.hicbir cizigi yok cunku kabindan hic cikmadi.garantiside devam etmekte.ilgilenen varsa mesaj atabilir.en gec 2 haftaya saticam bu arada.

PM attım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.