Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra 3G & 3Gs Almak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 2 -3 Haftadır Yeni Bir Telefon Arayışındayım.Cep Telefonu Tavsiye Bölümündeki Hemen Hemen Bütün Modelleri İnceledim Diyebilirim.Bu Zamana Kadar Bir Çok Farklı Telefon Markasının Farklı Modellerini Kullansam da Aklımın Bir Köşesinde Hep Iphone Kalmıştır.Yeni Bir Telefon Alma Arifesindeyken İlk Kez Bir Iphone Deneyimini Yaşamak İstiyorum.Ancak Kısıtlı Bir Bütçeye Sahip Olduğum İçin Malesef Iphone 4 Yerine 2.ci el Temiz 3G yada 3Gs Düşünmekteyim.Piyasada Aynı Fiyat Aralığında ;Özellikle Android İşl. Sistemli ve Donanımsal Özellikleri Gerçekten İyi Yeni Model Bir Telefon Almak Yerine 3 Yıl Önce Piyasaya Çıkmış Iphone 3G ya da 2 Yıl Önce Piyasaya Çıkmış 3GS Almak Ne Kadar Mantıklıdır? Şimdiden Zaman Ayırıp Soruma Cevap Veren Arkadaşlara Çok Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 21 Temmuz 2011; 10:36:56 >

• Bana göre mantıksız.Ben bu saatten sonra o modellere para vermem açıkçası.
  • Annemde iphone 3g var aşırı kasıyor. Seneyede 3gs çıkarıcaklar hiç mantıklı değil ikisinide almak...
  • Bütçe iPhone 4'e yetmiyorsa 3G düşünme ama 3GS hala alınabilir bir telefon bence. iPhone 3GS ile iOS 5 bile problemsiz kullanılabilecek. Apple 3GS için yazılım desteğini devam ettiriyor.
  • 3GS aldığın zaman kullanılabilir zaman en fazla 2 yıl bu vakitten sonra.. daha sonrasında 3G deki gibi desteğini kesecek ve belkide ios6 çıktığında çok kasacak kullanılamaz durumda olacak telefon.. 2. el alacağım diyorsun, temiz kullanılsa bile genelde garantisi bitmiş ürünler var piyasada, 2 yıl kullanılmış telefon sıfırın yerini tutmaz.. iyi düşünüpte karar ver bence mantıksız, android telefonların bikaç aya kadar fiyatları çok çok düşecek, özellikle samsung un modellerinde hızlı bi düşüş olacağını düşünüyorum ben genelde öyle oluyor samsung fiyatları
  • hocam valla ben 2008 den berı 2g kullanıyorum.. sımdı ıp4 aldm gercı daha kullanamıyorum ama olsn bakıp bakıp duruyorum:) soruna gelıcek olursam vlla suan degılde bu yaza kadar 2g tatmın edıyodu gayet herseyı yapabılıyodum ama gerek olu pıxeller olsn gerek eskımesı olsn degıstırmek ıstedım. dusunursen senın ıhtıyacında onemlı.. ama butcem kısıtlı dıyorsun malum hepımız bı steve degılız:D ama bence temız bı 3gs senın ısını gorecektır. temızlıkten kastım arka kaapagının temız olması degıl. olu pıxel olmasın , dokunmatıgınde sorun olmasın on camı temız olsun yeter. zaten ebay uzerınden ıphonenun hemen hemen butun parcalarını cok ucuza satın alabılrsın en gec 2 haftada gelıyor. arka kapak fln onlar dert degıl donanımsal sorun olmasın yeterlıdır dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Annemde iphone 3g var aşırı kasıyor. Seneyede 3gs çıkarıcaklar hiç mantıklı değil ikisinide almak...

yanls yazdın heralde hocam:) 3gs 2 sene once cıktı. 4gs mı 5 mı onu artık bılemeyız ama su bı gercekkı suan oyle bır sey yok.. ortada dolasan soylentıler var buda tamamen bı pazar payı olusturma amacıyla yapılıyor dıe dusunuyorum. En erken 4 5 ayı var ıp5ın bence. hem ıp5 cıksada vlla dert degıl benım ıcın ole bı tuketıcı zhnıyetım yok. ıhtıyaclar dogrultusunda ıp5 de alırım . ıp4 karsılıyorsa gıdıpte sırf hava atcam yenı cktı dıe ıp5 almam.forumda okuyorum arkadaslarım dokunmak ıstıyor otobuste cıkartıyorum sekıl oluyor fln dıolar guluorum ya:D teleofnla pıyasa yapmak nedır:D al vertu koy masaya dokunmak bıle ıstemezler:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3gs ios4 te bile aşırı kasıyor..ya ip4 al yada sağlam donanım li bir android..galaxy s seni fazlasıyla memnun edecektir..Bu saatten sonra 3gs alınmaz..Benim 3gs yatıyor evde galaxy s kullanıyorum..
  • Sanırım forumun delisi benim 2 hafta önce sıfır iphone 3Gs e 1450 tl bayıldım. Delilikten değil tabiki de daha önce 2 tane 2G kullandım 2side elimde kalmıştı. İphone 3G nin tasarımını çok beğeniyorum içimde kalmasın kullanıyım diye 3Gs aldım. Çokda memnunum iphone 4den tek eksiği bana göre işlemcisinin düşük olması şuanda sorunsuz hızlı çalışıyo ama ilerde işletim sisteminin getirdiği yeniliklere uyum sağlar mı bilemicem. 3Gs benim için yeterli o yüzden aslında iphone 4 almayarak 300-400 tl kar ettim. Neyse iphone 2G bile alsan çok çok memnun kalırsın bence millet 400-500 tl gidip nokianın saçma sapan cihazlarına veriyo e71miş c5miş c6mış bilmem ne. 3Gs piyasadaki çoğu cihazdan daha kullanışlı 2 yıl önce çıkması seni düşündürmesin hala çok hızlı ha çok stabil hala çok pratik.

• kardeş ben iphone 4 kullanıcısıyım 2.el ile uğraşma uygun fiyatlı android e yönelmen daha mantıklı bildiğin gibi apple ın tamiride pahalı seviyede alacağın ikinci el bir telefonun ne olacağı belli değil şahsi fikrim ama tercih senin.
  • Şuan 3GS 32 GB Beyaz kullanıyorum. 6 aylık garantisi kaldı. Telefonumu çok temiz kullandım. Arka kapakta ufak çiziklerin dışında hiçbir sorunu yok. Ön camda ufacık bir çizik bile yok.

Telefonumun internetinden, applicationlara kadar her özelliğini aktif olarak kullanıyorum ve canavar gibi çalışıyor şuan. Kız arkadaşımda İP4 var kıyaslama yapmak için 1 Hafta kadar ben kullnamıştım. Kamera flaşı ve azcık daha hızlı olması dışında, 3GS ten 4 e geçmemi gerektirecek çok büyük farklar göremedim.

Dediğim gibi 3GS şuan canavar gibi bir cihaz. Temizini bulursan düşünebilirsin. Fakat İOS5 ten sonraki birkaç güncellemeden sonra azcık kasacağını tahmin ediyorum. Açıkçası yeni sürüm iphone çıkana kadar 3GS i kullanmayı düşünüyorum.
  • 3gs 1450 lıra bayıldım derken hocam? ben ıphone 4 beyaz 16 sımkılıtsız satmaya calısıyorum hıc bır telefoncu 1300 un uzerınde bır rakam vermedı.. kı jelatını acılmamıstı daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Sanırım forumun delisi benim 2 hafta önce sıfır iphone 3Gs e 1450 tl bayıldım. Delilikten değil tabiki de daha önce 2 tane 2G kullandım 2side elimde kalmıştı. İphone 3G nin tasarımını çok beğeniyorum içimde kalmasın kullanıyım diye 3Gs aldım. Çokda memnunum iphone 4den tek eksiği bana göre işlemcisinin düşük olması şuanda sorunsuz hızlı çalışıyo ama ilerde işletim sisteminin getirdiği yeniliklere uyum sağlar mı bilemicem. 3Gs benim için yeterli o yüzden aslında iphone 4 almayarak 300-400 tl kar ettim. Neyse iphone 2G bile alsan çok çok memnun kalırsın bence millet 400-500 tl gidip nokianın saçma sapan cihazlarına veriyo e71miş c5miş c6mış bilmem ne. 3Gs piyasadaki çoğu cihazdan daha kullanışlı 2 yıl önce çıkması seni düşündürmesin hala çok hızlı ha çok stabil hala çok pratik.

Hocam 1450 ye jelatinli simfree iphone4 32gb alinir ya,naptin sen:)

• quote:

Orijinalden alıntı: haliser

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Annemde iphone 3g var aşırı kasıyor. Seneyede 3gs çıkarıcaklar hiç mantıklı değil ikisinide almak...

yanls yazdın heralde hocam:) 3gs 2 sene once cıktı. 4gs mı 5 mı onu artık bılemeyız ama su bı gercekkı suan oyle bır sey yok.. ortada dolasan soylentıler var buda tamamen bı pazar payı olusturma amacıyla yapılıyor dıe dusunuyorum. En erken 4 5 ayı var ıp5ın bence. hem ıp5 cıksada vlla dert degıl benım ıcın ole bı tuketıcı zhnıyetım yok. ıhtıyaclar dogrultusunda ıp5 de alırım . ıp4 karsılıyorsa gıdıpte sırf hava atcam yenı cktı dıe ıp5 almam.forumda okuyorum arkadaslarım dokunmak ıstıyor otobuste cıkartıyorum sekıl oluyor fln dıolar guluorum ya:D teleofnla pıyasa yapmak nedır:D al vertu koy masaya dokunmak bıle ıstemezler:D

Seneye 3gs i cikaricaklar derken arkadas devreden cikarticaklar yada gozden cikarticaklar demek istemis sanirim

• 3gs al temiz 2. el 16 gb 700 e falan bulursun rahat 1-1.5 sene daha kullanırsın ondan sonra desteğini çeker büyük ihtimal 2g ve 3g lerde olduğu gibi.
    2g lerde firmware 3.1.3 den sonra bitti
    3g lerdede 4.3.4 den sonra biter heralde.
    3gs lerdede 5.x den sonra biter. ios 6 desteklemez.
    zaten her cihaz kendi nesilinin iki sonrakini tam desteklemiyor adam gibi çalışmıyor
    burada kasılıyordan maksadım yavaş çalışıyor manasında her telefon doğal olarak kendi nesilinin firmwaresi ile en hızlı şekilde çalışıyor.
    Örneğin 2G çıktı ios 1.0 sanırım. kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı baya tabi 3.1.3 de kasılıyor doğal olarak. 4'ü desteklemiyor
    3G çıktığında ios 2.0 la geldi kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı 4.2.1 kasılıyor doğal olarak 5'i desteklemicek
    3GS çıktığında ios 3.0 la geldi kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı ios 5 lerde kasılacak doğal olarak 6'ı desteklemicek.
    4 çıktığındada 4.0 la geldi kendi firmwaresi bu o da büyük ihtimal ios 6 da kasılır ios 7 çıkarsa desteklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateacher -- 21 Temmuz 2011; 17:35:22 >

• Daha 3g alinmaz alicaksan minimum 3Gs al
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

3gs al temiz 2. el 16 gb 700 e falan bulursun rahat 1-1.5 sene daha kullanırsın ondan sonra desteğini çeker büyük ihtimal 2g ve 3g lerde olduğu gibi.
    zaten her cihaz kendi nesilinin iki sonrakini tam desteklemiyor adam gibi çalışmıyor
    Örneğin 2G çıktı ios 1.0 sanırım. kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı baya tabi 3.1.3 de kasılıyor doğal olarak. 4'ü desteklemiyor
    3G çıktığında ios 2.0 la geldi kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı 4.3.4 de kasılıyor doğal olarak 5'i desteklemicek
    3GS çıktığında ios 3.0 la geldi kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı ios 5 lerde kasılacak doğal olarak 6'ı desteklemicek.
    4 çıktığındada 4.0 la geldi kendi firmwaresi bu o da büyük ihtimal ios 6 da kasılır ios 7 çıkarsa desteklemez.

3G de son sürüm 4.2.1 değil miydi? 4.3.4'e nasıl güncelleyip kasıldığını test ettiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: virusyildo

quote:

3gs al temiz 2. el 16 gb 700 e falan bulursun rahat 1-1.5 sene daha kullanırsın ondan sonra desteğini çeker büyük ihtimal 2g ve 3g lerde olduğu gibi.
    3G çıktığında ios 2.0 la geldi kendi asıl firmwaresi bu bunda hızlıydı 4.3.4 de kasılıyor doğal olarak 5'i desteklemicek

3G de son sürüm 4.2.1 değil miydi? 4.3.4'e nasıl güncelleyip kasıldığını test ettiniz acaba?

öyle sanırım baktımda arkadaşda var geçen hafta baktım 3g kasıyordu 4.x de yani versionuna bakmadım sadece 4 olduğunu anladım şimdi baktım 4.2.1 den sonra desteği kesmişler sağol düzenlim mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: virusyildo

quote:

3g de 4.2.1 den sonra kesildi destek sanirsam

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Sanırım forumun delisi benim 2 hafta önce sıfır iphone 3Gs e 1450 tl bayıldım. Delilikten değil tabiki de daha önce 2 tane 2G kullandım 2side elimde kalmıştı. İphone 3G nin tasarımını çok beğeniyorum içimde kalmasın kullanıyım diye 3Gs aldım. Çokda memnunum iphone 4den tek eksiği bana göre işlemcisinin düşük olması şuanda sorunsuz hızlı çalışıyo ama ilerde işletim sisteminin getirdiği yeniliklere uyum sağlar mı bilemicem. 3Gs benim için yeterli o yüzden aslında iphone 4 almayarak 300-400 tl kar ettim. Neyse iphone 2G bile alsan çok çok memnun kalırsın bence millet 400-500 tl gidip nokianın saçma sapan cihazlarına veriyo e71miş c5miş c6mış bilmem ne. 3Gs piyasadaki çoğu cihazdan daha kullanışlı 2 yıl önce çıkması seni düşündürmesin hala çok hızlı ha çok stabil hala çok pratik.

Hocam 1450 ye jelatinli simfree iphone4 32gb alinir ya,naptin sen:)

Garantili ve kaskolu ama benimki kendim alsam riske girer iphone 4 alırdım ama babam alınca böyle oldu. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.