Şimdi Ara

Bu saatten sonra 206 gti alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar/abiler merhabalar. Bir süredir araba bakıyorum. Genç işi olması, tek kapılı olması nedeniyle Peugeot 206 gti gözüme çarpıyor. Bu araç bu saatten sonra alınır mı? 2.0 motorlu. Çok yakar mı (lpgli olacak)? İlanlara biraz göz attım. 15 - 16 yaşında araçlar var. 150.000 km civarı olanı da var, 200000 üstü olanı da var. Az kullanılmışı yok anladığım kadarıyla.

    Araç konusunda bilgim sıfır. Bu aracı aldım mı uzun bir süre binerim. Değecek bir araç mı? Düzenli bakımları yapıldı mı gider diye düşünüyorum.

    Bilen arkadaşlardan, abilerden destek bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne kadar bütçeniz var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temelreiss kullanıcısına yanıt
    20.000 civarı. Üç aşağı beş yukarısını zorlarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    25 e kadar çıkarsanız , temiz 2004 focus hb öneririm
  • Net bilmiyorum ama fransız arabaları genel olarak çabuk dökülüyor diye duydum. Ayrıca 206 araçlarda elektronik aksamda sıkıntılar yaşandığını da duymuşluğum, okumuşluğum var. Ama herhangi bir tecrübem yok, bir iki kez kısa mesafe kullandım. Çok sevdiğiniz bir araç değilse bence pek yanaşmayın derim.
  • JrEvo kullanıcısına yanıt
    temelreiss kullanıcısına yanıt
    Özellikle tipini çok beğeniyorum. Spor olması da cabası. Otomobil ile ilgili hiçbir bilgim yok. Zırt pırt da araç değişmem. İlk arabam olacak kısmetse. Merak ettiğim, 15 yıllık aracın masrafı ne olur (vergi hariç)? Motoru çok yakar mı (sonuçta 2.0 motora sahip)?



    Fikirleriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 dti corsa c al tek kapı oluyor zaten. 20 bine yüklüsünü bulursun hemde kozmetiği iyidir. 16 17 ye düzgün bişey alıp 3 4 bin masraf edip yükleyedebilirsin. Tek kapı muadillerine göre az yakan 3.viteste bile patinaj çeken bi aracın olur. Kmleri genelde düşürülmüştür,600 700 binde sorunsuz tık demeden gider isuzu motoru vardır km çok önemli değil bu araçlarda.Frenleri kötüdür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat adam kullanıcısına yanıt
    Ford kamyonların aragazı ve dtilerin aragazı çok güzel :-}

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Bir çok parçası değişmiştir.(Binmeyecekse yan sanayi takıyorlar genelde) Ya da sizin değiştirmeniz gerekecektir.
    Benim düşüncem tamamen piyango. Belki uzun süre sıkıntısız binersiniz belki sanayiden çıkamazsınız. Ama yaşlı ve muhtemelen çok sıkıştırmış hırpalamışlardır o tarz araçları. Yakar aga, bende 2.5 opel var. Elin ayağın doğru durmuyor, o yüzden az yakacak olsa bile çok yakıyor.
  • hocam bu aralar benimde kafama takılan opel corsa 1.7 dti lar var orj 75 hp ama 4-5 bin masrafla 140-150 beygire çıkıyor. tam bir şaka makinesi internette inceleme videoları var bakabilirsiniz. 21-22 bine s2000e kafa tutan scirocco honda vti gibi araçlara fark atabilen bir aracınız olur. eskiden en iyisi 13 ken şimdi 17-18 e kadar yükselmiş 30 isteyen yine var arabaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Kamyonet geçiyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdaki araç dışında 2. araç olarak 2001 model 206 gti kullanıyorum.Ben aracı 85 binde aldım şu anda araç 90 bine yaklaştı.Aldığımda (4 ay önce) trigeri,yağını, fitrelerini,ön yaylarını, disk ve balatalarını değiştirdim.Ayrıca aynaları kırıktı onları değiştirip boyattım.Açılır tavanı yaptırdım.Tüm bunlar 2100 liraya mal oldu.(Tek tek fiyat veremeyeceğim dost işi oldu biraz)

    Araçta katalizör iptali ve spor eksoz vardı.Muayenesi yaklaştığı için katalizör ve standart eksoz yaptırdım 850 lira tuttu.

    Eski araba sonuçta her şey çıkabilir.Ben şanslıyım km düşük bunlarla yırttım.

    Araç tüpte uzun yol 23-24 kuruş yakıyor (gaz 2.6) ş.içi 30-32 kuruş civarı yakıyor.Benzinde hesaplamadım ama eminim son zamlardan sonra rahat 60 kuruş yakar.

    20 bine alacağın gti dan hayır gelmez.25 e falan çıkman lazım.Yaza o paralara bile bulamazsın çünkü 0 araçlar bi daha zam yiyecek bu da 2. ele yansıyacak.Sana tavsiyem 1.6 tek kapı cliolara bak.




  • 206 gti bende almak istiyorum. Bütçe malesef 20 bin tl. Biraz kumar oynamak gibi oluyor sanırım bu aracı almak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.