Şimdi Ara

Bu saaten sonra orjinal alma ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biz oncelıkle 3 arkadaş online fps oynancak bi oyun arıyoduk.deathmatch falan gıbı.forumdada gordumuz gıbı black ops pc'ye orjinal alıncak gibi değil.çünkü biz sorunsuz oynamak ıstıyoruz ve gördüğüm kadarıyla bad company 2 oyuncusu cok war.Oyunu multi oynamak ıcın orjinal almaya değer mi?

Ve 1-2 detay daha yazarsanız seversınız orneğin sadece oyunu orjınal almakla bıtıyomu patchlerı falan kendısı ındırcek mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalicana -- 29 Kasım 2010; 22:10:26 >

• Kesinlikle almaya değer. Çok yakın zamanda yeni maplerde çıkacak BF3 çıkana kadar bu oyun bitmez.

Patchleri indirmek çok kolay. İstersen manuel indirebilirsin. İstersende BFBC2Updater var direk ondan oyuna girerken update yapıyor.
  • Kesinlikle almalısın, yeni haritalar geliyor.
  • hiç bir endişeniz olmadan alın...şu ana kadar oynadığım en mükemmel oyun diyebilirim.sınıf olayı(medic,sniper,assault,engineer) oyunun oynanabilirliğini müthiş derece zevkli hala getiriyor, harita bolluğu ki yeni gelecek haritaları dahil edersek hiç sıkılmadan oynarsınız,silah çeşitliliği,araç çeşitliliği vs...
    her yönüyle oyunseverlerin tatması gereken bir oyun
  • 7 aydır oynuyorum.Şuanda yine oynuyorum
  • 3 kişi alıcaz diyorsunuz. Eğer teamspeak kullanarak oynarsanız. İki kat daha eğlenirsiniz.
  • mayısın başından beri severek oynuyorum çok eğlenceli bir oyun.Almalısın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkinize göre değişir. Ben fazla sevmedim mesela. Aldım ve pişman oldum. Oyuna kötü demiyorum. Sadece biraz da özel bir mesele. Yani herkes sevmeyebilir. O yüzden bir yerlerde oyunu deneme imkanınız var ise öyle alın. PC lerinizinde baya bir kuvvetli olması gerek tabi en yüksek zevki alabilmeniz için.
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.İçime sincek böylece.1 hafta içinde orjinal almayı düşünüyoruz
  • BEN SENIN YERINDE OLSAM ALMAM.ÇUNKU BUGUN BENI BANLADILAR NE HILE NE HURDA HICBIRSEY YOK.ALALI 2 HAFTA OLDU ŞUAN PB LI SERVERLARA GIREMIYORUM HILE YAPSAM NEYSE.DURDUK YERE BAN YEDIM 25 LEVEL YAPMIŞTIM ZEVKINI CIKARAMADAN BANLADILAR EĞER BIR HATA YOKSA NORMAL BIRŞEYSE BU KESINLIKLE ALMA.EĞER HATAYSA DÜZELİRSE AL BENCE BİR ÇOK KISI BAN YEDI CUNKU
  • 4 yeni harita gelecek + yakında yepyeni haritalar,, silahlar, araçlar içeren vietnam paketi çıkacak.

@riverstyx bir çok kişi ban yedi ne demek lan? yaş kaç?
  • Haritalar geldi.

Punkbusterda bir hata var anladığım kadarıyla sabahtan beri yüzlerde oyuncu ban yedi.
  • bc2 soyle bı oyun mapler ıyı guzel fıyatıda uygun steamde 20 dolar tavsıyem ordan alman zaten.
    oyunda eglence cok kullanabılıcegın tasıtlar olsun sızın gıbı 3 arkadas gırıp bı squad olusturup beraber takılmanz artıları ve keyıflı olucaktır
    benım oyunda buldugum tek eksık oyundakı sılahların dengesızlıgı(shotgunla uzaktan ates eden adamın senın elınde an94 varken senı oldurmesı) ve asırı buyuk olan maplerde dıer oyunlarda olan headshot atma ve adam vurma keyfı
    burda alanlar cok buyuk oldugu ıcın adam vurma keyfı bır mw2 veya cssource gıbı deıl ama bana sorarsan herseye ragmen bc2 bu ıkısındende daha ıyı.
    birde arkadaslarınla tekrar fps oynamak ıstıyosan l4d2 alabılırsınız.hem steamde sureklı ındırıme gıren mesela bu yılbası emınım o oyunu 5 dolara alabılırsın.hemde guzel bır coop oyunudur.ayrıca steamden yıne alien swarm adlı oyunu fps olmasada action ve shooterdır belese oynayabılırsın arkadaslarınla.beraber zaman gecırebılıcegın ve eglencelı bır oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Haritalar geldi.

Punkbusterda bir hata var anladığım kadarıyla sabahtan beri yüzlerde oyuncu ban yedi.

bu ban yiyenlerin oyuna girememe gibi bi sorunu oluyormu peki?
  • ben niye ban yemedim peki? kimsenin günahını almak gibi olmasın da pb ne kadar hileci varsa çatır çatır uçurdu.
  • ben çok pişmanım aldım alalı evde sabah akşam bad company 2 oynuyorum işten güçten kesti
  • Anladığım kadarıyla olay hile yapanlar değil update yaparken hata alanlar ban yiyor. Kısca hilecilerle beraber şanssız arkadaşlarda ban yiyor.
  • Almalısın hocam yeni haritalar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Almalısın hocam yeni haritalar geliyor

Geldi bile şuan oynayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Anladığım kadarıyla olay hile yapanlar değil update yaparken hata alanlar ban yiyor. Kısca hilecilerle beraber şanssız arkadaşlarda ban yiyor.

ee nolucak peki ban yiyenler birdaha oyuna giremicekmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.