Şimdi Ara

Bu saat sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://ligewatch.com/lige-fashion-brand-men-watch-all-steel-business-quartz-clock-sport-military-waterproof-watchs-man-relogio-masculino-chronograph/

Bu saati değerlendirir misiniz forumdaşlar ? 10 üzerinden de puan eklerseniz güzel olabilir .(İçi siyah dışı gri olan modeli ) Bu saat sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sef2013 -- 1 Şubat 2021; 21:43:27 >

• Çöp

• Hocam içi siyah dışı gri olan model
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef2013

Hocam içi siyah dışı gri olan model

Hocam dışı gold olan kötü ama gri olan güzel.

• Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı.
  • quote:

Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı.

Aliexpress çakmadır hocam.

• Güzel ama bu bana daha iyi, güzel geliyor.(renk siyah olursa veya daha koyu bir renk olursa) Bu saat sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 1 Şubat 2021; 21:56:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Bu Nasıl Oluyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam , orijinal kendi onaylı resmi satıcısından aldım .Site rozet vermiş .
  • quote:

Yok hocam , orijinal kendi onaylı resmi satıcısından aldım .Site rozet vermiş .

O zaman alın hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Güzel ama bu bana daha iyi, güzel geliyor.(renk siyah olursa veya daha koyu bir renk olursa)
    Hocam sizin attığınız da güzel baya .
  • Teşekkür ederim çok .
  • quote:

Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı.

quartz (pilli) saatler, saatseverler arasında pek tercih edilmiyor diye biliyorun. otomatik bir saat bakabilirsin özellikle seiko 5 ve orient modelleri özellikle orient olabilir. genelde bunun üzerinde duruluyor tavsiye bölümlerinde. ve genelde ömürlük diye tabir edilirler.

gri renk iyidir... bende severim bu saatte güzel ama

3/10 diyeyim.

sanki artık bir saat alayımda ne olursa olsun havasında gibi gördüm sizi eğer bu durumdaysanız bu saati almayın fiyatı uygun diyede hiç almayın sonradan çok sıkılırsınız takmak istemezsiniz diye düşünüyorum ben otomatik saat meraklısı olduğum için 3/10 diyeyim

bu arada markaları pek bilmem iyi bir marka olabilir birşey diyemem.

• TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası otomatik mi pilli mi olduğunu pek önemsemedim .Beni 5-6 sene götürsün yeter zaten .Siz modelden ziyade biraz da mekanizmasına göre değerlendirdiğiniz için düşük kaldı sanırım puan .Açıkçası ben bayıldım saate tip olarak . Merakımdan başka insanların da görüşünü alayım dedim :)
  • düğmeleri aşırı kaba bana göre ama taşıyacak vücudunuz varsa olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.