< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sef2013 -- 1 Şubat 2021; 21:43:27 > |
Bu saat sizce nasıl?
-
-
Çöp
-
Hocam içi siyah dışı gri olan model -
quote:
Orijinalden alıntı: sef2013
Hocam içi siyah dışı gri olan modelHocam dışı gold olan kötü ama gri olan güzel.
-
Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı. -
quote:
Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı.Aliexpress çakmadır hocam.
-
-
Yok hocam , orijinal kendi onaylı resmi satıcısından aldım .Site rozet vermiş . -
quote:
Yok hocam , orijinal kendi onaylı resmi satıcısından aldım .Site rozet vermiş .O zaman alın hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
-
Teşekkür ederim çok . -
quote:
Aliexpressden baya uyguna geldi de .Kendi sitesinde baya pahalı.quartz (pilli) saatler, saatseverler arasında pek tercih edilmiyor diye biliyorun. otomatik bir saat bakabilirsin özellikle seiko 5 ve orient modelleri özellikle orient olabilir. genelde bunun üzerinde duruluyor tavsiye bölümlerinde. ve genelde ömürlük diye tabir edilirler.
gri renk iyidir... bende severim bu saatte güzel ama
3/10 diyeyim.
sanki artık bir saat alayımda ne olursa olsun havasında gibi gördüm sizi eğer bu durumdaysanız bu saati almayın fiyatı uygun diyede hiç almayın sonradan çok sıkılırsınız takmak istemezsiniz diye düşünüyorum ben otomatik saat meraklısı olduğum için 3/10 diyeyim
bu arada markaları pek bilmem iyi bir marka olabilir birşey diyemem.
-
Hocam açıkçası otomatik mi pilli mi olduğunu pek önemsemedim .Beni 5-6 sene götürsün yeter zaten .Siz modelden ziyade biraz da mekanizmasına göre değerlendirdiğiniz için düşük kaldı sanırım puan .Açıkçası ben bayıldım saate tip olarak . Merakımdan başka insanların da görüşünü alayım dedim :) -
düğmeleri aşırı kaba bana göre ama taşıyacak vücudunuz varsa olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X