Şimdi Ara

Bu saat sahte midir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sahte olduğunu düşünüyorum iwc marka arkasında bir resim var bir adamla bir köpek tam belli olmuyor 7 haneli bir numara var orjinalliğini test edebileceğim bir sitesi var mı ? sizce sahte midir

Bu saat sahte midir

Bu saat sahte midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman6167 -- 2 Kasım 2015; 19:29:05 >

• Sahte saat orjinalini bulman zor orjinal olsa kasası altın olur fiyatı da yüksek olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihani C kullanıcısına yanıt
    bulmak sıkıntı değil sahte saat takacağını düşünmediğim birinden aldım ama sahtemi değil mi diye sormadım arkasında seri numarası gibi yazılar var bu yazılarla test edebileceğim bir yer olması lazım
  • Orjinal olsa sana vermez 20bin doları var o saatin az söylim çok anla emin olmak için makinasının resminide görmem lazım referans numarasına filan takılma ondan bisey çıkmaz tahminimce sahtedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kardeşim verir sen o verir vermez olaylarına takılma orjinal olup olmadığını şimdi buradan mı anlayacağız orjinal olsa vermez sana ne alaka ben bunun orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bana o lazım büyük ihtimal sahte zaten. eğer anlayabileceksen bir şekilde uygun tornavidayı bulup makinasınıda açarım ama vidaları çok küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman6167 -- 2 Kasım 2015; 21:37:51 >
  • Ters ters konuşma mantığın kabul ediyormu bunu orjinal saat olsa sana verecek sende gelip foruma sahtemi gerçekmi diyeceksin zengin işi o saat 20bin dolar fiyatı var kaç yaşındasın sen

belki zenginim zenginlerle takılıyorum belki çaldım ne biliyorsun kardeşim orjinal olsa sana verecek diyorsun demek ki veriliyor orjinal olup olmadığını buradan mı anladın kesin olarak içini açarım orjinal olup olmadığını anlayabilir misin onu de bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlarım aç akıl var mantık bide öyle degilmi büyük ihtimal pilli ise miyato makina vardır

içini açamıyorumki vidaları inanılmaz küçük ayrı bir aparat gerekiyo öyle hafif değil ağır bir saat birde bunun arkasındaki resim çoğu replikada yok arkasında coo yazan bir adamla bir köpeğin olduğu çocuk çizmiş gibi bir resim var
  • Adamlar ağırlığına yazısına kadar aynısını yapıyorlar saatçi tornavidasiyla açarsın otomatikmi krono düğmesine bastığında akar şekilde buyuk olan ibre hareket ediyormu onun bile sahtesini yapiyorlar onlar pahalı sahte modeller tek yol makinası

tek yol makinası dediğin içini açabilirsem anlaşılır mı sahte olup olmadığı kesin olarak ?
  • Ozaman kesin olur ne olduğu

bir yolunu bulup birkaç güne içini açacağım o zaman cevap atarım resimle birlikte
  • Arkadaşlar artık sistem değişti çok kaliteli imitasyon yapıyorlar.Bi tanıdığım bana bvlgari diagono saat getirmişti isviçreden.Bende kesin orjinaldir dedim sonuçta yerinden geldi.İstanbulda bu saatleri satan lüks bir mağazaya gitmiştim.Adam diagonoların 1500-6000tl olduğunu söyledi.Adama saati verdim.Galiba orjinal dedi.Çünkü ona benzeyeniyle karşılaştırdı yazışarı hatta ağırlığı bile aynıydı.Ta ki adam içini açtı ve 5 liralık mekanizma çıktı içinden.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    işte demekki içini açınca belli oluyor içini açmakta pekte zor değil tek gereken saatçi tornavidası bir saatçiye götürsem acaba garipsermi nereden buldun gibisinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.