Şimdi Ara

Bu run nasildir silverstone 1200w psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu urun bu fiyata nasil? Bunu alacagina sunu al dediginiz bir urun var mi?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/silverstone-strider--sst-st1200-g--1200w-80-plus-gold-135-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar bu urun bu fiyata nasil? Bunu alacagina sunu al dediginiz bir urun var mi?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/silverstone-strider--sst-st1200-g--1200w-80-plus-gold-135-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

hocam cf-sli mı yapmayı düşünüyorsunuz acaba
    dip: ben corsairin 1200 w lığını öneririm

Arkadaslar bu urun bu fiyata nasil? Bunu alacagina sunu al dediginiz bir urun var mi?

güzel 12v tan tüm gücünü verebiliyor. tabi gercekse

birde seasonic var 125owatt onu onerır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Sistemini bi hele yaz. Cross olarak hangi kartları kullanacağını da.

Msi x79a gd45(8d)

3930k

Gtx 770

3 adet disk

Elimdeki thermaltake xt 875 watt cizirti sesincikartiyor ve islemcinin c1e state ozelligini kapatirsam ses gidiyor.

En onemli nokta bu coil whine sorunu olmayan bu segmentte gold ve 1200w civarinda bir psu ariyorum

GTA 5 (PC): RapscallionBO

"Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir."

http://www.speedtest.net/result/2789715611.png
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • net bır cevap vereyım bana kalırsa 100 watt yeter de artar ayrıca silverstoney ı tartısmadan al derım. seasonıc olsun sılverstone olsun veya enermax olsun bunlar pıyasadakı dıger urunlerle karıstırılamamlı kalıtesı onaylı urunler. ha cızırtı gelırse sansına ama bu herhangı bır makada da gelebılır.. o da soguk lehımden v.s. ya da guc yetmemsınden ama 1000watt yeter 1250 ye grek yok elektrık faturasnı dusun :D ve tabkı de seasonıc guzel marka bakman gereken noktalar tam moduler mı ve fanı pwm mı? hıbrıd modu falan var mı dıye bakablrsın de onlarda extra secenektır.
    AMD FX 8350 4.84 GHZ 16 MB CACHE-- ASUS R9 290X 4GD5-- SAPPHİRE HD 5850 1GB EXTREME-- ASUS M5A99FX PRO R2.0 990FX / SB950-- 2*4 GB G SKILL 1600 MHZ-- SAMSUNG 840 EVO 250 GB SSD DISK--- CORSAIR CARBIDE 400R--- SEASONIC (X SERİES)750 W 80 GOLD--COOLER MASTER HYPER 212 EVO DUAL FAN WITH SILVERSTONE FM 121 110 CFM FAN-- HAKKIMDA GÖRÜLMESİNİ İSTEDİĞİM
  • Peki seasonic mi silverstone mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 770 SLI yapacaksınız sanırım ? Ama; 1200 W gücünde bir PSU' ya gerçekten ihtiyacınız var mı ? 850 W 80+ GOLD veya 850 - 1000 W 80 + PLATINUM gibi PSU' lar rahatlıkla yeterli olacaktır. Çok ekstrem OC düşünüyorsanız, 1200 W PSU' lara yönelmeniz lazım.Aksi takdirde fazla ve gereksiz kaçıyor.

Bu arada; yukarıda SILVERSTONE gibi bir markaya, '' gerçekten bu gücü verebiliyor mu... '' küçümseme vb. gibi bir tavır gösterilmiş, onları falan kale almayın, insanlar zaten piyasadan, piyasadaki ürünlerden - firmalardan bir haber, birde gelip burada öneri yapmaya kalkıyorlar, insanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramadıklarını bilmiyorlar.Gerçekten, SILVERSTONE' a böyle bir yakıştırma yapılınca, yüzümde tuhaf ve sinirli bir gülümseme oluşmadı desem, kesinlikle yalan söylemiş olurum.

SEASONIC uygun fiyatlı bulabilirseniz alın, yoksa SS' da iyi bir seçenek olur.Ancak; dediğim gibi 1200 W olayını etraflıca bir düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2013; 1:43:19 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• _____________________________
    9800X3D - X870E Carbon - RTX 5080 TUF OC

• quote:

Peki seasonic mi silverstone mu

Düşünürseniz; // SATILIK \\ Silverstone Strider Gold 1000W ST1000-G [Full Sleeve][KARGO DAHİL]

http://forum.donanimhaber.com/m_81391503/f_//tm.htm#81391503

PM'den ulaşırsanız ayrıntıları da konuşabiliriz

Tam 2 katı para ödememiş olursunuz

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• silverstone cok iyi markadir, gtx770 sli yapacaksaniz fazlasiyla yeterli olur 1200watt lik silverstone.
  • Hocam bu arada anakarttan memnun musunuz? Daha önce Z68G45 kullandim ama dilim yandi. Simdi 2011 soket icin anakart ariyorumHiz asirtma yapiyor musunuz? Evet ise, kac v ile kac GHz seviyesinde kullaniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam bu arada anakarttan memnun musunuz? Daha önce Z68G45 kullandim ama dilim yandi. Simdi 2011 soket icin anakart ariyorumHiz asirtma yapiyor musunuz? Evet ise, kac v ile kac GHz seviyesinde kullaniyorsunuz?

Hocam anakarttan memnunum zamaninda 350tl ye aldim en ucuz 2011 soketti.

Oc yapiyorum ama enerji tasarrufu ozelliklerinden yararlanabilmek icin ofset voltaj ile yapiyorum tek eksigi manuel voltaj verdiginde power saving ozelliklerino kullanamiyorsunuz bu anakartta.

Power saving kapali tutucam dersen islemcini saha kaldirabilen bi anakart

1.23 v ile 4.6 seviyesinde stabildim 3930k ile daha gideri var yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin islemci iyi cikmis cidden1-2 gün daha arastirip anakart alacagim, bilgi icin tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam sizin islemci iyi cikmis cidden1-2 gün daha arastirip anakart alacagim, bilgi icin tesekkürler

Rica ederim hocam herzaman

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.