Şimdi Ara

Bu router evi koruyor! 'Norton Core'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Norton Core sadece bilgisayarınızı değil evinizdeki bütün internete bağlı cihazları virüslere karşı koruyan bir WiFi Router. Detaylar videomuzda.
     



  • Bazen düşünüyorum virüsleri üreten de bu şirketler olabilir mi diye.

    Nasıl aids'i yani hiv'in laboratuvar ortamında üretildiği üzerine komplo teorileri üretiliyor; aynısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 6 Ocak 2017; 20:39:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcest

    Bazen düşünüyorum virüsleri üreten de bu şirketler olabilir mi diye.

    Nasıl aids'i yani hiv'in laboratuvar ortamında üretildiği üzerine komplo teorileri üretiliyor; aynısı.

    kesinlikle. büyük ihtimalle bunları yapan firmalar vardır, düşünsenize norton bir virüs yazıyor ve bu virüsü sadece norton bilgisayarınızdan kaldırabiliyor, sizce de çok kârlı ve mantıklı bir iş değil mi...
  • Turkcell'in parası sadece size sponsor olmaya yetiyor herhalde. Ne olurdu şöyle 2 şanslı donanımhaber üyeside sizinle gelseydi. Son olarak bir hatırlatmada bulunalım

    Bu router evi koruyor! 'Norton Core'
  • Bu alet hacklenirse ne olacak?

  • alcest kullanıcısına yanıt
    Aids sıfır noktasının yalan çıkması:https://www.habertekno.com/aids-sifir-noktasi-tarih-oluyor-8150



    Teoriye katkı sağlar mı acaba?
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Artık sadece bir firmanın oluşturup ta diğer firmalarının anlamayacağı virüsler çok zor.
  • Türkiye'ye 2 sene sonra gelir. Zaten büyük bir müşteri potansiyeli de yok.

    Ben daha Türkiye'de adam gibi akıllı ev görmedim. Belki Mesut Bey gibi kişilerin evi ancak o kategoriye girebilir.

    El şaklatınca ışık açılıyor diye akıllı ev olarak satıyorlar Türkiye'de.

  • man in the middle bunu beğendi
  • gereksiz bence
  • Çok sayıda PC kullanılan mekanlar için avantajlı olabilir ama özellikle ev kullanıcıları için bana pek uygun gelmedi.
  • Bunlar iyi, güzel, hoş da, peki bizi Norton'dan kim koruyacak?

    DropBox'lar, Google Drive'lar, iCloud'lar ve benzerleri, güvenliği bizden daha iyi sağlar diye güvenmedi mi insanlar? Reklamlarını "en güvenli şekilde" sözleriyle gerçekleştirmiyorlar mı? Sonra bu sistemlere bir giriyorlar, pir giriyorlar; milyonlarca insanın kişisel dosyaları, bilgileri, cart curtları çalınmıyor mu? Devletler, güvenlik birimleri, gizli servisler bile hem gizli devlet arşivlerini hem vatandaşlarının kişisel bilgilerini çaldırmaya meyilliler; benzer olaylarla birçok defa karşılaştık.

    Acaba bu bahsettiğim her bir birim günde kaç yüz, kaç bin saldırı alıyor; ben ne kadar saldırı alıyorum? Norton kaç saldırı alıyor? Binlerce, on binlerce, yüz binlerce -çok işte, sayısı farketmez- saldırıdan bir veya birkaçı bir şekilde, illaki başarı elde edecektir. Bugün bankalar, borsalar, FBI'lar, CIA'ler hackleniyor; bugün güvenli denilen bir sisteme sonsuz güvenceyle bel bağlamak ne kadar doğru bilemiyorum. Ve taşınabilir disklerde, belleklerde saklanan dosya ve bilgilerin, bu sistemlerin sağlayabilecekleri korumadan daha güvenli olduğunu da kendi fikrimce söylüyorum.

    Bugün benim dosya güvenliğimi kıracak, beni dümdüz edecek saldırılar ya atmosferde patlatılacak termonükleer bombanın oluşturacağı EMP etkisiyle elektronik devreye sahip tüm cihazları cazır cuzur yakmasıyla gerçekleşir, ya da TEDAŞ'ın çat çut elektrikleri kesip donanımı bozmasıyla gerçekleşir. TEDAŞ bir defasında başardı; gidip kaliteli PSU aldım; artık voltaj oynamalarında odanın ışığı bile gidip geliyor ama PC kendini ayakta tutmayı başarıyor.

    Zaten güvenlik hastası olan adam, taşınabilir disk veya USB sticklerinden birine EXT4 dosya sistemine sahip işletim sistemi kurmuştur kesinlikle. Ağ'dan uzak bir ikinci sistemi vardır. Virtual Box'lar falan kullanıyordur, kendi ağını, portlarını, anomalileri gözlüyordur. Norton morton bunlar casual kullanıcıların içini rahatlatmak için var. Arada bir de pop-up yapar "yakalayıp karantine yaptım, sen raad ol" der ki, sistemin tam tıkırında çalıştığını hissedesiniz.

    Ve son olarak, günün sosyal mesajı: Her ne yaparsanız yapın, hiçbir zaman tam anlamıyla güvende değilsiniz. Güvende olmak isteyen taşı toprağı satıp bir köye yerleşsin, bahçesine domates soğan eksin, süt sağıp tavuk beslesin. Ki benim de gelecek arzum bu yöndedir.




  • alcest kullanıcısına yanıt
    Öyle olması gerektiğini düşünüyorum bende, yoksa her sene nasıl Antivirüs satsınlar. hatta aboneliğimin bitimine yakın da Free sürümüyle tarattığım da şu kadar virüs var demesi de çok garip ama gel gelelim satın al o yazılımı ve bir tarat hiç virüs yok

    Bu arada F-Secure kullanıyorum, aslında bu da öyle işe yaramaz sayılan bir antivirüs yazılımı da değil. Şu son zamanlarda Ücretsiz yazılımları kullanıyorum. Az da ne indirdiğimize dikkat ettikmi sıkıntı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsDone -- 10 Ocak 2017; 20:42:39 >
  • Nasıl amerika başka ülkede terör örgütü kurup sonra örgütü temizliycez diye o ülkeye giriyorsa bunlarda virüs yazıp virüsü temizliycez diye bilgisayarlarımıza giriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.