Şimdi Ara

Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor..!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
9
Favori
9.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bi adam varda ben hocaefendiye benzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainRpx

Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor..!!

Bu deneyin adı True Hipholog deneyi Beyler.Yukarıdaki fotoğraflarda Buna örnek.
    Hayal gücüyle çizilmiş resimleri yalnızca Çizen Kişinin hayal gücüyle eşit hayal gücüne sahip Kişiler görebiliyor.
    True Hipholog deneyi İngilizce kelimeyi bilmiyorum.Gerçek ismi tuhaf ama türkçede böyle.
    Yani True derken aklınıza İngilizce gelmesin.Bu türkçe hali.İngilizcesi uzun.İngilterede Bu resimler
    ile ilgili yarışmalar vardı.Mesela 1 dakika içerisinde Olayı çözen Kişiye para ödülü vs.Ondan sonra
    Merak salıp belki diye araştırmaya Başlamıştım.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Resimde bi tane ayı bebği yemeye çalışıo oda ağlıo(soldaki çizim), sonra sağdada bi aslan kuşu yemeye çalışıo,
    yerdeki kırmızı işaretli gölgenin olması saçma çünkü güneş yok ve sadece onun gölgesi var ağaçlarınki nerde ?

Vay anasını sayın seyirciler

• bence insanlar ve hayvanlarin dogadaki yansimalari :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeryüzü eğik olduğu için ağaçlar erezyonu önlüyor bence
  • Ben orada doga görüyorum çok fazla kasmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsgtc -- 14 Haziran 2012; 5:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

1) Gizlenmiş balina
    2) İnsan kafası
    3) Orangutan kafası
    4) Tavşan

peki ne anlama geliyor bu şekiller? duruş biçimleri, yerleri birşey anlatıyor mu?

Herhangi bir fikrim yok.

Evrim ? Olur mu olur.
  •  Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor..!!

Bence burada ayı yerde para buluyor ve onu almak için eğiliyor. Anne ve bebek ayıya bak parayı gördü atladı hemen der gibi bakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Bence burada ayı yerde para buluyor ve onu almak için eğiliyor. Anne ve bebek ayıya bak parayı gördü atladı hemen der gibi bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Resimde 1 tane tuhaflık 1 tanede mesaj var.

Tuhaf olan kısım kırmızı daire içinde olan kısım. Bulutlar su gibi ağaçların üstüne akmış. Normalde böyle bir görüntü oluşmaz.

Mesaj ise sarı çizgiler içerisinde kalan kısım. Uyanığın biri ormanda ağaçları kesmiş ve kendine tarla yapmış. Normalde orası tarım arazisi değil. Tarlanın etrafından da bunu göre bilirsiniz. Muhtemelen bu tablonun konusu Türkiyede geçiyor. Çünkü bizimkilerin en iyi yaptığı şey, devlet arazisine çöküp, 1-2 gün sonra devlet tapumuzu vermiy diye ağlamak. Aynen bu tablodaki gibi.

• en soldaki şey insan kafası. toprağa gömülmüş vucudunun yarısı insanın. insanın üzerindede 2 tane hayvan var, biri üzerine çıkmış diğeri de cesede sakso çekiyor. ölüm ve sapıklık görüyorum bu resimde.
  • Kıyamet görüyorum , güneş solda olmasına rağmen ( gölgeden anlıyoruz ) bulutlar ters istikamette ilerlemiyor . Güneşin tersten doğması kıyamet alametiydi ..
  • Resime bakarsanız küresellik göreceksiniz yani burda bi ormancı ormanı kesmiş ve geriye kalan ormanlarda direniyor bulutların o şekilde olmasının sebebi alınan ölçeğin çok büyük olmasından kaynaklanıyor uzaydan çekilmiş gibi bir görüntü var burda anlatılmak istenen bir şey var ama anlayamadım
  • Burada kopacak kıyametin öncesinde yaşanan sukünet ve bulutların sessizliğini görüyorum.Sanki olacak birşey öncesinde hiçbir haber veremeyecekmişcesine sakinliğini koruyor bulutlar.Ağaçlarda verilmeye çalışılan mesaj ise çok daha farklı, ağaçlar belli bir popülasyonda yaşıyor ve bu bölgenin dışı düz bir arazi, burada diğer kişilerden ayrılırsanız yalnız kalmaktan daha kötü durumlar yaşarsınız, yok olursunuz mesajı vermeye çalışılıyor olabilir.Yine bulutlar dağınık şekilde yer alıyor tabloda, büyük bir olay öncesi dağılmışlar gibi yorumladım ben, herkesin korkuyu görünce kaçması, diğerlerini arkada bırakması gibi adeta, tıpkı her insanın çok sevdiğini söylediği bir insanı, korku ve olumsuz şeyleri görünce bırakması gibi.Ayrıca tohumu yeni toğrağa düştüğünü tahmin ettiğim ufak bir ağaç orada yalnız başına otururmuşcasına boş araziyi izliyor.Tabloda bahsedilen coğrafi bölge öylesine eğri bir şekilde resime geçirilmiş.Bu tablonun insana huzur verdiğini söylemek mümkün fakat dediğim gibi birazdan sukünet bozulacak ve güzel olan herşey yokolacakmış gibi duruyor.Resimi farklı bir objektikten yorumlayacak olursak, arkadaki ağaçları göremiyoruz, sadece önde bulunan ağaçları görebiliyoruz, buda aslında önde varolan şeyin arkadada varolduğu fakat bizim sadece öne baktığımızı çok güzel şekilde izah ediyor olabilir, gerçektende öyle değil mi? Neden büyük bir politikacı halkın içinden gelen bir adamdan daha çok sevilir? İkiside aynı akla ve aynı bedene sahip değil midir? Tabloya tekrar dönelim, havanın henüz kararmadığını, aksine güneşin yeni doğduğunu söyleyebiliriz -ufak ağacın sağa vuran gölgesinden bunu anlayabiliyoruz- yeni doğan güneş yerküreye ışınlarını yolluyor, herşey hergün yaşadığımız kadar standart, fakat bu standartlık bozularak ekstra şeyler yaşanacak gibi gözüküyor -bunu ilk başta söylemiştim- bunu hayatımızda da yaşamıyor muyuz? Herşey yerli yerindeyken dediğimiz bir anda çok ilginç birşey oluyor ve hayatımız tepetaklak olmuyor mu? Özet olarak bu resim, normal halden anormal hale geçmekte olan fakat bunu pek fazla belli etmeyen bir mekanı sergiliyor, bunca tehlikeye rağmen hala değişen birşey yok, ağaçların gövdeleri hala bulundukları yerde, dallar bile yer değiştirmemiş durumda, tıpkı bizler gibi, hepimiz birgün öleceğiz ama gövdemiz hala bulunduğu yerde sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 14 Haziran 2012; 20:09:39 >

• http://imageshack.us/photo/my-images/96/manzarao.jpg/

1- Kuşa benziyor
    2- Uzun kuyruklu bir sincap
    3- Tavşanı andırıyor ama yüzünden kaybediyor.
    4- Tavşan
    5- Hayvana benziyor.
    6- 2 ayağı üstünde oturan bir hayvan
    7- En ilginci bu bence sanki bir insan taşı itiyor gibi geldi ama başka anlamlarda çıkarılabilir.
    8- Bur da bir şey var ama çıkaramadım
  • Açıklayın hadi neymiş
  • gölgeye dikkat beyler

yolun sonundaiki calı yani burda bir ayı ile yavrusu birbirine kavusuor dier hayvanlar onlara bakıyor
  • konuda kafayı yiicektim resimlere bakarken
  • Dunya yuvarlaktir demek istiyorlar.

• yok ratık olamaz bu.Tanrımmmmmmm
  • şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.