Şimdi Ara

Bu resim niye kural dışıdır ? (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır , silerlerken kural dışı olma sebebini de yazmıyorlar ya hani bi size sorayım dedim. Siz bulun benim yerime lütfen .

Bu resim niye kural dışıdır ? (SS)

• kural dışı olması çok saçma
  • konuyu da yeniden açmış oldu ha belki hortlanma olur hani resim çok eskilerden ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 6 Eylül 2013; 15:51:49 >
  • nedir bu fotoğraf ?
  • fazla ısrar etme ban kokusu var
  • kuralları adminler değil userler belirlemeli
  • Çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu bu olayı şikayet bölümüne taşıyalım bence yani ne var bunda açıklama yapabilecek biri varmı şimdi gelir tak kapatırlar konuyu şikayet bölümüne toplanalım
  • Koyduğunuz resim mi silindi yoksa konu mu kapoandı, konu kapandıysa sizin koyduğunuz resimle alakası olmayabilir@MyOldFriend

Açtığınız konu tartışmaya neden olabilecek içeriğe sahipse resmin kurallar dahilinde olmasının bir önemi yok. Bu yüzden de kapanmış olabilir konu @` quaD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 6 Eylül 2013; 15:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

fazla ısrar etme ban kokusu var

Israr değil bu . Koku moku almıyorum ben sizde şu kokudan korkmayın. 2006'dan beri üyeyim böyle saçma sapan şeyleri son zamanlarda görmekten bıktım ha.
  • konunuz yerinde duruyor silinmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

konunuz yerinde duruyor silinmemiş

onay bekliyorda hocam ilk mesaj gitmiş.
  • Atatürk'ün öldüğü gün mü?
  • quote:

Merhaba, bir mesajınız geri dönüşümden geri alındı. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

İlk başta birşeyler yaptınız ama. Ben tepkimi gösterince de geri geldi. Ne gerek var bu kadar tartışmaya. 5dk önce birçok kişi de birden sinirlendi konu açtı gördünüz. Forumda insanlar birşeylerden şikayetçi. Onları dinleyin.
  • Nasıl çıkmışlar o adamlar oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Çünkü

Sü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Merhaba, bir mesajınız geri dönüşümden geri alındı. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

İlk başta birşeyler yaptınız ama. Ben tepkimi gösterince de geri geldi. Ne gerek var bu kadar tartışmaya. 5dk önce birçok kişi de birden sinirlendi konu açtı gördünüz. Forumda insanlar birşeylerden şikayetçi. Onları dinleyin.

Bu forumda günde onbinlerce mesaj atılıyor.Hata olur yanlışlıkla silinir netice de düzeltildi. Burada amacınız bağcı dövmekse buna birşey diyemem.Sorun düzeltildi konu kapatılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.