Abi çok saçma bir teori açıkçası... Bazen insanların aklına kötü bir anı gelebilir veya iğrendiği bir anı gelebilir ve bu durumda bayılmaları vs normal , tikleri varsa bunu farkında olmadanda yapabilir , misal ben insan parçalarının (kopmuş kol , bacak vs görünce yada aklıma gelince) bayılırım bu gibi durumlar son derece normal. İnsanların düşünmek istemediği anıları yada berbat bir şekilde akıllarına giren iğrenç düşünceler yada izlediği iğrenç bir video veya filmden kaynaklı bu tip tikler , bayılmalar son derece normal. Bazıları bu çitayı arttırıp Reptilianların Dünyayı yönettiğini iddia ediyor kafalar çok güzel |
Bu Reptilian Komplo Teorisini Uyduranlar Nasıl Bir Kafaya Sahip Merak Ediyorum

-
-
cogunun zeka seviyesi 2 yasinda ki bir cocuga esit zaten.
git arastir mesela boyle aptalca teorilere inananlarin yasantilarini, farkedersin zihinsel sorunlara sahip olduklarini
bu arada bu tip cok izlenen videolari cekenler somuren kisiler oluyor, farkinda olup bu durumu paraya ceviren kisiler yani. bu forumda da vardi duz dunyaci biri, adam unlu olmak adina duz dunya dernegi kurmus, kendiside biliyor dunyanin duz olmadigini ama populerlik icin katlaniyor o kadar aptalla ugrasmaya mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 13 Eylül 2020; 1:53:11 > -
Baki sepet videolarına benzettim
-
bu videodaki verdiği örnekler pek olmamış. daha ilginç video kanıtları görmüştüm.
teoriye gelirsek, ne "hayır kesinlikle olmaz" diyebiliyorum ne de "var diyebiliyorum".
zaten uzaylı - insan melez ırkdan bahsediliyor. 51. bölge, uzay araştırmaları, uzaylılarla iletişimler falan, bilmediğimiz bir ton şey var. O kapılar ardında neler döndüğünü bilmiyoruz. Ama ortaya çıkan en ufak basit skandal da bile ağzımız açık kalıyorken herhangi bir konu ile ilgili, uzaylılar ve uzayla ilgili kim bilir neler dönüyordur. Zaten doğru düzgün bilgi bile vermiyorlar.
Uzaylı bulduklarını var sayarsak yani ölü veya diri, ellerine geçirmiş şekilde, sence ne kadar etik olup olmadığına bakmaksızın, laboratuar ortamlarında vb gizli kapılar ardında insan - uzaylı melezi yaratmaya çalışmamışlar mıdır ele geçirdikleri uzaylıların genlerini kullanarak?
tabi uzaylı ele geçirdiklerini düşünürsek. Bence her türlü deney yapılmıştır. Sonucunun başarıya ulaşıp ulaşmadığını bizler asla bilemeyeceğiz.
O yüzden bu tür insan - uzaylı melez bir ırkın olup olmadığına kesin evet yada hayır demek gelmiyor içimden pek.
-
Evrende yalnızız demek saçma olur. Fakat ne bileyim Dünyayı uzaylı melezler yönetiyor demek dahada saçma
Yani düşünsene adam bilmem kaç milyar ışık yılı öteden gelecek tek derdi insanları birbirine kırdırmak olacak , onları birbirlerini öldürmesi için silah satmak , işte ilaçlarla kanser etmek , gıda sektörüyle oynayıp sağlıklarını bozmak yok efendim virüsler üretip insanları hasta etmek.
Bu saydığım komplo teorileri çok uçuk. Yani evren kocaman kafanı kaldırıyorsun bakıyorsun o gökyüzünde baktığın ve gördüğün yıldızlar bile evrenin %0.000000000000000000000000000000000000...9'unu bile etmiyor. Yani benim o kadar teknolojim olacak burada ki ilkel canlılarla ilgilenmem bile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7B357775AEvrende yalnızız demek saçma olur. Fakat ne bileyim Dünyayı uzaylı melezler yönetiyor demek dahada saçma
Yani düşünsene adam bilmem kaç milyar ışık yılı öteden gelecek tek derdi insanları birbirine kırdırmak olacak , onları birbirlerini öldürmesi için silah satmak , işte ilaçlarla kanser etmek , gıda sektörüyle oynayıp sağlıklarını bozmak yok efendim virüsler üretip insanları hasta etmek.
Bu saydığım komplo teorileri çok uçuk. Yani evren kocaman kafanı kaldırıyorsun bakıyorsun o gökyüzünde baktığın ve gördüğün yıldızlar bile evrenin %0.000000000000000000000000000000000000...9'unu bile etmiyor. Yani benim o kadar teknolojim olacak burada ki ilkel canlılarla ilgilenmem bile
dünya gezegeninde değerli olan madenler var. dünya dışı varlıkların ilgilenmesinin nedeni bu.
-
Uyuşturucu kullanmayın siz de canlı yayında böyle hareketler yapabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee bu madenler evrenin başka yerinde yok mu şimdi yani ? Kaldı ki senin elinde bilmem kaç milyar ışık yılı öteden gelecek teknoloji var başka yerlerde bulursun illa ki ?
-
Burada Reptilian'lara inanmamanızın tek nedeni daha önce görmemiş olmanızdır. Bazen belgesel izlediğimde şu an okyanuslarda yaşayan birçok canlıyı görüyorum ve okyanus diplerinde öyle değişik canlılar var ki ağzınız açık kalıyor
Ben de normalde Reptilian'ların olabileceğini pek mümkün görmüyorum ancak yüzde 100 bunlar yoktur da diyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7B357775AEvrende yalnızız demek saçma olur. Fakat ne bileyim Dünyayı uzaylı melezler yönetiyor demek dahada saçma
ben yönetmesinde değilim. illa yönetenler arasında var demiyorum. sadece uzaylı - insan melez ırkı olma olasılığı var diyorum.
bu arada, zamanında 51. bölgede vb çalışıp, ölmeden önce fotolarla falan destekleyerek uzaylıları açıklayan bi kaç kişi var. Uzaylı ırklarının iletişim haline olduğundan falan bahsediyor.
bu adamların açıklamaları inandırıcı geliyor yani adam emekli olup evinde otururken açıklamıyor bunları. artık ölüm döşeğinde bilmem neyde ya da öncesinde video kaydediyor falan, o zaman açıklıyor. bu adamların artık kaybedecek yada korkacak birşeyleri olmadığı için o saatten sonra, açıklamaları bana gerçekçi geliyor şahsen. Ki zaten artık hayatta değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 13 Eylül 2020; 18:26:59 >
-
Ya illa ki akıllı canlılar vardırda abi ne bileyim çok uçuk bir teori olarak görüyorum bunu. O zaman bu güne kadar neden bir tane bile canlı veya ölü reptilian ele geçirilemedi madem bu iddiaları atan kişiler bir çok şey söylüyor.
İlla ki mağaralarda , arkeolojik kazılarda bulunurdu. Şimdi bu arkadaşların iddiasıda şu , bu reptilianlar o kadar zeki ki her yere sızıyor insanlık tarihine ışık tutacak şeyleri ortadan kaldırıyorlar antik çağlardan kalan nesneleri.
Buda pek inandırıcı gelmiyor aslında bana göre ve bu iddiaları atanların çoğunun videolarda ilk dediği şey kitabımda yada şu kitapta böyle şeyler var demesi oluyor. Kısacası komplo teorisi üzerinden satış yapmaya çalışıyorlar hani bilgilendirdiklerini iddia ediyorlar ama aslında bilgi verdikleri yok masalla kerizleri tokatlıyorlar.
-
Yalnız şöyle bir şey var , o kayıtlardan sonra zaten nevada taraflarında bacasız sanayi olarak 51. bölge üzerinden ABD prim yaparak turistik mekanlar açıyor , etrafta ki kraterleri veya askeri tesisleri turistlere açıyorlar (foto çekmek yasak genelde) fakat turistler askeri bölgelere girebiliyor belli kısımlarına.
Kısaca keriz tokatlama , ha şunu söyleyeyim , 1930'lardan 1970 ve bu günlere kadar genelde işte Dünya dışı varlıklara ilgi çoktu ABD gizli bir proje üzerinde çalışıyorsa (ki öyle genelde hayalet uçaklar vs buradan çıkıyor) bu tip şeyleri örtbas edip böyle hikkayeler medyaya vererek insanların ilgisini farklı yöne çekip üstüne ticarete döküyor işi :D
Nevada tarafına giderseniz bir çok alanda uzaylı turizmi olduğunu görürsünüz yada kısaca komplo teorilerine inanları tokatlamak için çeşitli hediyelik eşya dükkanları , ufolara dair fotoların olduğu restoranlar vs... Hepsi pazarlama stratejisi yani :D
-
Cem Yılmaz için de bunları dediler adamda çıktı TV de sürüngen olsam gösteri yapar daha çok para alırım dedi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradan anlıyoruz ki tüm uzaylıların gözleri bozuk.
-
Adam haklı abi , adam sürüngen olsa o formda milleti kitler TV'ye paraya para demez
Bir ara acunada , beyazada diyorlardı aksdjajsdasd
-
Video tam bir saçmalık yalnız. Carbi b için sunucu falan diyor garip hareketlerinden bahsediyor da cardi b zaten hep garip biriydi. Ne kullandığı, neyin kafasını yaşadığı da belirsiz
Lady gaga, kourtney kardashian gibi isimleri de görüyoruz bunların zaten normalde de garip insanlar oldukları bilinmekte. Bir çoğu uyuşturucu kullanıyor, bir çoğu bağımlı ve dolayısı ile hasta insanlar. Kas, sinir hastalığı vs. sahibi insanlar bunlar ve bu "paranormal" hareketleri bana gayet normal geldi. Lady gaga'nın fibromiyalji hastası olduğu da bilinmekte. Bu videoyu hazırlayan kişi lady gaga'nın kliplerini izlese 100 yıl içerik üretecek kadar komplo teorisi uydurur
Düz dünyacıları ve bu saçma sapan reptilian muhabbetini yapan insanları anlamıyorum hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 13 Eylül 2020; 20:36:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7B357775AYalnız şöyle bir şey var , o kayıtlardan sonra zaten nevada taraflarında bacasız sanayi olarak 51. bölge üzerinden ABD prim yaparak turistik mekanlar açıyor , etrafta ki kraterleri veya askeri tesisleri turistlere açıyorlar (foto çekmek yasak genelde) fakat turistler askeri bölgelere girebiliyor belli kısımlarına.
Kısaca keriz tokatlama , ha şunu söyleyeyim , 1930'lardan 1970 ve bu günlere kadar genelde işte Dünya dışı varlıklara ilgi çoktu ABD gizli bir proje üzerinde çalışıyorsa (ki öyle genelde hayalet uçaklar vs buradan çıkıyor) bu tip şeyleri örtbas edip böyle hikkayeler medyaya vererek insanların ilgisini farklı yöne çekip üstüne ticarete döküyor işi :D
Nevada tarafına giderseniz bir çok alanda uzaylı turizmi olduğunu görürsünüz yada kısaca komplo teorilerine inanları tokatlamak için çeşitli hediyelik eşya dükkanları , ufolara dair fotoların olduğu restoranlar vs... Hepsi pazarlama stratejisi yani :D
ben uzaylılarla iletişime geçmenin yada uzaylının olduğu fikri çok uzak fikir gibi gelmiyor. gayet olası normal geliyor. 51. bölge belki dikkat dağıtmak için açılmıştır sonuçta abd gizli çalışmalarını nerede yaptığını belli etmek istemez heralde. bence orayı hedef gösterip aslında uzay-uzaylı çalışmalarını başka yerde yapıyor olabilirler.
anca çenemizi yorarız burada :D hayatımda en çok istediğim şeylerden biri bu tür bilim insanları arasında olup 51.bölge gibi üst düzey gizli yerlerde çalışmak isterdim özellikle uzay ile ilgili. kim bilir neler biliyorlar ve bize söylenmiyor.
ama uzay, uzaylı, veya uzaylı-insan melezi ırklar bana ütopik gelmiyor.
-
Hadi onu geçtim uzaylılar geldi diyelim abi nasıl iletişim kuracağız ? Adamlar dilimizi bilmiyor bizde bilmiyoruz onlarınkini nasıl iletişim kuracağız ?
Belki hiç bilmediğimiz bir yolla haberleşiyorlar ne yapacaz
-
Reptilian ırkına dair ufolojide okuduğum şeyler var. Ancak dünya ile ilgili kararları griler alıyor. Covid 19 u da griler çıkardı nüfus istenen seviyede düşmezse başka bir virüs veya hastalıkla bu işe el atıcaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X