Evde varmış 2 tane birini içeyim dedim bu ne böyle öksürük şurubu gibi çok kötü tadı.Burn varken içilmez o Burn
quote:Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam geçenlerde bi redbull içtim inanırmısın kanatlandırdığı falan yok. Hocam köpeklere fısıldıyor musunuz gerçekten
quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam geçenlerde bi redbull içtim inanırmısın kanatlandırdığı falan yok. Hocam köpeklere fısıldıyor musunuz gerçekten daha yavruyken kulağına ismini fısıldadığım olmuştu.
quote:Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam geçenlerde bi redbull içtim inanırmısın kanatlandırdığı falan yok. Hocam köpeklere fısıldıyor musunuz gerçekten daha yavruyken kulağına ismini fısıldadığım olmuştu. Ani bi kahkaha attım @Fungal Yok be panpa geçen içtim yine aynı yine aynı
quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS Nasıl oldu o ya Kulağına fısıldama mı ? hayır, redbull'u begenmemesi
quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS Nasıl oldu o ya Kulağına fısıldama mı ? hayır, redbull'u begenmemesi Bildiğin öksürük şurubu ya Birtane daha var içsem mi onu acaba tekra bi tadına bakarım
quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS Nasıl oldu o ya Kulağına fısıldama mı ? hayır, redbull'u begenmemesi Bildiğin öksürük şurubu ya Birtane daha var içsem mi onu acaba tekra bi tadına bakarım hocam sen teksin
quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS Nasıl oldu o ya Kulağına fısıldama mı ? hayır, redbull'u begenmemesi Bildiğin öksürük şurubu ya Birtane daha var içsem mi onu acaba tekra bi tadına bakarım hocam sen teksin Burn daha iyidir yav
quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik quote:Orijinalden alıntı: HIMFIS Nasıl oldu o ya Kulağına fısıldama mı ? hayır, redbull'u begenmemesi Bildiğin öksürük şurubu ya Birtane daha var içsem mi onu acaba tekra bi tadına bakarım hocam sen teksin Burn daha iyidir yav panpa daha banlamadılar
aslan parçası seni , bunca zamandır alkol alırım , 1 kere haricinde redbull-vodka içmedim , sevemedim lan şu redbull'u . BURN FTW KOÇİS !
@Fungal İyisin hadi aslan @aşkacısı aman hocam 46 deyince yuh dedim birden @Love You My Angel Bu mesajın şerefine akşama 2 Burn çekicem