Şimdi Ara

bu Range alırsam sıkıntı ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime güvenlikli tank gibi bir araç bakıyorum birazda gösterişli olsun. Resimdeki aracı beğendim. Çok yakması, parça pahalılığı vs. hiç sıkıntı değil benim için. Zaten her hafta 1 kez kuzey ırak tarafına geçiyorum mutlaka depoyu fullerim her gidişimde orda ucuz yakıt.

Benim için tek sorun bu araç herhangi bir sorun verdiğinde servis doğu illerinde var mı nasıl yapıcam? Var diyelim peki çok parça beklermiyim serviste çok kalırmı o önemli benim için. Yani benim araçsız kalmamam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiwanBarani21 -- 29 Nisan 2018; 17:1:5 >

• 150-170 bin tl ile 2011-2012 model Pajero öneririm, Güvenlikli, tank gibi... Range rover lar sağlamlık ve dayanıklılık konusunda pek parlak değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Land Rover in motor, şanzıman, yürüyen ve elektrik aksamı bir çok modelinde ortak. Bu sebeple japon menşeili suvlar gibi parça sorunu yaşamassınız. (örneğin bu araçta bulunan 2.0 si4 motor birebir aynı freelander 2 ve discovery sporttada var) Yedek parça konusunda hiç bir zaman sıkıntınız olmaz. Diyarbakır ve Van'da servisini bulabilirsiniz. Küçük motorlu yerden 1-2 cm yükseltimiş ve suv diye pazarlanan hb otomobiller kadar sorunda yaşamassınız. Land rover iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: weycell1905

150-170 bin tl ile 2011-2012 model Pajero öneririm, Güvenlikli, tank gibi... Range rover lar sağlamlık ve dayanıklılık konusunda pek parlak değiller.
    Baktım şimdi dediğiniz arabaya Mitsubishi'ninmiş. Ama tipini pek beğenmedim ben biraz gösterişli havalı dursun istiyorum. Aslında tank gibi derken görüntüsü öyle olsun yani gidip biryere çarpcak değilim Kalıplı kaslı dursun istiyorum.
    İlandaki araç dışındakilere bak derim büyük ebatlı lastik takılmış motoru yorgun ve araç hırpalanmış duruyor. Sağıyla soluyla çok oynanmış zengin züppe genç delikanlının elinden geçmiş hevesi alındıktan sonra galeriye verilmiş havası sezdim.

Bu paraya mazotlusu bulunmuyor mu ? Ben mazotlusunu galiba 2.2 tdi oluyor sürmüştüm. Ak partili milletvekilinin eşinin arabasıydı emaneten almıştık. Dipgaz yapınca o torkla koltuğa yapıştırması,motorun horultusu ve arabanın hissiyatı gerçekten anlatılmaz yaşanır Trafikte bayağı ilgi çeken bir araba , şimdi bile bazen diyorum kiralayıp süresim geliyor. Bu arabadan sonra diğer arabalar oyuncak gibi geliyor , beğenmediğim yani ses sistemi. Standartların üzerine güzel,net ses veriyor ama bir harman kardon,premium sistemler vs. gibi değildi.

Birde mazotlu olmasına rağmen deli gibi yakıyordu İstanbul'dan Ankara'ya araba 1 depoya yakın mazot yakmış, depoda çeyrek depo mazot kalmıştı.

• benzer tır alın daha gösterişli hemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

2.2 land var bizdede dizelini bakın bence
    benzinli nereden doldurursanız doldurun sizi yorar..
    nokta
    Tüp takılmazmı bu araca
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.