Şimdi Ara

bu puanlarla hangi bölüm önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene mezuna kalıp hazırlandım ve çok iyi olmasa da geçen seneye göre daha iyi puan aldım. Hedefim çok yüksek değil kendi işimi kurabilme ihtimali olan veya ataması olan bir bölüm istiyorum lisans veya önlisans farketmez puanları yazıyorum

Tyt 305 puan 375k sıralama
    Sayısal 208 puan 480k sıralama
    EA 287 puan 289k sıralama
    Sözel 384 puan 27k sıralama

Sözel puanım iyi olmasına rağmen sözelden içime sinen bölüm yok maalesef. O yüzden tyt EA ya da sayısal tercih yapmak istiyorum. Aklımda tytden ağız diş sağlığı , paramedik, optisyenlik, odyometri, bilgisayar programcılığı, sivil savunma ve itfaiyecilik, tapu kadastro gibi bölümler düşünüyorum. Sayısalda ise ziraat mühendisliği bölümleri düşünüyorum bahçe bitkileri bitki koruma ya da fakat gelir mi bilmiyorum çoğu üniversite puanına bakınca dolmamış gösteriyor benim sayısal puanıma gelir mi bu bölümler? Tarlamız var ve kiraz yetiştiriciliği yapıyoruz bu bölüm oradan aklıma geldi ve mantıklı geliyor açıkçası. Orman mühendisliği falan da olabilir. Tmde ise pek bölüm araştırmadım daha.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Okul olarak da Ege çevresi düşünüyorum Antalya tarafı da olur kendim İzmir'de ikamet ettiğim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.