< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Belli bir kalite seviyesine ulaşmak istiyorsan sistem yükseltirken daha rahat olmak istiyorsan 100-150tl daha bütçe arttırıp bunun 750W olanını alın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Ekim 2020; 16:18:15 > |
|
Yok bütçe 650tl'yi kesinlikle aşmıyor diyorsan bu olabilir. Everest ya bu demezsen bu model Sama üretimi ve o fiyat aralığında oldukça iyi bir konumda gözüküyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-etx-750-1-750-w-fiyati,263370441.html Bunlar harici baktığınız High power modeli eski o ürünü almazdım.. Eğer illede o fiyat aralığında high power olsun dersen yenilenmiş element br dd serisi benim belki de son tercihim olurdu bu seçenekler arasında ama şu ürün var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Ekim 2020; 16:22:16 > |
|
Para varsa 700w olanı alın fiyat farkı az. İlle de 650 olacaksa burada daha ucuz ama bence 700w al. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Ekim 2020; 17:28:59 > |
|
Timeguard ile gecen haftalarda konusmustuk, güc kaynaginda coolermaster mwe white serisinden uzak durulmasi sizin yazariniza olur. Eger alinmak zorundaysa da 750 mi 700 mü ne varsa iste, en yüksek modeli alinmasi gerekiyor. Düsük watt li modellerinde tamamen farkli komponentler kullanilmis misal 450w liginin 80+ ve bronze modelinde yüksek ripple sorunu var. 550 ve 650 wattlik modellerinde test yapilmadigi icin yada ben göremedigim icin bilmiyorum, lakin üzerinde 230V vs yazan güc kaynaklari iyi degildir deniyor. Bunun örneklerini görüyoruz. Yerinizde olsa CM yi pas gecer diger alternatifleri degerlendirirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kısaca High power performance gd 750w almazsan az ya da çok handikapı daha fazla olan bir ürün alabilirsin Türkiye şartlarında bu bütçe ile. Alternatif istersen bir de bu var. Hydro k 700w https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/guc-kaynagi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Ekim 2020; 18:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bilmiyorum 5 yıl yazmış demek ki 5 yıl ama 2-3 sene Türkiye sonrası yurt dışı olabilir.. FSP Türkiye ile görüşüp sorun. FSP Turkey Dış Tic.Ltd.Şti. Adres: Yenibosna Merkez, Ladin Sk. No:20, 34197 Bahçelievler/İstanbul Telefon: (0212) 232 48 68 |
|