Benim ezmek gibi bir amacım yok fakat yakın fiyatlarda seasonic,fsp alternatifleri bulunabiliyorken strike-x serisi pek kaliteli gelmiyor açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
Benim ezmek gibi bir amacım yok fakat yakın fiyatlarda seasonic,fsp alternatifleri bulunabiliyorken strike-x serisi pek kaliteli gelmiyor açıkçası.
elbette birbirileriyle kıyaslanamazlar. zaten tedavülden kalkmış bir ürünü neden tartışalım ki
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
quote:
elbette birbirileriyle kıyaslanamazlar. zaten tedavülden kalkmış bir ürünü neden tartışalım ki
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
3 sene kullanmışsın zaten iyi bile gitmiş, psu fena değil 650ti boostta hiçbir sıkıntı çıkmaz 7950 bile kullanabilirsin, hiçbir 600w psu zaten 12v kanalından 600w vermez.
aerocool strike x, seasonic gibi rahatsiz aletler verir ama cogu marka vermez dedigin gibi.
Psu 750 watt dostum laf olsun diye 600w çıkarmışlar.
Ayrıyetten mantık hatası var 600 + 150w verebilior tüm girişlerden ama toplam 600 diyor.
Anlamadım ben bunu.
Mesala benim psum 700w 650w veriyor.
150+600+ bir de 21w var sagda.ben de anlamadim niye oyle etiketlemisler?everest inca gibi markalar yalandan 400-500w yaziyorlar bu adamlar da boyle yapmis.bu yine iyi bendeki xilence 750w'in kutusundaki max combined degerlerini topladim 977w cikti.bendekinin 12v kanali 375+375 bu da 750 yapiyor.12v kanal gucunu etiketliyorlar benim anladigim.
quote:
150+600+ bir de 21w var sagda.ben de anlamadim niye oyle etiketlemisler?everest inca gibi markalar yalandan 400-500w yaziyorlar bu adamlar da boyle yapmis.bu yine iyi bendeki xilence 750w'in kutusundaki max combined degerlerini topladim 977w cikti.bendekinin 12v kanali 375+375 bu da 750 yapiyor.12v kanal gucunu etiketliyorlar benim anladigim.
Belkide aynı anda 2 kanaldan 750w veremiyordur.
2 kanaldan toplamda 600w verebiliyor ancak ihtiyaç dahilinde sadece 12v girişinden bile 600w verebiliyordur.
Tek mantıklı açıklama bu :D
quote:
Orijinalden alıntı: sancar69
quote:
Belkide aynı anda 2 kanaldan 750w veremiyordur.
2 kanaldan toplamda 600w verebiliyor ancak ihtiyaç dahilinde sadece 12v girişinden bile 600w verebiliyordur.
Tek mantıklı açıklama bu :D
aerocool tek kanal zaten single rail.tek kanaldan o kadar amper vermek zordur anca iyi markalara guvenirim ben single rail konusunda.bendeki xilence 4 kanal mesela.aerocool 80plus testinde 598w output vermis.%100 load durumunu goz onune aliyorlar demek ki.seri numarasina baktim bendekinin 80plus sonucu %100 yukte 660w 12v kanal ve 806w toplam output, %83 verimli olarak cikmis.buna niye 800w demediler mesela?isteseler derlermis.
KKP2 kodlu olan 460w KKP3 kodlu olan 600w aciklamalara yanlis yazmislar.sen en guzeli guc kaynaginin etiketinin resmini at buraya amper degerlerine bakalim.
ya kusura bakmayın resmi atmakta biraz geciktim müsait olamadım bir türlü işte kasayla beraber gelen psu bu şimdi bu psu gerçek 600w mı acaba gerçekten ekran kartım bunun yüzündünden mi bozuldu yeni alacağım ASUS GTX650TI BOOST u çalıştırır mı ? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
quote:
Cooler Master RC-690-KKP3-GP 600 Watt Siyah K NVIDIA SLI UYUMLU MidT ATX SİYAH KASA
ilk mesajinda boyle dedin ama resmini gosterdigin psu cooler master marka degil huntkey marka ve 600w da degil 700w.output max watt: 700w diye kocaman yazmis adamlar sana bu psu sahte 600w degil diyen arkadasindan bir daha psu tavsiyesi alma.soruna gelirsek 650 ti boost'u tabii ki calistirir iki tane bile takarsin.sahte dandik marka da degil is gorur o marka.
quote:
quote:
Cooler Master RC-690-KKP3-GP 600 Watt Siyah K NVIDIA SLI UYUMLU MidT ATX SİYAH KASA
ilk mesajinda boyle dedin ama resmini gosterdigin psu cooler master marka degil huntkey marka ve 600w da degil 700w.output max watt: 700w diye kocaman yazmis adamlar sana bu psu sahte 600w degil diyen arkadasindan bir daha psu tavsiyesi alma.soruna gelirsek 650 ti boost'u tabii ki calistirir iki tane bile takarsin.sahte dandik marka da degil is gorur o marka.
ya evet kasa cooler master ama içinde gelen psu bu böyle birşey nasıl olur bende şaşırdım cooler master neden kendi kasasının içine başka marka psu koysun ki yoksa ben bilgisayarı toplarken hiç parçalara bakmadım isimlerini söyledim onlar kasayı topladı eve gönderdiler bende direk kullandım hiç açmadım benimde hatam var üç buçuk sene ekran kartım bozulana kadar açmadım ben kasayı
Kesinlikle mümkündür. Biz boşuna kasa ve psu ayrı ayrı almadık. al 1000w corsair yada cm silent pro 1000w 1200w arkana bakma sli yap cf yap quad çek oc yap kafan rahat olsun 5 yıl psu düşünmezsin.
12v 4 kanala ayırmış 18a dan bende tek kanal var oda 18a veriyor
izZo16
kullanıcısına yanıt
Benimkide iş görür ya:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme