Şimdi Ara

Bu ps3 modeli kırılamaz MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir elemana satış yapacaktık ben kendiminkini kırılabilir olarak biliyordum ve gidince adam inceledi bu kırılmayan versiyon dedi buna en fazla 300 tl veririm dedi. Model şu : 2504B data Code :1B

Evet beyler doğru mu demiş adam yoksa ayak üstü kazıklamaya mı çalıştı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru olabilir ama illa ki ps3 kırılıyor buna emin olun. Zor kırılan yani sözde kırılamayan ps3ler var ve kırılabilir onların işine gelecek ps3 ler var. Ama şu sıralar piyasası yükseldi ve 300 değilde 400 civarı elden çıkarın. Tabi hafızaya bağlı kaç gb olduğu önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Doğru olabilir ama illa ki ps3 kırılıyor buna emin olun. Zor kırılan yani sözde kırılamayan ps3ler var ve kırılabilir onların işine gelecek ps3 ler var. Ama şu sıralar piyasası yükseldi ve 300 değilde 400 civarı elden çıkarın. Tabi hafızaya bağlı kaç gb olduğu önemli.

320 gb şimdi 525'e bir alıcı buldum birazdan buluşucam onunla satıcam
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet iyi. Ölücülere para kazandırmayın .

• quote:

Hocam gayet iyi. Ölücülere para kazandırmayın .

yanında 6 oyun var bide iyi mi böyle fiyat?
  • 600 tl olsa daha iyi olur o fiyat. 6 oyun içinde gta 5 ve gt6 varsa hakkınız bence.

• Ama 525 dendiyse tamam fiyatı arttırmayın. Baktınız satılmadı 600 den verin. Ben mesela 40 gb fat kasa ve 15 oyun için 500 veya 550 tl isterim . Mk ta var içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama 525 dendiyse tamam fiyatı arttırmayın. Baktınız satılmadı 600 den verin. Ben mesela 40 gb fat kasa ve 15 oyun için 500 veya 550 tl isterim . Mk ta var içinde.

sattım artık bir kullanıcıya 525 tl , zaten öğrenciydi 14 yaşında falandır maksimum hayrını görsün çocuk ne diyelim :D
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam en azından ölücüye gitmedi.

• Ps3 lerde artık kırılmama diye birşey yok diye biliyorum.Cfw olarak kırılamayan modellere ( gerçi onlarda dahil farketmiyor) kırık bir ps3 ten aktarma yapıyorlar klonluyorlar oyunları felan.Oyun yükleme yapılıyor yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.