Şimdi Ara

BU PROGRAM İŞ GÖRÜR MÜ (SAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verim alabilir miyim sizce ? BU PROGRAM İŞ GÖRÜR MÜ (SAY)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Alırsın da yapamazsın :D
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    neden ki

• hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Saat şeklindeki programı uygulayamazsın 1 hafta tutar 2. hafta bozulur.

Ayrıca program baştan yapılıp sürekli değişken hale gelen bişey. Ayrıca çok fazla saat koymuşsun, açıkçası ben de 6-7,5 saat arasında çalışıyorum ama 1,5 ayda bu süreye çıktım. Direkt günde 8,5-9 saatlik programla başlayıp devam ettirebileceğini düşünmüyorum.
  • 2 saat arasız çalışmak bir yerden sonra verimsiz olur. 45dk etüt 15 dk ara yine aynı derecede çalış. Böylece dersin etkisi de artar. Uykusuzluk çekmeyen adam iyi bir bölüm kazanamıyo malesef Uyanışı 6 ya çek ve ilk zamanlar programı düzenlemesi yap. Ha ayrıca Hızlı giden atın boku seyrek düşer..3-4 saatten başlayıp bu saatlere 1 aya kadar çıkman yararına bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 28 Ağustos 2019; 7:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır günde 12 saat programlı çalışıyorum ve çok az aksattım. ancak 30 dakikada kahvaltı yapamazsın bu imkansız gibi bişi ailenin işi çıkar hazırlayamaz vs bunu geçtim bir günde bu kadar çok dersten verim alamazsın maymun iştahlılık bu olmadı bütün sınav konularına bir günde çalış yani. sabah 30 dakikalık türkçe neyine yetecek onu da anlamadım şahsen ben 3 saat ayırıyorum
  • Program hazırlarken insana kolay geliyor ama sabah 8'de masaya oturdugunda gorursun ne kadar mumkun olmadigini bu programin. Ac gozlu olmaya gerek yok. Zamanla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.30 saate 30 dk ara yapıyodum verimliydi tavsiye ederim
  • Saat şeklinde program olmaz bana kalırsa uygulaması zor bir süre sonra rutine döneceğinden epey sıkıcı bir hal alacaktır.

• hocam kafanız allak bullak olur bu kadar derste bence üç fen dersi yerine tek fen dersi alın her gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degree -- 28 Ağustos 2019; 16:25:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Mezun musun?

• Haftanın yedi günü her derse 2 saat civarı verilerek;
    Fizik+Mat+Biyoloji
    Kimya+Mat+Türkçe
    Fizik+Mat+Biyoloji
    Fizik+Mat+Biyoloji
    Kimya+Mat+Türkçe
    Fizik+Mat+Biyoloji
    Deneme, yapılamayan soruların incelenmesi, hafif tempoda bir gün

Bu şekilde bir program daha mantıklı, her gün aynı dersleri çalışmak yorar.
    Günde 6 saat çalışarak derece de yapılır her şey yapılır, hem de süre stresini de biraz yaşamış olursunuz, tyt provası olur bir nevi.
    Türkçe'ye? 3 saat?

Ana dilinizin Türkçe olmaması lazım günde 3 saat Türkçe'ye ayırmanız için.

• Paragraf 1 saat dilbilgisi 1saat konu 1 saat soru. Kusura bakmayın ama dilimi öğrendiğimde dil bilgisi kurallarını öğretmediler. Sanırım siz ilk etken çatılı bir cümle kurdunuz

• Sınavdan önce başladım çalışmaya? Mantıklı düşünün lütfen ha hayır çok ayrıntılı düşünürüm derseniz de 12'yim.

Sakin ol ya dikkat etmemişim Valla herkes ayrı bi model burda

• Ya saatli program nedir saate mi bakcaniz calisirken konuyu belirle o gun bitirene kadar calis iste

• Her gün bütün dersleri çalışmanın etkili olacağını düşünmüyorum. Şu ayda şu konular bitmiş olacak şekilde kaba bir program daha iyi olur. Ayrıca saat olarak da biraz fazla geldi.Sonuçta amelelik yapmıyorsun, zaman geçtikçe anlaman zorlaşacak.
  • NOT: PROGRAMI SİLDİM FREE TAKILIYORUM SAĞ OLUN YORUMLARINIZ İÇİN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.