Şimdi Ara

DİJİTAL PİYANO HANİGİSİ ????????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.do-re.com.tr/yamaha-arius-ydp142-dijital-piyano-piyano-firsat-reyonu-yamaha

http://www.muzikenstrumani.com/Kawai-CN24R-Dijital-Piyano_15192.html#.VNfuwi6pfao

Tecrubesi olan var mı ? Hangisi neden daha iyidir.

Kawai pianolar için sesi çok metalik ucuz piayano sesi gibi diyorlar bazıları yamaha`ya bin basar diyor diğeri yamaha ona bin basar diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 9 Şubat 2015; 1:21:30 >

• Hocam ben kawai cn25 öneririm. Tasarımı ve tuş kalitesi bana daha iyi geldi. Ancak seninde bir mağzaya gidip test etmen gerekiyor. Çünkü kawai cn25lerde fil dişi kaplama tuşeler var belki sevmiyebilirsin. Ancak fil dişi kaplama yamaha ydp 142 de yok. Yamaha ydp 162 de var onunda fiyatı 4000 civarı birşey dijital piyanoya okadar vermeye gerek yok.

Bende de kawai cn24 var.

Ses kalitesi bakımından arada fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 8 Şubat 2015; 15:30:39 >
  • Birbirine çok yakın ikiside. Mağazaya gidip, çalıp, hangisinin sesini ve tuş hissini beğenirsen onu gönül rahatlığıyla alabilirsin. Muhtemelen ikisinide beğeniceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Hocam ben kawai cn25 öneririm. Tasarımı ve tuş kalitesi bana daha iyi geldi. Ancak seninde bir mağzaya gidip test etmen gerekiyor. Çünkü kawai cn25lerde fil dişi kaplama tuşeler var belki sevmiyebilirsin. Ancak fil dişi kaplama yamaha ydp 142 de yok. Yamaha ydp 162 de var onunda fiyatı 4000 civarı birşey dijital piyanoya okadar vermeye gerek yok.

Bende de kawai cn24 var.

Ses kalitesi bakımından arada fark yok.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 9 Şubat 2015; 14:47:14 >
  • Bende CN25 var, uzuun uzuuuun araştırmalar yapmıştım ben de. CN 24'ün iyi olduğu yorumlarına dayanarak seçtim
    Kawai bence bir adım önde, ses örnekleri güzel veya çirkin diye bir şey söyleyemem ama her detaya dikkat edilmiş kaydedilirken. Tuşesi ve çaldığında sana verdiği tepki bakımından orta ve ileri seviyeyi tatmin edebileceği söyleniyor. Zaten daha güçlü speakerlara da sahip, YDP 142'yi çok ucuz bir rakama bulmadıktan sonra CN 24'ün yerine seçmen için bir sebep göremiyorum. Yine de denemekte fayda var, belki de hoşlanmazsın.

Aslında Zuhal müziğin bayilerinden alabilirsen pazarlıkla falan daha ucuza alma şansın var, hatta iyi bir fiyatta anlaşırsan neden CN 25 olmasın?

CN25'ten memnunum ama ilk oktavdaki sol ve re arasında baslar özellikle oktav şeklinde çaldığında bildiğin gümlüyor bir tek ondan çok memnun değilim, o da bilmiyorum normal mi... Bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 9 Şubat 2015; 2:27:49 >

• Ben de aşağıdaki sebeplerle Kawai CN25 önereceğim. Aradaki fark çok değil karşılayabilirsen kesinlikle CN25

Örneklenmiş ses kalitesi YDP-142'den daha iyidir,
    Tuş ağırlıkları ve tepkileri açısından CN25, YDP-142'den farkla daha iyidir,
    Piyano alıyorsun ses ön planda ancak burada ses yanında mobilya kalitesi de CN25'te daha iyidir.
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Kawai:) Fiyat performans çok başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Piyano Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Dijital Piyano Seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjorn

Kesinlikle Kawai:) Fiyat performans çok başarılı

Hocam kawai nin sesi oyuncak piyan gibi diyorlar ve kardeşim YDP 142 aldı. Sesi en iyi Tamaha veriyormuş.Sesi güzel de tuşları yumuşak ve tuşları daha kemiksi olabirmiş.Birde gerçek piyano gibi tuş hissiyatı olsa ozaman 10 numara diyebilirim.2.800 tl mi ne aldı hocam.
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Yani modelden modele o kadar fark ediyor ki. Yamaha'nın giriş seviyesi modelleri de mesela çok başarılı gelmiyor ses konusunda bana. Ben kawai kullanıyorum çok memnunum seslerinden. Yamaha da Clavinova da denemiştim, kawai çok başarılı geldi o fiyata. Ben gerçi "nasılsa midi output ile ableton'da farklı piyano sampleları da çalabilirim" diye de düşünmüştüm. Eğer öyle bir opsiyonunuz varsa yani cubase, ableton falan gibi bir programla piyano sampleları da kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.