Şimdi Ara

Bu pc oyun+bot çalıştırır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre sonra isroyu tekrar yükledim.Psro oynarken townda dahil pc'im hiç takılmıyordu ama isroda durum farklı tabiki.Townda takılırak ilerliyor.Ama town dışında normal çalışıyor.

Sorum şu arkadaşlar.Ben bu oyunu senelerdir elle kasarak oynuyorum ancak; şimdi buna zamanım olmadığından isrobot almayı düşünüyorum. Bu townda takılma olayı botta sorun yapar mı. Hiç bot kullanmadığım için işlemci ve ram kullanımı nasıldır bilemiyorum.Buradan bir iki arkadaşa sormuştum sorun olmaz demişlerdi.

bilgisayarım bayağı eski.. özellikleri;

İntel P4 2.4 ghz -- 1 gb ram -- Ati x1650 pro 512mb/128 bit ekran kartı. evet bu pc ile oyun+bot çalışır mı

acaba? Cevaplarınıza göre yarın bot alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

• ekran kartı ve işlemci düşük gibi ram az çok yeterli ama sistemin min gereksinimlere uygun durumda yani çalıştırır.
  • Çok rahat çalıştırır kasma dahi olmaz.(önceki pcmde 2 char botla lag dahi olmuyordu (c2d 1.86 ghz x1600 pro 512 mb 2 gb de ram ile)1gb ram de yeterli ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 11 Nisan 2010; 21:50:25 >
  • @FeeL

Teşekkürler.

@Unchangeble

Hocam söylediğiniz pc c2d imiş ama bu p4. Arkadaşım p4 2.8 kullanıyor ekran kartı nvidia 6200 256 mb rahat çalışıyor diyor ama ben yine de size danışayım dedim.

Town da çok takılması kafamda soru işareti yaptı. Birde pc agp, ddr olduğundan performansı diğer pclere göre daha düşük oluyor.

Botla normal giriş arasında fazla fark yok diyorsanız alıyorum yarın arkadaşlar?
  • c2d nin ilk üretilen seriydi işlemcim. Pek farketmez p4 ilede aynı performansı alırsınız.Düşük ayarda internet bağlantınızda hızlıysa ender lag görürsünüz.

Bu arada botla normal giriş arasında pek fark yoktur bot ayrıca yüklenir işlemciye ama çok kasmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 11 Nisan 2010; 22:12:52 >
  • @Unchangeble
    Sağolun.. iyi akşamlar
  • ekran kartına laf yok 5 cliente kadar yeter ama ram'i 2 yaparsan daha stabil oLur. işLemci idare eder seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam elimde Anakartta 4 ram slotum var. 3'ü dolu durumda. 256+256+512 şeklinde.. Elimde bir tane daha 256 var ama 512 ile 256 arasında bir slot boşluk bırakmazsam resetliyor kendini pc. Geçen sene 256+256 şeklindeydi zor buldum bu 512 rami de. drr ram zor bulunuyor. Bulunduğunda da 2gb ddr2 fiyatı oluyor neredeyse.
  • ben 512m ram 256ekran kartı ve 2.8 işlemci çok rhat oynuordum şuan 4 sro açamk için 1 cb daha ram aldım 1.5 ram oldu 4 çar rahat açıor takılmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

Hocam elimde Anakartta 4 ram slotum var. 3'ü dolu durumda. 256+256+512 şeklinde.. Elimde bir tane daha 256 var ama 512 ile 256 arasında bir slot boşluk bırakmazsam resetliyor kendini pc. Geçen sene 256+256 şeklindeydi zor buldum bu 512 rami de. drr ram zor bulunuyor. Bulunduğunda da 2gb ddr2 fiyatı oluyor neredeyse.

power yetmiyor olabilir mi ?
  • @WarriorGuarD
    Hocam townlarda durum nasıl? Kafede çok iyi bilgisayarlarla giriyorum yine takılıyor townlarda. Hotanda takılmaması mümkün değil zaten. Bu arada sisteminiz ddr mi ddr2 mi hocam?

@4hm3t.#

Power o kadar sınırda olsa yükte de resetlerdi diye düşünüyorum hocam. Bi 256 ram poweri bitirmez herhalde. Cd mi bulayım format atıcam az da olsa fayda sağlasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 11 Nisan 2010; 23:30:02 >
  • Işlemci ve ram'e bakarak kesin bişey söylemek bence cok dogru olmaz. P4 pc nin biri cok iyi çalıştırır digerinin işlemcisi cok yaşlıdır, anakartı ve psu'su yetersizdir ... Fakat ben size sbot almanızı tavsiye ediyorum rahat oynayacağınızı düşünüyorum (tabi hotanı kullanmazsanız iyi olur:)
  • 2 client açtıgında hotandaki durum çekilmez olur, sinirden bilgisayarı kapatırsın.. Tek clienttede zaman zaman yaşanacaktır bu sorun ama botta kalacaksa eğer rahat çalıştırır..
  • çalıştırır ama rahat oynayamazsın o kadar
    tüm ayarlar 'low' olucak botla hide client diyerek oynarsın
  • Uzun süredir Silkroad oyuncusuyum ve mesleğim bilgisayarcılık üzerine; düşüncem ise; istediğin gibi Job War, Pvp, Unique yapamazsın.. Ancak botlarken bi problem yaşamaz, rahatça botlayabilirsin.
  • @RadonTR

Hocam tek client olarak kullanacağım.

@Locity ^^

Job war ve pvp alanları kalabalık olduğundan sıkıntı olacak biliyorum.Ama ben aynı pc de onboard kart 512 ramle, ramden 32 mb onboard karta verip 64 yaparak iki sene oynadım bu oyunu.Şuanki durumu şükür yinede.

Şuan kurdum bir sorun yok gibi görünüyor.Town çektiğinde her şey netleşecek.Daha town'a uğramadı.

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
  • Daha düşük pc ile oynamışlığım oldu.
  • hayli hayli yeter ben senin sisteminle 2 char bile açtım sorunsuz
  • Game booster kullanmanı tavsiye ederim silkroad ve ya başka bir oyun oynarken arkadaki tüm gereksiz uygulamarı durdurup makinanı oyun için hazırlıyor.http://www.gez-ginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=game-booster&lid=9469 burdan indirebilirsin.
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.