Şimdi Ara

Bu Pc kaç yıl gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
    G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2
    Kingston SSDNow 300 V 240 GB 450 MB/s okuma ve yazma
    Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
    Seagate 3.5” 7200 RPM 2 Terabyte HDD
    ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
    Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

• Kaç yıl gider bilemem ama;

zaten sorunlu v300 serisi ssd ye parayı gömmüşsün bu bütçece yapılacak en mantıksız iş ssd çünkü oyunlarda sana fps yi ssd sağlamaz.Sadece loading sürelerine etkisi var o kadar..
  • İşlemciyi OC edip 4.4 ghz yapacağım hocam. Önemli olan ekran kartı benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Intel Pentium G3258 işlemci

Kendin mi kurdun technopat sitesinden mi gördün ?

Oc yapmıyorsan ve bütçen varsa g3258 yerine i3 4170 alabilirsin temel çalışma hızı g3258 den 0,5 ghz daha yüksektir oc ihtiyacın olmaz birkaç sene kullanırsın yetmediğin de 4 veya 5.nesil 1150 sokete uyumlu core i5 e upgrade edersin.

Bunun dışında v300 modeli evet sorunlu olduğu söylenir aylardır , daha sorunsuz bir modeli mesela HyperX Savage modeline bakabilirsin.

Diğer bileşenler yeterli görünüyor.

• Technopattan gördüm hocam overclock falan görünce hoşuma gitti ileride upgrade ,imkanı yok hocam 1 olacak tam olacak ucuz olacak iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 15 Haziran 2015; 18:40:55 >
  • Asıl sorun 7 8 sene oyunlarda sıkıntı çıkarmadan idare etmesi
    Oyunlarda GTA 5 ETS 2 PES CS BF4 GİBİ OYUNLAR TABİ AĞIR GRAFİKLİLER DE OLACAK
  • 7-8 sene ne yaptın kardeşim sen i5 e bile o kadar ömür biçmiyorum ben iyi ki bir video çektiler mucize değil o işlemci bu bütçede bir bilgisayar 7-8 senede anca internete girecek pc olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim için 4 sene gitse yeter kalan 3 senede babam pes 2013 oynatsa yeter

Hem benim şu andaki pcim 8 senelik bir ihtiyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 15 Haziran 2015; 19:06:03 >
  • quote:

Benim için 4 sene gitse yeter kalan 3 senede babam pes 2013 oynatsa yeter

Hem benim şu andaki pcim 8 senelik bir ihtiyar

O zaman sana şu efsanevi soruyu soruyorum dostum , azami bütçen ne kadar ?
  • quote:

Asıl sorun 7 8 sene oyunlarda sıkıntı çıkarmadan idare etmesi
    Oyunlarda GTA 5 ETS 2 PES CS BF4 GİBİ OYUNLAR TABİ AĞIR GRAFİKLİLER DE OLACAK

8 sene ???????? G3258 2 ay sonraki oyunlarda yetmez :D Bo3 açmayabilir mesela. Hiç bir bilgisayar 8 sene oyun oynatmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depolama ile limiti tüketmişsin. max ayırabileceğin tutar nedir?
  • quote:

Intel Pentium G3258 işlemci

Technopatın o sistemini almak istedin mi 2,000 lira tutuyor ona alternatif olarak şöyle iki sistem önericem sana , ilk sistem ssd + 1tb hdd li dengeli 1150 sokete uygun skala da işlemciler için geliştirilebilir ideal bir sistem ;

Bu Pc kaç yıl gider ?

İkinci sistem ssd siz , kasa olarak bir alt modeli fakat işlemci ve bellek olarak daha güçlü bir sistem ;

Bu Pc kaç yıl gider ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Haziran 2015; 20:54:54 >

• Hocam azami bütçe 1750 2000 TL
  • Bu pc beni kaç sene götürür?
  • quote:

Bu pc beni kaç sene götürür?

Dostum kimse donanım müneccimi değil burda :)

Tamamen senin kullanımına bağlı , sadece güncel oyunları ekran kartımın gücü orantısında ki ayarlarda oynasam yeterli dersen benim tahminim 1,2 sene sonra ekran kartı ve +8gb lık ram takviyesiyle (bütçen olursa bir ssd de eklersin) 2020 senesini aynı işlemci,anakart ile görürsün desem çok abartılı ve iddialı bir tahmin olmaz heralde

Sonuç olarak core i5 4460 işlemcili ikinci sistemi almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Haziran 2015; 22:06:12 >

• Sağolun hocam bu ekran kartı yerine hdd yi kısıp daha iyi bir ekran kartı öneriniz var mı acaba ?
  • quote:

Sağolun hocam bu ekran kartı yerine hdd yi kısıp daha iyi bir ekran kartı öneriniz var mı acaba ?

Bence bu konfigürasyonu bozma , ya ram den kısacaksın ya anakartdan. Hdd nin neyini kısacaksın ? 1tb wd blue 187 lira zaten :D başkada depolama birimi yok.

anakartı h81 in çok alt seviyelerine de indirmek doğru olmaz h81m plus taban benim gözümde bu yüzden önerdim. Ram için de 4gb yetebilir bir süre ama neden 2,000 lira para harcayıp ram yetirmeye çalışasın ? :)

Bence bozmadan al dostum.
  • Hocam yürü git ulan başımdan diyeceksiniz ama evde 250 gb sata var 1tb gerek yok o yüzden.
  • Ps4 al 7 sene goturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yürü git ulan başımdan diyeceksiniz ama evde 250 gb sata var 1tb gerek yok o yüzden.

Dostum hadi gereksiz gördün "napıcam o kadar terrabayt ı lan" dedin "tasarruf(!)" ettin 500gb lık modele yöneldin , ne kazanacaksın ? 30-35 lira için sence değermi kaybettiğin belki yarın arayacağın 500gb sabit disk alanına

Sonuç şu , tasarruf için bu kadar temel seviyedeki hdd den kısılmaz. Ha Cavier Black önerseydim ne gereği var derdik burda ama wd blue 1tb al geç işte la

Bu arada beni de önerdiğim ikinci sistemdeki kasa meraklandırmıştı youtube da bir videosuna baktım gayet hoş duruyor mavi led li falan Linkini vereyim kasaya da bak istersen tam içine sinsin.

https://www.youtube.com/watch?v=UjeTO5TBWy8

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.