Şimdi Ara

Bu pc bu fiyata alınırmı? (Acer Aspire F5 573G-5105)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Eskişehirde oturuyorum ve fazla teknoloji marketi olduğunu söyleyemem. Teknosa var, bimeks var (aşırı küçük), media markt var, vatan pc var. Bu mağazalar arasında 3-4 gündür geziyorum. En mantıklı gelen "acer aspire f5 573g-5105 modeli oldu. Sizinde görüşlerinizi almak isterim avantajları ve dez avantajları nelerdir? Diğer pc lere kıyasla mağazadaki, en iyi pc buydu fiyatına göre. Teşekkürler.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-f5-573g-5105-15-6-in%C3%A7-ekran-%C4%B1ntel%C2%AE-core%E2%84%A2-i5-7200u-i%C5%9Flemci-8gb-1tb-4gb-geforce-940mx-win10-notebook-1170413.html#teknik-bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertakcay26 -- 4 Haziran 2017; 12:32:0 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertakcay26

up

up
  • up
  • İnternetten al bana kalırsa , mağazalarda fiyatlar epey pahalı , tam bütçen nedir 2600 mü ? ve ne amaçlı kullanacaksın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

İnternetten al bana kalırsa , mağazalarda fiyatlar epey pahalı , tam bütçen nedir 2600 mü ? ve ne amaçlı kullanacaksın ?

Mağazadaki fiyat ile aynı internetteki fiyatlar baktım hepsine. Bütçem max 2700 civarı. Kullanım amacım normal standartların dışına çıkmaz yani günde 7/24 oyun oynayan birisi değilim. Oyunu oynarım fakat ağır oyunlar oynamam, lol, csgo tarzı hafif oyunlar oynarım diğer şeyler film izleme internette takılma vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertakcay26

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

İnternetten al bana kalırsa , mağazalarda fiyatlar epey pahalı , tam bütçen nedir 2600 mü ? ve ne amaçlı kullanacaksın ?

Mağazadaki fiyat ile aynı internetteki fiyatlar baktım hepsine. Bütçem max 2700 civarı. Kullanım amacım normal standartların dışına çıkmaz yani günde 7/24 oyun oynayan birisi değilim. Oyunu oynarım fakat ağır oyunlar oynamam, lol, csgo tarzı hafif oyunlar oynarım diğer şeyler film izleme internette takılma vs vs.

http://m.n11.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-ci5-6300hq-8gb1tb156fdos-P146770775?cid=604001&gclid=CIDgg6iqp9QCFUE8Gwod63oGpw&gclsrc=aw.ds

Ozaman aynı fiyata MSİ notebook al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Acer Aspire Isınma Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.