Şimdi Ara

Bu pc 1,5 yıl sonra alınsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1,5 yıl sonra yani seneye yaz tatilinde bu bilgisayarı alsam ne kadar ucuzlamış olur ve 1,5 yıl sonra ki teknolojiye göre sizce parası performansını karşılar nitelikte mi olur?http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8480-tr001s-intel-core-i7-3770k-42ghz-16gb-128gb-ssd-2tb-hdd-3gb-gtx660-bluray-win8/productdetails.aspx?I_ID=63838

• bence şimdi bile alınmaz gtx680 li sistemi herşey dahil ( monitör de var ) 4000 tl yaptım bence alınmaz fiyatıda çok düşecegini sanmıyorum .çünkü ürün vatan bilgisayardan kalkar
  • 660 mış yeni gördüm sen deyince Gerçekten Asusa güvenirdim ama şu an bu fiyata çok daha iyisi toplanır keşke toplamadan anlasam...
  • Anlamana gerek yok konu aç çogu kişi sana tavsiyede bulunur bu sistemin aynısı 2500 tl ye bile yaparlar sadece kasa farklı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 10 Şubat 2013; 17:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

660 mış yeni gördüm sen deyince Gerçekten Asusa güvenirdim ama şu an bu fiyata çok daha iyisi toplanır keşke toplamadan anlasam...

Hocam, bir bilgisayarı toplamak ve kurmak çok zor birşey değil, hata kolay bile derim.
    Bir kac bilgisayar kurma videosu izleyiniz ve genel mantığını kavrağın.

İngilizceniz varsa, benim şu an aklımda çok detaylı anlatan videolar geliyor, isterseniz paylaşayım.
  • Ya temel parçalardan çok kablolar falan neye göre alacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum ingilizcem var normal seviyede ama boşuna yorulmayın bir şey sormak istiyorum bu pc toplama sihirbazlarından pc topladığımızda kurulu gelmiyor değil mi?
  • quote:

Ya temel parçalardan çok kablolar falan neye göre alacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum ingilizcem var normal seviyede ama boşuna yorulmayın bir şey sormak istiyorum bu pc toplama sihirbazlarından pc topladığımızda kurulu gelmiyor değil mi?

Hocam parçaları seçiyorsun adam topluyor sen de evine götürüyorsun. Mis gibi tertemiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 ayda olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya temel parçalardan çok kablolar falan neye göre alacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum ingilizcem var normal seviyede ama boşuna yorulmayın bir şey sormak istiyorum bu pc toplama sihirbazlarından pc topladığımızda kurulu gelmiyor değil mi?

bak vatan bilgisayardan paçaları alıyosun evine geliyor kasa filan herşey sonra parçaları ve faturayı alıyosun gidiyosun vatan bilgisayara ( veya parçaları direk mağazadan al ama %25 olunca çok sıra ve kişi oluyor )1 saat bekliyosun ücretsiz kurulumu yapılıyor sonra alıyosun bilgisayarını güvenilir bi bilgisayarcıya gidiyosun windows 7-8 attırıyosun 20-30 tl dir zaten sonra evine gelip fişe takıyosun bitiyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 10 Şubat 2013; 17:58:24 >

• Yani ben toplamıyorum öyle mi? Çok sağolun gerçekten. Şimdi vatan bilgisayardan alıyorum sonra parçaları ve faturayı götürüyorum orada kendileri kuruyorlar, diğerinde de topluyorum internetten onlar kurup yolluyor peki böyle bir toplama sihirbazı sitesi önerebilir misiniz yani kendileri kurup getiren.
  • Başkasına kurdurmak yerine kendin yapmaya çalışsan bir şeyler öğrenmiş olursun. Zaten her kablonun yeri belli yanlış takma ihtimalin de yok.
  • Biliyorum ama yanlış yapmaktan korkuyorum teknobiyotikte sanırım direk kurup getiriyorlar sadece 20 dolar fazladan alıyorlar işi garantiye almak için kurdurtup getirtirim heralde zaten acelesi yok daha çok var sistemimi değiştirmeme
  • quote:

Biliyorum ama yanlış yapmaktan korkuyorum teknobiyotikte sanırım direk kurup getiriyorlar sadece 20 dolar fazladan alıyorlar işi garantiye almak için kurdurtup getirtirim heralde zaten acelesi yok daha çok var sistemimi değiştirmeme

Korkacak bir şey yok hocam. Yukarıda arkadaşın dediği gibi her kablonun yeri belli. İlk sefer zor olur ama sonraki zamanlarda kolayca yaparsın her işini.
  • Şu 1 yıl 2 yıl sonra diyenlere
    Arkadaşım 1 sonra bütün mimariler değişmiş olacak bu pc çöp olmuş olacak
    1 yıl sonra gel sor sana ozaman söyleriz bu kadar basit değerli vaktini bunlara harcama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Şu 1 yıl 2 yıl sonra diyenlere
    1 yıl sonra gel sor sana ozaman söyleriz bu kadar basit değerli vaktini bunlara harcama

+1

Boylesini 1 yil banlican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Şu 1 yıl 2 yıl sonra diyenlere

+1

Boylesini 1 yil banlican

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle +1 verip durmanıza gerek yok adamın yazdığını okuyabiliyorum zaten siz tekrar alıntı yapınca daha iyi anlamıyorum dediğine gelirsek 1 yıl sonra bu bilgisayar çöp olacak doğru ama bunun fiyatına yapılan güzel bir toplama bilgisayar hala çok iyi bir performans verebilir ben konuyu açtıktan sonra paylaştığım bilgisayarın ekran kartını gördüm ki bu fiyata kötüymüş gerçekten.
  • quote:

Öncelikle +1 verip durmanıza gerek yok adamın yazdığını okuyabiliyorum zaten siz tekrar alıntı yapınca daha iyi anlamıyorum dediğine gelirsek 1 yıl sonra bu bilgisayar çöp olacak doğru ama bunun fiyatına yapılan güzel bir toplama bilgisayar hala çok iyi bir performans verebilir ben konuyu açtıktan sonra paylaştığım bilgisayarın ekran kartını gördüm ki bu fiyata kötüymüş gerçekten.

Aynen tavsiye olarak söyleyeyim hazırdan kaçmak en dogrusu hazır oluncca hem pahalı hemde kötü oluyor
  • Çok uzun zamandır bilgisayar sektöründeyim. 36 yaşındayım. Ucuzlamayan bir ürün görmedim. Her ürün tek tek bunu tadacaktır :)
  • hazır kasa alma gibi hata yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

660 mış yeni gördüm sen deyince Gerçekten Asusa güvenirdim ama şu an bu fiyata çok daha iyisi toplanır keşke toplamadan anlasam...

Hocam, bir bilgisayarı toplamak ve kurmak çok zor birşey değil, hata kolay bile derim.
    Bir kac bilgisayar kurma videosu izleyiniz ve genel mantığını kavrağın.

İngilizceniz varsa, benim şu an aklımda çok detaylı anlatan videolar geliyor, isterseniz paylaşayım.

hatta bana zevk veriyor kasayı çıkarmak temizlemek vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.