Bildirim
Bu Parçalar Bu Anakarta Uyarmı YARDIM....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O anakarta dediğin islemcilerden fx 6100 uyar ekran kartı olarak ta ikisinin pek farkı yok Sapphire de powercolor da iyi markalardir istediğini al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Peki bu işlemciyehttp://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8320-soket-am3-35ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html bu anakart uyuyomu ekran kartı olarak sapphıre alıcam o koydugum ramlerıda alıcam ama işlemciyi 8320 ile degişitircem uymuyosa yeni anakart sogutucu ve güzel işlemci bana atarmısınız acill -
quote:
Orijinalden alıntı: MiXMaRKo
Kardeş Peki bu işlemciyehttp://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8320-soket-am3-35ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html bu anakart uyuyomu ekran kartı olarak sapphıre alıcam o koydugum ramlerıda alıcam ama işlemciyi 8320 ile degişitircem uymuyosa yeni anakart sogutucu ve güzel işlemci bana atarmısınız acill
O işlemci uyar fakat o ekran kartına 8320 bence gereksiz 6300 alınıp yanına r9 280 yada r9 270x daha mantıklı.
-
Kardeş msı 970a anakartını amd fx x6 6300 işlemciyi ve sappire r9 270x dual - x oc gddr5 ekran kartını alıcam.Fakat bunlar için bana bir güç kaynagı,sogutucu ve kasa gerekiyor ucuz ve bunlara yeticek bir şey varsa bana linkini atın lütfen en fazla 1500 tl verebilirim bu sisteme teşekkür ediyorum sizde olmasanız beyler.
Yanlız cevap acil lazım net kapanıck
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiXMaRKo -- 31 Ocak 2015; 16:23:20 > -
quote:
Kardeş msı 970a anakartını amd fx x6 6300 işlemciyi ve sappire r9 270x dual - x oc gddr5 ekran kartını alıcam.Fakat bunlar için bana bir güç kaynagı,sogutucu ve kasa gerekiyor ucuz ve bunlara yeticek bir şey varsa bana linkini atın lütfen en fazla 1500 tl verebilirim bu sisteme teşekkür ediyorum sizde olmasanız beyler.
Yanlız cevap acil lazım net kapanıck
Kasayı bu al soğutucu şu anlık kalsın sonra alırsın. İstersende max 75 tlye am3+ destekleyen bir soğutucu sana yetecektir.
COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA -
Neden Sonra :D bide bunlara 8 gb ram takıcam o ilk başta corsiar ram koydum onlar olur demi? Kardeş 1 şubatta falan internetim kapanıcak ondan acele ediyorum k.b ama sogutucu her şeyini alıcagım için soruyorum sogutucusunu falan
Ha birde ucuz bi ssd lazım bu nedir bütün para bitti ya :D http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps10x-optima-intel-77511555613662011am2am2-am3-islemci-sogutucu.html#yorumlar bu sogutucu nasıl ? ben pcyi baya açık tutarım iyi gider dimi bu sogutucu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiXMaRKo -- 31 Ocak 2015; 21:29:46 >
-
quote:
Neden Sonra :D bide bunlara 8 gb ram takıcam o ilk başta corsiar ram koydum onlar olur demi? Kardeş 1 şubatta falan internetim kapanıcak ondan acele ediyorum k.b ama sogutucu her şeyini alıcagım için soruyorum sogutucusunu falan
Ha birde ucuz bi ssd lazım bu nedir bütün para bitti ya :D http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps10x-optima-intel-77511555613662011am2am2-am3-islemci-sogutucu.html#yorumlar bu sogutucu nasıl ? ben pcyi baya açık tutarım iyi gider dimi bu sogutucu ?
http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-tx3-evo-775115511561366am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html bence bunu al daha ucuz daha iyi.
-
Dediginiz sogutucuyuda sepete attım kardeşim.Peki bunlara bu güç kaynagı lazım bi tane buldum çok ses çıkartıyor diyorlar bi el atarsan kardeşim bide bunlar dogru dimi yani o sogutucu falan sogutucak ekran kartını benim falza bilgim yok bilgisayar hakkında ve ilk defa pc toplayacagım kardeşim 24 saat açık tutarm ben pcyi yanarsa bişeyi biterim lütfen uzun cevap yaz :D -
Bütçe tam olarak ne kadar ?
Hemen bir sistem toplayalım , hafta sonu fiyatlarından yararlanırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsumichi -- 1 Şubat 2015; 19:07:26 > -
O kasanın içindeki güç kaynağı rahat yeter sana. Ama biraz daha kaliteli olam Corsair wamp yada bütçe yetiyorsa Corsair champ alırsan daha rahat edersin. -
-
Arkadaşlar bende pc toplamak istiyorum 1700 e hangi parçaları önerirsiniz -
-
Hocam amd iyimidir peki hiç kullanmadımda özellikle oyunlarda nvidia seçiyorlar bu oynatırmı orta seviyede -
neden ekran kartında powercoloru seçtin kardeş o daha iyi galiba hocam siz daha iyi bilirsiniz :D Birde bunun sogutucusu eksik de ben bu yaptıgınz sistemde crysis 3 - far cry 4 gibi oynları ultrada açarmıyım bide buna monitör ve sogutucu ekleyip foto atarsanız iyi olur hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: neksushesoyam
Hocam amd iyimidir peki hiç kullanmadımda özellikle oyunlarda nvidia seçiyorlar bu oynatırmı orta seviyede
fiyat performans makinası olması için parçaları özenle kendi ellerimle seçtim .)
oyunları orta-yüksek seviyede oynayabilirsiniz. Tabi ki bu en yeni oyunlar için yüksek seçeneği sıkıntılı olur . 13.000 TL harcanıp titan ekran kartı olan makina COD A.W. de kastığını gördüm :)
Amd fiyat performans ve özellikle oyun oynayacaksanız güzel bir seçenek.
MiXMaRKo çekirdek hızları ve fiyatı nedeni ile pc yi seçtim.
işlemci soğutucu bir süre iş yapar. hiç yoktan 2-3 ay temiz idare eder. ben 1 sene kullandım sonrasında CM 412s taktım 49. dereceyi geçtiğini görmedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsumichi -- 3 Şubat 2015; 21:41:44 >
-
hocam yaptıgınız sistemde biraz eski crysis 3 farcry3 vb... gibi oyunları açacagını biliyorm videolarını izledim fakat bunaa bi sogutuucu eklrsniz :D -
-
Hocam bilgisayar hakkında fazla bilgim yok.Fakat bu aksada 2 adet fan var ve işlemcide fanmı ne var bilmiyorum k.b. fanlar ne işe yarıyo onu bilmiyorum ama sogutuyorlar galiba.fan sogutuyorsa tamam ama sogutmuyorsaa sogutucu alıcam ve sogutucu tavsiye verirmisiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiXMaRKo -- 5 Şubat 2015; 15:09:18 >
Benzer içerikler
- 14400f vs 7500f
- oyun için amd mi intel mi
- gürcistan media markt
- mini itx kasa
- dled nedir
- telefonda ram ne işe yarar
- ekran kartı resetleme
- dimensity 9500
- işlemci karşılaştırma
- anakartımı nasıl öğrenirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X