Şimdi Ara

Bu özelliklerdeki opel corsa neden çok bulunmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR eşiminde kullandığı 1.4 opel corsa cosmo 2007 aracın muadillerini ilgili ikinci el sitelerinde detaylandır kısmını bu şekilde arattığımda çok fazla satılan araç bulamıyorum hatta 1 tane falan var acaba benmi yanlış yapıyorum ? yoksa böyle bir araçtan çok yokmu acaba ?

• b segment araçlarda dolu araç bulmak pek kolay değil,

çünkü genelde ucuz diye alınıyor, küçük diye değil, bizde küçük ama dolu b segment almaktansa büyük ama boş c segment daha çok rağbet görüyor

cam tavan hariç full otomatik punto sahibi olarak söylüyorum, dolu araba çok keyif veriyor bana, yağmur sensörü, hız sabitleyici, otomatik kararan ayna, dijital klima, stop&start.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Ekim 2016; 12:29:20 >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    hayır ben aracın ederini merak ettiğim için muadillerine bakayım dedim ama örnek alabileceğim araç yok muadilini bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

hayır ben aracın ederini merak ettiğim için muadillerine bakayım dedim ama örnek alabileceğim araç yok muadilini bulamadım..

bir de sizin araca göre boş olanlara "en dolusu" "full + full" yazıyorlardır

bence hasar/hasarsızlık durumu, bakım düzeni, bakım yerleri, içinin temizliği gibi durumları değerlendirip donanımdan da 2000TL üste koyup ilan verebilirsiniz çok çok ekstra bir donanım yoksa

en azından ben olsam öyle yapardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.