Bildirim
Bu özelliklerdeki opel corsa neden çok bulunmuyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
b segment araçlarda dolu araç bulmak pek kolay değil,
çünkü genelde ucuz diye alınıyor, küçük diye değil, bizde küçük ama dolu b segment almaktansa büyük ama boş c segment daha çok rağbet görüyor
cam tavan hariç full otomatik punto sahibi olarak söylüyorum, dolu araba çok keyif veriyor bana, yağmur sensörü, hız sabitleyici, otomatik kararan ayna, dijital klima, stop&start.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Ekim 2016; 12:29:20 > -
hayır ben aracın ederini merak ettiğim için muadillerine bakayım dedim ama örnek alabileceğim araç yok muadilini bulamadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: husock
hayır ben aracın ederini merak ettiğim için muadillerine bakayım dedim ama örnek alabileceğim araç yok muadilini bulamadım..
bir de sizin araca göre boş olanlara "en dolusu" "full + full" yazıyorlardır
bence hasar/hasarsızlık durumu, bakım düzeni, bakım yerleri, içinin temizliği gibi durumları değerlendirip donanımdan da 2000TL üste koyup ilan verebilirsiniz çok çok ekstra bir donanım yoksa
en azından ben olsam öyle yapardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X