Şimdi Ara

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok

Bu forumda bu ne demek arkadaslar eğer ben yanlışlıkla kapatmış isem nereden açıyorum?Eğer erişimimi engellediler ise neden?Ne resim koyabiliyorum ne video,19 tane knightın ideolarını koyucaktım koyamıyorum??Yetkili birinden cvp bekliyorum...

• bende de bi forum un sayfasına girceğimde bazılarında nadiren erşim engellendi buraya girmenize yetkiniz yok filan diyo......
  • belki sadece yonetici veya moderatorlerin topicler vardır
  • Olurmu öle saçma şey sadece moderatörlerin topicleri olsa bu kadar saçma topic açan moderatör olurmu hiç daha önce açmıştım şimdi neden yasaklandı yada ben mi kapattım ayarlardan sadece bilgi istiyorum...
  • Hala online bir yetkiliden cvp bekliyorum...
  • Pm de attım hala cvp gelmedi ben hala bekliyorum.:.Bir tane sayın admin yada her kim gelip cvp yazacaksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Pm de attım hala cvp gelmedi ben hala bekliyorum.:.Bir tane sayın admin yada her kim gelip cvp yazacaksa...

Daha çok beklersin.
    Sen yanlış bölüme açtın konuyu. Biraz düşünerek hareket etsen, okadar çok gereksiz mesajlar atmaya başladınki, heryerde 7 kuleli ismini görmekten başım döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 16 Ekim 2005, 13:54:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Pm de attım hala cvp gelmedi ben hala bekliyorum.:.Bir tane sayın admin yada her kim gelip cvp yazacaksa...

Daha çok beklersin.
    Sen yanlış bölüme açtın konuyu. Biraz düşünerek hareket etsen, okadar çok gereksiz mesajlar atmaya başladınki, heryerde 7 kuleli ismini görmekten başım döndü

ya nereye atsaydı mesajı burası knight online ın forum ve yedikulede knightin videolarını koyacakmış . Nereye atsaydı 2. el e felan mı?

• Yane 19 tane video var dedim ne dedim ben şimdi herkez izlesin görsün diye hepsi knight videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 16 Ekim 2005, 14:02:44 >
  • Yedikule tabiiki sen haklısın yeni topic açmakta biri gelip dicek şimdi arattır die felan
  • yav bişi sorcam yeni topic nası açıyoz
    yani yeni forum konusu cevaplarsanız çok sevincem
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

Yedikule tabiiki sen haklısın yeni topic açmakta biri gelip dicek şimdi arattır die felan

O değilde erişim iznimin olmamasını nasıl forumda aratıcam :D gülerim buna öle bişi diyen olursa neyse saol kardeşim
  • harbiden adam yuzbasi diye kendini bişey zannediyo YEDİKULE sana demiyorum he obur şahsa diyorum bide yuzbası olacak duzgun okumadan her tarafa laf atıo

• Onun şu anda benim topiğime attığı msj zaten gereksiz bir msj saolun dostlar...Ve beni takip etme jakuzi cahil kal
  • quote:

quote:

Yedikule tabiiki sen haklısın yeni topic açmakta biri gelip dicek şimdi arattır die felan

O değilde erişim iznimin olmamasını nasıl forumda aratıcam :D gülerim buna öle bişi diyen olursa neyse saol kardeşim

YeDiKuLeLi Musakka'ya felan haber ver belki sana yardım eder. Ne diyim Allah yardımcın olsun.

• Hepsine pm attım cvp gelir inş :DTamam abartmayalım topiği yazarlar birazdan yada pm atarlar...
  • İyişallah diyelim bende bekliom bazen bendede oluor da
  • jakuzi düşmanımızda her halde bize jakuzi den laf atıyo
  • quote:

yedikulede knightin videolarını koyacakmış . Nereye atsaydı 2. el e felan mı?

Knight ın videolarını koyacakmış ve
    quote:

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok

Bu forumda bu ne demek arkadaslar eğer ben yanlışlıkla kapatmış isem nereden açıyorum?Eğer erişimimi engellediler ise neden?Ne resim koyabiliyorum ne video,19 tane knightın ideolarını koyucaktım koyamıyorum??Yetkili birinden cvp bekliyorum...

şeklinde bi aksilik çıkmış... Konu başlığında " Knight online ın videolarını koyacam" demio... Yani koyacakken çıkan aksiliği söliyo... Bunun knight online la ilgisini sölermisn... Ayrıca müthiş bir espiri kabiliyetin varmış kutluyorum... Gülmekten yere yıkıldım...

• bide arkadas bunu yazmış imza bolumune düşünürsen, düşündüğünü düşünürsen, sadece düşündüğünü düşünürsen, çünkü düşüncenin düşünmesi, düşüncesiz bir düşünmedir, sen asla düşünemezsin! adam duşunemio her halde boyle şeylerle artislenio

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.