yaa arkadaslar ilk cıkan pesten beri pes oynuorum ve bu sene ilk defa fifayı deneyeyim dedim ve denedim,açıkcası cokta beğendim ama bu lanet oyunu pcye yüklüorum 2 gün falan oynuorum,sonra exesine tıkladığım zaman windows çalışmayı durdurdu diyo..(win 7 32 bit )..en az 5 kere yükle kaldır yaptım ama yeter yani bende insanım,valla sinir oldum yaa cdside yokki kırıp atim
Temiz bir Windowsa kurulan oyun eğer gerekli DX güncellemeleri yapılmışsa ve Net Framework kurulmuşsa oyun çalışır. Oyunu sil bir daha kur, eğer yine olmuyorsa temiz bir format at! PC oyuncusunun bilgisayarında ayrıca gereksiz dosyalar bulunmaz. Advanced system clear, Ccleaner, Everest Ultimate Edition, Gamebooster, Avira antivir, Smart Defrag gibi programları kullanarak sürekli yeni, taze, temiz bir işletim sistemine sahip olabilirsin!
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Temiz bir Windowsa kurulan oyun eğer gerekli DX güncellemeleri yapılmışsa ve Net Framework kurulmuşsa oyun çalışır. Oyunu sil bir daha kur, eğer yine olmuyorsa temiz bir format at! PC oyuncusunun bilgisayarında ayrıca gereksiz dosyalar bulunmaz. Advanced system clear, Ccleaner, Everest Ultimate Edition, Gamebooster, Avira antivir, Smart Defrag gibi programları kullanarak sürekli yeni, taze, temiz bir işletim sistemine sahip olabilirsin!
dediklerinin hepsi bende mevcut ama bu oyunun kıllığı bana sanırsam