Şimdi Ara

Bu oyunu oynamayı beceremiyorum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LOL'ü 1 aydır oynuyorum ama tam bir Noob'um

Bana vereceğiniz tavsiye ve taktiklere ihtiyacım var

Şampiyon satın almalı mıyım ? Alırsam hangisi alayım tonlarca sorum var. Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı ile cevap verirseninz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evivva -- 14 Nisan 2013; 19:34:38 >

• Bende ilk günlerde konu açmıştım rekorum 1 bot diye.
    Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Al buyur detayli

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=444538
    free herolar ile oyna beğendiklerini oynayabildiklerini al
  • Garen al. Hem çok dayanıklı, hem çok hızlı, hemde çok hasar veriyor.
  • Free şampiyonları oyna, şampiyon ile iyi oynayabiliyorsan onları al yada 450 ip'lik şampiyonlardan başla. Garen, Annie, Ryze, Ashe vsvs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Club Rocker

Garen al. Hem çok dayanıklı, hem çok hızlı, hemde çok hasar veriyor.
    haddim olmayarak bir iki bişey söyleyeyim :) hocam öncelikle bi hero aldığında önce botlarla bol bol antrenman yap ve evet artık oldum diyene kadar skill tutturmaya calış ölmeyi falan hiç umursama çünkü bazen kaliteli olmasını beklediğin adamlar bile skill tutturma özürlü olabiliyor . arkadas syndra jayce aldım falan demiş bu iki champ da pek çok komboya acık ve el cabukluğu gerektiriyor bol bol antrenman yapılmalı :) ha bide yavaş yavaş öğreniyorsun ya taktik olsun meta olsun örnek vermem gerekirse ben ranked girene kadar minyona son vuruş yapana kadar neden vurulmaz bilmiyodum bam güm dalıp kule altında buluyodum kendimi ama ilk ranked macımda aynen devam ettim minyonlara dalmaya kule altına gelince jungle ı tepemde buldum :) yani görüp ders çıkararak da pek çok şey kapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

haddim olmayarak bir iki bişey söyleyeyim :) hocam öncelikle bi hero aldığında önce botlarla bol bol antrenman yap ve evet artık oldum diyene kadar skill tutturmaya calış ölmeyi falan hiç umursama çünkü bazen kaliteli olmasını beklediğin adamlar bile skill tutturma özürlü olabiliyor . arkadas syndra jayce aldım falan demiş bu iki champ da pek çok komboya acık ve el cabukluğu gerektiriyor bol bol antrenman yapılmalı :) ha bide yavaş yavaş öğreniyorsun ya taktik olsun meta olsun örnek vermem gerekirse ben ranked girene kadar minyona son vuruş yapana kadar neden vurulmaz bilmiyodum bam güm dalıp kule altında buluyodum kendimi ama ilk ranked macımda aynen devam ettim minyonlara dalmaya kule altına gelince jungle ı tepemde buldum :) yani görüp ders çıkararak da pek çok şey kapabilirsin

Alıntıları Göster
    Başlık sakat.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarFist

Başlık sakat.

Değişiyor :)
  • Sağolun şu anda 0 galibiyet ve 0 öldürme var :( Sadece ölüyorum :(
  • quote:

Al buyur detayli

Benim link :D
  • Akali al oynaması en kolaylardandir.zaten tr de millet dusukbseviyelerde ne yapmasını bilmediğinden istediğin kill sayısına çok rahat ulaşırsın ondan sonra yavaş yavaş diğerlerini denersin.
  • Olmuyorsa kasmanın alemi yok başka oyun deneyebilirsin.
  • olmuyorsa zorlama donerse senindir donmuyorsa zaten hic senin olmamistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bende ilk günlerde konu açmıştım rekorum 1 bot diye.
    Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.

Baya yol kat etmişsin hocam sen senin ilk mesaj ı hatırlıyorum Garen le pratik yap diye tavsiye vermiştim biraz oyunu kapana kadar. Konuyu açan arkadaşada tavsiye odur başlangıç seviyede botlarla antreman sonra orta seviye sonra normal oyun ben öyle ilerlettim de sıkıntı hala büyük stream falan izleyip kapmaya çalışıyorum bişeyler tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

Akali al oynaması en kolaylardandir.zaten tr de millet dusukbseviyelerde ne yapmasını bilmediğinden istediğin kill sayısına çok rahat ulaşırsın ondan sonra yavaş yavaş diğerlerini denersin.
    stream izle bol bol.Streamdeki adamları taklit etmeye bile çalışsan oyununda ilerleme olur.Forumlarda gezebilirsin yeni başlayanlara taktikler tarzında konular oluyor onları oku.Ustalar vadisi var riot türkiyenin profesyonel türk oyuncularla yaptıgı programlar onları izle baya öğrenirsin.Teoride öğren işin pratiği zaten adı üstünde
    Kill alıcam diye 5 kişinin arasına girme. takım savaslarında iyi gözlem yap doğru rakibe odaklan.Toplam canı diğerlerinden daha az olanlara odaklan ki bunlar genelde taşıyıcılar oluyor.Ashe annie tarzı şampiyonlar yani.Eşya yapmayı öğren.Aklıma bunlar geldi şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

quote:

Al buyur detayli

Benim link :D

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

stream izle bol bol.Streamdeki adamları taklit etmeye bile çalışsan oyununda ilerleme olur.Forumlarda gezebilirsin yeni başlayanlara taktikler tarzında konular oluyor onları oku.Ustalar vadisi var riot türkiyenin profesyonel türk oyuncularla yaptıgı programlar onları izle baya öğrenirsin.Teoride öğren işin pratiği zaten adı üstünde
    Kill alıcam diye 5 kişinin arasına girme. takım savaslarında iyi gözlem yap doğru rakibe odaklan.Toplam canı diğerlerinden daha az olanlara odaklan ki bunlar genelde taşıyıcılar oluyor.Ashe annie tarzı şampiyonlar yani.Eşya yapmayı öğren.Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Alıntıları Göster
    kendine göre eşya dizilimi yapamıyorsan önerilenleri al...

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

Alıntıları Göster
    West' e smurf açtığımda Jayce yeni çıkmıştı. Heves ile aldım. Baktım, oyanayamıyorum; iade ettim.

Yani demek istediğim, zamanla gelişirsin. Ben 15-20 ye kadar botlarla oynadım sadece. Sana da tavsiye ederim. Sonra bol bol stream izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tkillas

kendine göre eşya dizilimi yapamıyorsan önerilenleri al...

Alıntıları Göster
    West dene. 9'um. Tr'de oynayanar çok agresif oluyor. West daha kolay geldi bana. Ama level yükselince daha çok zorlancağım tr'den
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.