Bildirim
bu oyunlar kaça gider (BABA KONU)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunlari sifir aldigini varsayaraktan. Toplam odedigin tutari 0,35 ile carp (0,37 de yapabilirsin, pazarlik payi birak her zaman icin.). Cok iyimser yaklastim, insallah guzel bi fiyata satabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senki
Oyunlari sifir aldigini varsayaraktan. Toplam odedigin tutari 0,35 ile carp (0,37 de yapabilirsin, pazarlik payi birak her zaman icin.). Cok iyimser yaklastim, insallah guzel bi fiyata satabilirsin.
hepsini 100 den aldık desek 300 falan yapıyor gidermi sizce o fiyata -
Hepside değerli oyunlar gerçekten tanesi 35-40 arası bir fiyata olabilir kanımca
-
quote:
Orijinalden alıntı: sekobaros31
quote:
Orijinalden alıntı: senki
hepsini 100 den aldık desek 300 falan yapıyor gidermi sizce o fiyata
Gittigidiyor.com sitesinde %10 bonus kampanyasi var. bir sansini dene derim. Paket halinde ilan ac istersen...
250 260 diyorum ben far cry 3 45 den aşağı gitmez -
-
220
işime yarayan sadece Castlevania
satarsan alırım
satmadan önce fiyat ver -
Far cry 3 fazla etmez ps plus veriyor 14 tl ye 1 aylık alsa adam oyunu bitirir -
Kutulu mu asla. Yazık gunah ya su fiyatlara bak. Alirken ateş satarken su gibi. Kutulu oyun mu tövbe. Ben digitali varsa oyunun kutulusunun yanina bile ugramam. Kardeslik sagolsun.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
işime yarayan sadece Castlevania
satarsan alırım
satmadan önce fiyat ver
Adamın oyunları 10.000 PS3'ü yok eder anladın mı... -
10.ooo baloncuk yuttum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X