Şimdi Ara

Bu oyunda ışınlanabiliyormuyuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server kapanmadan önce oyuna bkaç kez girmiştim ama towna dönmek için yine yürümek mi gerekiyor.Yani knight taki gibi ışınlanamıyormuyuz.

• Ya yüriceksin ya kuytu bi yere gidip retrung scroll bascaksın npc lerin birinde satılıo 5k yada ölceksin townda dogcaksın
  • [Deleted by Admins]
  • Aynen öle.. Işınlanma belli bir lvldan sonra oluyorki buda Towndan towna oluyor.. yani Downhangtan Jangana Mesela..
  • şehirden şehire veya şehir dışından doğduğun şehire ışınlanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg

npc'de satılan ne ayıptır sorması?

Arkadas towna nasıl dönerim die sordu bende retrung scroll dedim retrung scroll npc de satılıo dedim 5k dedim sonra dedimde dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petibör -- 12 Ocak 2006 23:58:15 >
  • Returning Scroll Çok Pahalıya patlıyo bi süre sonra.. Hiç tavsiye etmem satın para yapın daha iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla en iii at ile dönün hızlı oluo ben öle yapıorum tawsiye ederim
  • [Deleted by Admins]
  • Tabikide baskasının atına binemessin kervan soyarsan deve kullanıo devesinide öldürceksin at kullanıosa atınıda öldürceksin mallar yere düşcek kervanın sahibinide öldürceksin kendi devene weya atına binceksin we malları alcaksın yani baskasının atına weya devesine binme gibi şansın yoq
  • [Deleted by Admins]
  • Hayır üstündeki seyler cok nadir düşer ama murderer olunca hiçde nadir düşmez Sadece tradersan deve ölünce mallar yere düşer trader itemleride wazo kumas ws... o gibi şeyler yani silah alıp satmıosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

şehirden şehire veya şehir dışından doğduğun şehire ışınlanabilirsin

Peki bunun için de return scroll gerekiyomu
  • [Deleted by Admins]
  • Murderer olunca itemlerim hep yere düşer ama bazen düşmez murderer demek ceza demek lvl 20 olunca Alt tusuna basıp adama dalabiliosan adam ölmesse eger kaçarsan 10 saniye murderer olursun we herkes sana dalar ama adamı öldürürsen atıorum 1000 murderer point gelir her canawar kestiginde 5puan düşer yada ölürsen 200puan düşer ama iteminde düşebilir en degerli iteminde düşebilir en degersizide belli olmaz yararlı olduysam ne mutlu bana
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytim

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

şehirden şehire veya şehir dışından doğduğun şehire ışınlanabilirsin

Peki bunun için de return scroll gerekiyomu

şehir dışından gelirken returing gerekiyo ama şehirden şehire mavi büyük taş gibi bişi var onlan yapabilirsin 5k ücret
    returing de sadece doğduğun şehre gidebiliyon
  • Hayır o zaman üstünde kıyafet war PvP oluo o zaman ceza falan almıosun ama Alt tusuna basıp dalarsan PK oluo murderer oluosun ben thieftim lvl ı düşük bi hunter geldi ben adama tek koyuyorum ben öldürüorum bi adam war o reslio yani kaldırıo ben tam ates ettim adam kıyafetini cıkarttı we murderer oldum aradaki farkı şimdi annadın mı???
  • [Deleted by Admins]
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana Ben bari gidiim koreye ucak bileti aliim yarında wize işlermlerini hallediim gidip öldürcem bu adamları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.