Uzun zamandır oyuncu laptopu arayışı içerisindeyim. Hem gündelik işler için hem de oyun için alacağım ve almışken iyi birşey alayım istiyorum o yüzden güçlü bir laptop almak istiyorum. Bir sürü model araştırdım ve aşağıdaki linkte bırakacağım laptop alacağım pc gibi görünüyor şimdilik. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3// Monster şirketi ürünlerine ömür boyu bakım garantisi ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakkını barındırıyor. Linkteki laptopun 512GB hafızası benim için eksi yazıyor fakat aldıktan sonra başka bir SSD eklesem bile garanti kapsamından çıkmıyor bu benim için bir avantaj, siteden eklersem çok para ekleniyor. Ve laptopun 17.3 inç olması da güzel. Hala çok kararsızım almışken araştırıp en iyisini ve en uzun süre beni idare edecek olanı arıyorum. Sizce bu laptop nasıl ? Veya bana başka bir öneriniz var mı ? Laptop olması şart. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 2 Mart 2021; 16:13:14 > |
Bu oyuncu laptopu alınır mı ?

-
-
Bak ben ilk defa bir laptop alını diyorsam alınır. Bir an 1660 super'i geçtim 1650 super bekliyordum ki 3060 var üstünde ve i7 10. nesil
ve şu an 3060'ın sadece fiyatı o kadar gerçi masaüstü kartı gibi harici olmadığı için de ama yine de fiyat iyi
düşünün 12 bine iyi diyoruz ya artık nerelere geldik ayrıca monster'ın kronik sorunları da var.
ama özelliklere göre fiyat bayağı iyi yani kaçırma.
-
Rtx 3060 var yani yeni nesilin orta seviye kartı ama 1080p çözünürlükte olduğundan 3/4 yıl falan en az götürür. Yeni nesil görsel şöleni sunmaz ama oyunlarda kasmaz. Soğutması nasıldır hiçbir fikrim yok. Fiyatıyla ilgili yorum yapamıycam çünkü ekran kartları kara borsa. Eğer karaborsa olmasaydı 3060ti yi önerirdim. Eğer 2k da 3/4 yıl sorun çıkarmasın diyorsan 3080 öneririm. Şimdi bulduğunu al modunda herkes tek rtx 3060 ı 8 bine sattıklarından ucuz bile geldi 12 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam, uzun süredir araştırıyorum genelde 1650ti veya 1660 ekran kartlı laptoplar 10-15 bin arası oluyor.
Sonradan bu sistemi fark ettim, hem 17.3 inç hem de rtx 3060 gibi güçlü bir ekran kartı var.
Uygun olmasının sebebi büyük ihtimalle freedos olması ve hafızasının az olmasıdır onun dışında on numara sistem gibi görünüyor. Windows ben kendim kurarım ve elimde halihazırda m2 ssd mevcut, alırsam onu direkt ona takar 1TB hafıza elde ederim, zamanla eklersem eklerim ve garanti kapsamından da çıkmıyor.
Bu gibi sebepler yüzünden bu sistem bana çok mantıklı geliyor.
-
Benim için pek sıkıntı değil, şuan anladığım kadarıyla piyasada açmayacağı oyun yok, zaten tüm oyunları ultra ayarlarda oynama gibi bir takıntım yok, eğer 3-4 sene sonraki yeni oyunları açmaz ise 1 tık ayarları kısar oynarım ve bildiğim kadarıyla şuan yüksek ayarlarda piyasada 60-70 fps altına düşürecek oyun yoktur diye düşünüyorum, bir kaç inceleme videosu da izledim gayet iyiydi performansı.
Fiyatı gayet uygun geldi, ve şuan gördüğüm kadarıyla 3080 ekran kartlı laptop yok. 3070 olan vardı onlarda da fiyat bir anda uçuyor.
-
up
-
tulpar serileri genelde fena değil 144 hz ekran olsun 1660 veya üstü ekran kartı ve ssd olsun.
10750 işlemci olsun al ana fıstık gibi oyun makinesi :)
Bende de aynı içeriğin dell versiyonu var memnunum tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Mart 2021; 17:51:38 > -
Önerinizi değerlendiricem hocam.
-
Yok mu tavsiye verecek olan ?
-
6-7 sene den fazla götürür
-
Bana da öyle geliyor hocam, 5 seneden sonra normal bir dizüstü performansı sunar bence.
-
Bir laptopa hayatta 10k küsür para vermem.Değerlendirecek olsam böyle değerlendiririm.
-
Xbox sevmem zaten konsol düşünmüyorum. Hem iş hem oyun için bilgisayar lazım. Attığın notebook işimi halletmeye yardımcı olur ama oyun açmaz. Zaten konsolda oyun oynamayı sevmiyorum, sadece tomb raider tarzı oyunlar konsolda güzel oluyor onun dışında bir savaş oyunu, herhangi bir fps oyunu konsolda oynanmıyor güzelce.
İyi bir oyuncu laptopu lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 2 Mart 2021; 22:9:15 > -
ne oyunu gıt calıs para kazan
-
Parayı kazandım şimdi keyfini süreceğim hocam.
-
Para varsa alınabilir.
-
Bu bilgisayarı alacak kadar var.
-
para sureklı kazanılır mola verılmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerXbox sevmem zaten konsol düşünmüyorum. Hem iş hem oyun için bilgisayar lazım. Attığın notebook işimi halletmeye yardımcı olur ama oyun açmaz. Zaten konsolda oyun oynamayı sevmiyorum, sadece tomb raider tarzı oyunlar konsolda güzel oluyor onun dışında bir savaş oyunu, herhangi bir fps oyunu konsolda oynanmıyor güzelce.
İyi bir oyuncu laptopu lazım.
Milletin kıskanç yorumlarını takmayın hocam. Konuda demişsiniz hem iş hem oyın diye. Piyasaya göre gayette uygun fiyatlı. 6/7 sene gider mi bilmiyorum ama baya gidiceği kesin. Zaten yenisini alırısınız. 6 sene gitse bile o tadı vermez teknoloji olarak geri kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eve kumru gelmesi ne anlama gelir
- saçkırandan kurtulanlar
- kalorifer böceği
- eyvallah ne demek
- ayı taş atar mı
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X