Şimdi Ara

Bu oyuna ss sistemi gelmesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyra 1 kere farmına dokunmuş diye adam durmadan konuştu oyun sonuna kadar.. Sonra da tflere girmedi feedledi kendi başına farm yaptı botta..

Bir de zyra özür dilemezse feedlerim girmem tflere diyor bu haysiyetsiz

Bunun gibi bir çok örnek var sohbetten feedlerim afkyim diyen

Özet olarak adam kendi açık açık belirtiyor suçunu ama ss atsak sonuç alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 11 Ocak 2014; 0:04:40 >

• denedin mi ticket atmayı sadece ordan burdan duyup ticket işe yaramaz düşüncesi içindesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

denedin mi ticket atmayı sadece ordan burdan duyup ticket işe yaramaz düşüncesi içindesin

Denedim ama oyun içindeki report sistemini kullanın diyor
  • direk ip ban kesin cozum boylelerine internet kafelerde felanda yasaklansın belki duzeleri tr server ı
  • Türkiye serverında report sistemi çalışmıyor. İlgilenecek elemanları yok. Sadece leave atanlara otomatik gelen bir ban var.
  • adamlar niye türk serverı açtı sanıyosunuz? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Türkiye serverında report sistemi çalışmıyor. İlgilenecek elemanları yok. Sadece leave atanlara otomatik gelen bir ban var.

kesinlikle. ayrıca bilerek feedlemek tf lere katılmamak berbat oynamak bunların hiçbiri ban sebebi değilken salak demek bile ban sebebi yani o oyunun chatini okusalar ilk önce size ban atarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tribunal olsa bu dertlerimiz olmayacak.
  • Dün forumdan biriyle pre girdik nasus pick ekranında hiç konuşmadı aldı topa gitti sonra bilerek fiddledi zaa xde yazıp afk kaldı bu oldu cidden oldu
  • 3-4 kere ben afk dedi 2 dk icinde baktim afk kalmiyor ben afk kaldim bu sefer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.