Şimdi Ara

Bu oyuna bi anlam veremiyorum artık...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun herşeyini sildim pc formatladım yinede aynı onuya ya girmiyor character data %99 kalıyor ya giriyor bi yere ışınlanırken efeck data %99

Tamamen normal bi şekilde girersede %99 Ban yiyorum simdi ezık bı çarla girdim 24 saat yine

Nedir bunun sebebi yardımcı olun bana herşeyi denedım pc de hangı calısan programı kopx olarak algılayıp banlıyor

yada oyuna kopx ıle gırmıyorum dıyemı boyle oluyor bı turlu anlam veremedım

Görev yöneticisinde verdım banlanmaya sebep olucak çalışan bişey varmı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhaaaat -- 28 Mayıs 2010; 20:57:41 >

• Yeni bilgisayar al
  • daha onceden hıc bı sorun yoktu anlamadım ki

uskoya ara verdım turko oynadım bı ara ondan sonra oyunlarda duzen tutmadı turkonun kendı bıle acılmıyordu
  • Pc yi komple formatladınmı C ve D deki tüm şeyleri silip tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Pc yi komple formatladınmı C ve D deki tüm şeyleri silip tekrar dene

c ıle d formatladım e kaldı sadece ondada bısey yokkı resım muzık ıvırzıvırlar war
  • PwP serverleri indirince çoğunun içinde trojan saptanıyor tüm dosyalara bulaşmış olabilir bu
    Bir başka tavsiyemde AOL Dialer kullanman amerikadan bağlanıyormuşun gibi gösterir seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

PwP serverleri indirince çoğunun içinde trojan saptanıyor tüm dosyalara bulaşmış olabilir bu
    Bir başka tavsiyemde AOL Dialer kullanman amerikadan bağlanıyormuşun gibi gösterir seni

taratıyorum pc bısey yok ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görev yöneticisinin resmını cektım bunlardan kopx olarak hangısını algılayabilir ???
  • bendede oluyodu
  • Benim bildiğim o sorun modemden kaynaklanıyor başka marka bir modemle denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Benim bildiğim o sorun modemden kaynaklanıyor başka marka bir modemle denedin mi ?

baska bı modem mı ???
  • Ayrıca internet hızıylada alakası var bu sorunun eğer internet hızın düşükse sorun burdadır ama internet hızın iyiyse sorun modemdedir.Bu sorunu yaşayan düşük hızdaki internet kullanıcıları internet hızlarını değiştirerek sorunu çözmüşlerdir.
  • İnternet hızından olabılır gıremememde gırıpde ban yememdekı sorun ne onu cozemedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaaat

İnternet hızından olabılır gıremememde gırıpde ban yememdekı sorun ne onu cozemedım

bi virüs vardı pvp oynamıştım bilgisayardaki bütün dosyaların içinde aynı dosya çıkmıştı yayılmış...
  • Suç oyunda değil ki. Suç miladı dolmuş bir oyunu oynamaya çalışan bizlerde.
  • kardeş sana şöyle diyim.gir optiona bütün özellikleri kapat diğerleride low yap.öyle gir aynısı bende oluyordu 99 u bi türlü geçemedim böyle yaptım 1. de takılırsa 2. de mutlaka girer bak.pc kastığı için orda takılma oluyor.eğer olmassa 2.de mutlaka olur.ayrıca görev yöneticisinde gereksiz ıvır zıvır 1000 tane işlem war birde o w ile başlayan werfwegf gibi exeler virüs sanırım.ben format atmaya bıktım o virüs hala silinmedi.internetten bi kaç şeye baktım.bios a yerleşen virüsler varmış pc açılırken aktif oluyormuş.sanırım bendeki o virüslerden.format attıktan sonra bişey kurmasam bile hala aynı virüs orda duruyor.sende format attıktan sonra bu exeler duruyorsa seninde öyledir muhtemelen.başlangıçta açılan gereksiz exeler için başlatı aç ordan çalıştıra tıkla msconfig yaz en sağda başlangıç yazar ordan kapat.

• bazı virüsler var pc formatlanınca bile silinmiyor d ye format atmayı dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.