evet oyunda çok fazla velet ve acemi ler dolaşıyor bide her girdiğimde oyuna aynı soru dupe yapalımmı ?
-15 bozuyo bu oyunu ya yada fazla büyükler zewkine girip ortalıyı soyup soğana çevirmek için bunun bi yolu yok kardeşim benim kardeşimden küçük oynayanlırı gördüm ya velet1 - bak bak bak adama novacıı velet2 - oha be şuna baakk velet1 - sölesek kasarmı acaba ha velet2 - sor sor bende giriim 30 oldum ben biliomusun..... bazen dinliomda zewkli oluyo :) hele şu biliomusundan sonra cüce boylar kavga etmiolarmı
çocluk çocuk işine döndü bu oyun
BEN 14 YAŞINDAYIM VE 1 TANE 62 ROGUE,50 PRİEST,51 MAGEM VAR VE 15 YAŞIN ALTINDAYIM O SÖLEDİĞİNİZ SÖZLERDEN 1 TANESİNİ KULLANMIYOM GAYET OLGUNUM AMA KİMSE BU ÇARLARIN BANA AYİT OLDUĞUNA İNANMIYO
quote:
Orjinalden alıntı: OziDozİ
-15 bozuyo bu oyunu ya yada fazla büyükler zewkine girip ortalıyı soyup soğana çevirmek için bunun bi yolu yok kardeşim benim kardeşimden küçük oynayanlırı gördüm ya velet1 - bak bak bak adama novacıı velet2 - oha be şuna baakk velet1 - sölesek kasarmı acaba ha velet2 - sor sor bende giriim 30 oldum ben biliomusun..... bazen dinliomda zewkli oluyo :) hele şu biliomusundan sonra cüce boylar kavga etmiolarmı
Bizim cafede şöle bir olay
Velet1 - ya biz nasıl para kazancas Velet2 - hehe ben dupe yapıom Velet1 - nasıl lemmm Velet2 -Bak sen herşeyini bana veriyon ama hepsi sende kalıor Velet1 - Zengin oluk lemmm Velet2 - (içinden mutlak demiştir)Zengin oldum lemm
quote:
Orjinalden alıntı: XxFEAR_FACTORXx
BEN 14 YAŞINDAYIM VE 1 TANE 62 ROGUE,50 PRİEST,51 MAGEM VAR VE 15 YAŞIN ALTINDAYIM O SÖLEDİĞİNİZ SÖZLERDEN 1 TANESİNİ KULLANMIYOM GAYET OLGUNUM AMA KİMSE BU ÇARLARIN BANA AYİT OLDUĞUNA İNANMIYO
SS gerek ama Derslerinden önce oyun diyorsan bence bidaha düşün
muhhaha güzel söyledin
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
Oyunun veletleri de 15- işte..
ben 15 yaşındayım ama bu -15e 15 yaş dahil değil demi???
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
quote:
ben 15 yaşındayım ama bu -15e 15 yaş dahil değil demi???
15 Yaş altı demek 15 ve 15 taş altı demek değil
"Nazgul"
Zaten günümüz Dünya'sında her şeyin %90'ı paraya dayalı..Belkide daha fazlası..
quote:
15+ Da bir sürü velet var zaten...
13 yaşındada adam olunuyo cnm
BNM DERSLERİM HERŞEYDEN ÖNCE GELİR BEN CUMA AKŞAMLARI VE HAFTA SONLARI OYNUYORUM AMA DERSLER YOĞUNLAŞINCA ARTIK RESMİ TATİLLERDE