aracın canına ot tıkamış bide hala yok avrup araç yok bilmemne diye geçiniyor.4 tekeri leğene tak oda araba olur motorsuz şanzımansız.
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
aracın canına ot tıkamış bide hala yok avrup araç yok bilmemne diye geçiniyor.4 tekeri leğene tak oda araba olur motorsuz şanzımansız.
Alıntıları Göster
Şanzımanı nası çalmışlar hala onu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: K@lken
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
onuda kolttuga koymusur rahat etsin diye
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
onuda kolttuga koymusur rahat etsin diye
Alıntıları Göster
quote:
Kapartanın Bi Kaç Yerlerinde Ezikler Vardır.Aracımı Satmamın Nedeni Uzun Zamandır Binmedigim İçin Arabayı İş Yerimin Önüne Park Etmiştim.Aracım Bir Kere Yatak Sardı Ve Aracın Motorunu Söküp Koltuga Koymuştum.Fakat Aracın İçinden Camı Kırıp Şanzumanını Çalmışlar.Aracın Arka Camı Kırık.Yaptırmaya Gerek Duymadım.Aracın Bütün Vergileri Ödenmiş Olup Borcu Bulunmamaktadır.Avrupa Araçları Çok Seviyorum Fakat Binmeye Vaktim Olmuyor.Aracın Motor Kısmını Söktüm Kutuladım.Avrupa Araç Meraklılarına Duyurulur.Yanlız Araç Biraz Masraf İstiyor.(Araç Şu Anda Çalışır Durumda Degildir.)Aracın Tozlu Olduguna Bakmayın Garajda Durdugu İçin Tozlanmıştır.
Abi çok komik ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
Kapartanın Bi Kaç Yerlerinde Ezikler Vardır.Aracımı Satmamın Nedeni Uzun Zamandır Binmedigim İçin Arabayı İş Yerimin Önüne Park Etmiştim.Aracım Bir Kere Yatak Sardı Ve Aracın Motorunu Söküp Koltuga Koymuştum.Fakat Aracın İçinden Camı Kırıp Şanzumanını Çalmışlar.Aracın Arka Camı Kırık.Yaptırmaya Gerek Duymadım.Aracın Bütün Vergileri Ödenmiş Olup Borcu Bulunmamaktadır.Avrupa Araçları Çok Seviyorum Fakat Binmeye Vaktim Olmuyor.Aracın Motor Kısmını Söktüm Kutuladım.Avrupa Araç Meraklılarına Duyurulur.Yanlız Araç Biraz Masraf İstiyor.(Araç Şu Anda Çalışır Durumda Degildir.)Aracın Tozlu Olduguna Bakmayın Garajda Durdugu İçin Tozlanmıştır.
Abi çok komik ya.
Alıntıları Göster
38 plaka arabalar temiz görünürdü. Belki de sanayiden geçen biri tesadüfen görüp çekmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
38 plaka arabalar temiz görünürdü. Belki de sanayiden geçen biri tesadüfen görüp çekmiştir.
Alıntıları Göster
pahali bi ilan bence...
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer
pahali bi ilan bence...
Alıntıları Göster
Tarihte Kayserililer..
The Kayserian :
The master of the commerce..
Not: Tamamı ile benim uydurmam, tarih sayfalarında böyle bir bilgi bulunmamaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhancoban
Tarihte Kayserililer..
The Kayserian :
The master of the commerce..
Not: Tamamı ile benim uydurmam, tarih sayfalarında böyle bir bilgi bulunmamaktadır.
Alıntıları Göster
yahu fıkra gibi ilan. sağol arkadaşım bunlardanda haberimiz oldu.
şimdi ben bu adamla anlaşsam ve parasını taksit taksit ödesem adam hiç sorun olmaz. peşinata kaportayı verir.ilk taksitde şanzıman sonra 3.taksitde motoru ve 4.taksitdede kapıları almaya gideriz.