Şimdi Ara

bu notebook nasıl? alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene üniversiteye bşaladım itü makina mühedisliği ingilizce =P
    neyse işte laptop alcam bi tane buldum vatan pcde özelliklerine göre parası çok iyi zaten kampanyalı sanırım. ama beni tek düşündüren şey markasının casper olması casper nasıldır? alınırmı?

pc bu

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47572

yardımcı olursanız çok sevincem :D

kullanım alanım

msn-face-müzik-oyun bide işte belki bölümümle ilgili programlar fln kullanmam gerekebilir.

beni tek düşündüren markanın casper olması işte. bu olmaz derseniz. 1700 liraya kadar bana nasıl bi laptop önerirsiniz

şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tanten_ -- 25 Eylül 2010; 16:13:06 >

• casper hp hariç hepsine bak :D asus veya acer bak acerin ethos var ona bakabilirsin 1700 ama peşin fiyatı o civarda sanırım yada 1800 olabilir
  • ya arkadaşlar laptop alacam ama casper için ısınma sorunu var diyorlar bu nekadar doğru birileri bni adyydınlatabilirmi almayı düşündiğim pc bu nasıl ?

http://www.guvenliticaret.net/?urun-detay_6722_CASPER_NIRVANA_CPQ_I370-3K35B.html
  • casper donanım açısından iyi olabilir ama kasa malzemesi çok kötü oluyo menteşelerde çok sorun çıkıyo eğer ben sık sık servise gönderirim diosan casper servisle uğraşmak istemiosan samsung,toshiba vs bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    bu bilgisayar alınırmı
    2 yıl önce açıldı
    bu pc sistemi alınırmı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

bilgisayarda elektronikte yerli alma dostum, 1800TL verebilecek insan 2000'i de verebilir bence o yüzden bütçeyi biraz daha zorla acer asus lenovo'lara bak bence

Yerli alma derken gerekçenizi de açıklar mısınız? Cümlenizde sanki Türk malı daha kalitesiz gibi bir ima algıladım, yanılıyor olabilirim. Ben tam tersine, yerli olduğundan, pozitif ayrımcılık yapıp Casper aldım. Yıllarca yabancı markalı ürünler de kullandım ve bir çoğunda sorunlar yaşadım. Yaşarsam en azından Türk marka bir ürün yüzünden yaşarım diyorum. Kötü tecrübelerimiz olsa dahi, yerli üreticilerimizi desteklememiz gerektiğini düşünüyorum yoksa yerli alma deyip geçmek çok kolay geliyor bana.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

bilgisayarda elektronikte yerli alma dostum, 1800TL verebilecek insan 2000'i de verebilir bence o yüzden bütçeyi biraz daha zorla acer asus lenovo'lara bak bence

Yerli alma derken gerekçenizi de açıklar mısınız? Cümlenizde sanki Türk malı daha kalitesiz gibi bir ima algıladım, yanılıyor olabilirim. Ben tam tersine, yerli olduğundan, pozitif ayrımcılık yapıp Casper aldım. Yıllarca yabancı markalı ürünler de kullandım ve bir çoğunda sorunlar yaşadım. Yaşarsam en azından Türk marka bir ürün yüzünden yaşarım diyorum. Kötü tecrübelerimiz olsa dahi, yerli üreticilerimizi desteklememiz gerektiğini düşünüyorum yoksa yerli alma deyip geçmek çok kolay geliyor bana.

Saygılar,

laptopta yerli üretim diye bir şeymi var zannediyorsunuz? hepsinde çinde büyük ihtimalle aynı fabrikada üretiliyor.acer acer markası basılıyor caspersa casper markası basılıyor.sonrasında ülkemize gönderiliyor.ithalatçı değişiyor sadece.o yüzden markaya bakmadan f/p oranı en yüksek bilgisayara yönelmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Saygılar,

laptopta yerli üretim diye bir şeymi var zannediyorsunuz? hepsinde çinde büyük ihtimalle aynı fabrikada üretiliyor.acer acer markası basılıyor caspersa casper markası basılıyor.sonrasında ülkemize gönderiliyor.ithalatçı değişiyor sadece.o yüzden markaya bakmadan f/p oranı en yüksek bilgisayara yönelmek lazım

Hayır zannetmedim. Dikkat ettiyseniz sırf bu sebepten, Türkiye üretimi değil, Türk marka tabirini kullandım. Günümüzde maliyet kaygılarından dolayı, birçok firma Çinde üretim yapıyor, bu konuda bir sıkıntı yok. Dikkat çekmek istediğim nokta, markanın kayıtlı olduğu ülke. Size şu konuda hak veriyorum, F/P oranına bakmak lazım, ben de ürün alırken buna bakarım, fakat seçenekler arasında, Türk firma varsa, ona yönelirim.

Benim kızdığım nokta, Casper alma, Arçelike bulaşma, Vestel sakın ha! bu şekilde yazı yazıpta, yazdıklarının sebeplerini açıklamamaları. Eyvallah, Casper alma diyorsunuz da, nedenini de yazın bunun. Bir de dikkat ediyorum, sakın Türk malı alma diyen arkadaşlar var. Bu arkadaşlar hakkındaysa yapacak bir yorumum yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.