Şimdi Ara

Bu Notebook Alınır mı? (CQ60 FV615EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı kuzenime almak istiyorum. Bilgisayarla öyle çok fazla oyun oynanmıyacak. Şöyle basit bir iki oyun açsa yeter yani.
    Genel olarak internete girmek, film izlemek, word vs. gibi basit ev kullanımda kullanılacak.
    Düşündüğüm Ürün Compaq Presario CQ60-135ET (FV615EA). Şu an da Carrefoursa da 1299TL.
    Ürünün linkini aşağıda veriyorum. Sizce bu fiyata değer mi? Bunun yerine bu fiyata başka ne önerebilirsiniz?
    Şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3768152-3812190.html

• istediğiniz özellikleri karşılayabilecek bir notebook
  • bu laptopun ekran kartı konusunda bilgisi olan var mı? NVIDIA GeForce 9200M GE yazıyor;oyun performansı nasıldır.
  • Arkadasım bende aynısını düşünmustum fakat hazla populer olmadığını düşünüyorum.Yedek parçada sıkıntısı olabilir mi?Veya xp driverleri nereden bulunur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicekli820

Arkadasım bende aynısını düşünmustum fakat hazla populer olmadığını düşünüyorum.Yedek parçada sıkıntısı olabilir mi?Veya xp driverleri nereden bulunur?

Dostum araba almıyoruz yedek parça sıkıntısı olacak.
    Driver sorunu olması ise söz konusu bile olamaz.
    Benim şu an için merak ettiğim bu ürünü Türkiye'ye kim getiriyor (Yani garantisini kim veriyor) ve bu fiyata, bu özelliklerden daha iyisi var mı?
  • garantisini heralde hp servisi verir kim vericek?

bu arada bu modelin xp driver larını paylaştım forumda bilginize...
  • valla kardeşim bende CQ-125ET si var canar gibi oyun oynuyom banamısın demiyo ve bu medel neticede benimkinin üst modeli olsa gerek ve her türlü işini görür bence gene de karar sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım eğer hafta sonuna kadar tükenmezse alacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efkarl

valla kardeşim bende CQ-125ET si var canar gibi oyun oynuyom banamısın demiyo ve bu medel neticede benimkinin üst modeli olsa gerek ve her türlü işini görür bence gene de karar sana kalmış

desene ben benimkini (cq60-135et) ii bi katlederim :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: fl0ral

quote:

Orjinalden alıntı: efkarl

valla kardeşim bende CQ-125ET si var canar gibi oyun oynuyom banamısın demiyo ve bu medel neticede benimkinin üst modeli olsa gerek ve her türlü işini görür bence gene de karar sana kalmış

desene ben benimkini (cq60-135et) ii bi katlederim :))

Laptop'ta nasıl oyun oynuyosununz anlayamıyorum.
    Hele ki böylesine zayıf ekran kartına sahip olanlarda.
    Hadi 9600M GT falan olsa ekran kartı gene neyse.
  • ben f505ea ile call of 4 oynadım :))

go 6150 vardı 128 mb o da paylaşımlı hali :))

valla dostum istenince oynanıyor zor da olsa...
  • Carrefoursa da kalmamış. Alamadık.
  • ben demiştim dostum ya

keşke arayıp ayırtırsaydınız bişi yapsaydınız
  • Acele etseydiniz keşke
  • Wala haklısınız arkadaşlar ne diyim ya.Ama napalım nasip değilmiş. Bir sonraki kampanyayı bekleriz bizde.
    Ben Konya'da olduğum için hafta sonuna kadar Ankara'lı arkadaşımın Ankaraya gitmesini beklemek zorundaydım.
    O nedenle kaçırdık anlıyacağınız. Ha bu arada öyle istenildiğinde ayırırlar mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 22 Şubat 2009; 12:57:54 >
  • Aynı bilgisayar Migroslarda da var ...10 tl de ucuz 1289 ...Migrosları araştırın bulursunuz.....Ben de bir akrabama aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Aynı bilgisayar Migroslarda da var ...10 tl de ucuz 1289 ...Migrosları araştırın bulursunuz.....Ben de bir akrabama aldım...

Bulacağımı pek sanmıyorum ama yine de yarın Migros'tayım. (Konya'daki Migros biraz küçük da onun için olduğunu sanmıyorum burda.)

Edit:
    @selimhun kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
    Mesajını okur okumaz hemenwww.kangurum.com a girdim.
    Sanırım stoklarında var. Az sonra siparişini vereceğim. Kuzenim çok sevinecek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 23 Şubat 2009; 1:03:24 >
  • hadi hayırlı olsun şimdiden

carrefour da ayırırlar mıydı bilmiyorum ama denemek de fayda vardı :)
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Bende Migros Konya'dan Hp CQ60-FV615EA model laptopu 1290liraya almış bulunmaktayım.Salı günü inşallah ürün elime geçecek.Aldıktan sonra dikkat etmem gereken şeyler neler?Yardımcı olursanız sevinirim
  • Bursa Carrefour dan ben 1.5 ay önce aldım alan kaçıo kardeş.koltuğun altına kıstırıyo gidiyor.:D Bunlardan biride Bendim:D1299 lira
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.