Şimdi Ara

bu nike air force sahte mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nike Air Force Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır

Nike Air Force ayakkabıların sahtesini orijinalinden ayırt etmek zor olabilir, ancak aşağıdaki yöntemler yardımcı olabilir:

• Fiyat: Orijinal Nike Air Force ayakkabılar genellikle pahalıdır. Çok düşük fiyatlı ayakkabılar sahte olabilir.
    • Satın Alınan Yer: Ayakkabıları yalnızca yetkili Nike satıcılarından veya güvenilir çevrimiçi perakendecilerden satın almalısın. Sokak satıcılarından veya bilinmeyen web sitelerinden satın alınan ayakkabılar sahte olma ihtimali daha yüksektir.
    • Malzeme: Orijinal Nike Air Force ayakkabılar yüksek kaliteli deriden veya sentetik malzemeden üretilmiştir. Sahte ayakkabılar daha ucuz malzemelerden yapılmış olabilir ve daha az dayanıklı olabilir.
    • İşçilik: Orijinal Nike Air Force ayakkabılar dikkatli bir şekilde işlenmiştir ve dikişlerde veya yapıştırıcılarda kusur yoktur. Sahte ayakkabılar genellikle daha az özenle üretilmiştir ve kusurlar olabilir.
    • Logo: Orijinal Nike Air Force ayakkabılarındaki Nike logosu keskin ve net olmalıdır. Sahte ayakkabılarda logo bulanık veya yanlış hizalanmış olabilir.
    • Seri Numarası: Her çift orijinal Nike Air Force ayakkabısında benzersiz bir seri numarası vardır. Bu seri numarasını Nike'ın web sitesinde doğrulayabilirsin.
    • Kutu: Orijinal Nike Air Force ayakkabılar, Nike logosu ve diğer otantik özelliklerle basılmış bir kutuda gelir. Sahte ayakkabılar genellikle daha basit veya düşük kaliteli kutularda gelir.

Eğer hala emin değilsen, ayakkabılarını bir Nike mağazasına götürebilir ve bir uzmana inceletebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emmeden anlayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

suana kadar orjinal lakin kutudan cakma da cikabilir bilemezsin. git 289 tl yi ver kafan rahat olsun. ugrasma bos yere.

• kimin sorduğuna bağlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

orjinal olup olmadigini icinden ve kenarindaki iki delikten anlarsin.
    ayrica sondan bi onceki fotoda nedense hyperbilmemne yaziyor onun ayakkabiyla alakasi yok.

suana kadar orjinal lakin kutudan cakma da cikabilir bilemezsin. git 289 tl yi ver kafan rahat olsun. ugrasma bos yere.

adamlar logosundan herşeyine kadar aynısını yapmaya çalışıyor 2 tane delik mi açamicaklar, hyperfuse olabilir, bende nike mağazasından aldım ama daha hiç kutuyu açmadım birde n11 den replika aldım 60-70 tl ye o da gelsin karşılaştırma videosu çekicem
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    kanka bosuna ugrasma ya
    gerek yok bos yere 60-70 tl vermene
    depoyu fullersin tunellerde kesiciye gidersin bol bol :)

hem ben bu airforcede senin gibiydim baslarda master yaptim. hatta arkasina bi tane daha aldim 289 a.
    2 tane airforceum var. cok detayli inceledim piyasadakileri ben. o iki deligi anlarsin sonradan.
    dedigim gibi biraz sen de benim gibi tezcanli pinpiriklisin, al orjinal kafan rahat olsun

• çakma ürünleri nasıl giyiyorsunuz çıplak ayak yürüyün yolda daha az zarar verir bana göre. Yapmayın arkadaşlar ayak bu vücuttaki en önemli uzuvlarımızdan. Ayaklarınıza iyi bakın. Kıyın paraya demedi demeyin. Üstüne 10 liralık t-shirt çek ama ayakkabın kaliteli olsun.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

ayrica sondan bi onceki fotoda nedense hyperbilmemne yaziyor onun ayakkabiyla alakasi yok.

Sana bi ayakkabi atsam sahte mi anlar misin

hepsini anlamam da cogundan anlarim diyelim

ikisindende aldım 65 tl ye sahte 289 tl ye gerçek aldım ilk gerçegi kullandım ayağımı vurmaya başladı paketledim daha iade edicem yada kullanmaya devam edicem bakıcaz

orjinali 1 haftadır falan kullanıyorum valla herhangi bir sorun yok :D

orjinalinin vurmasının sebebi benim ayağım ama genede vurmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

beyler sonuç birAZ komik

ikisindende aldım 65 tl ye sahte 289 tl ye gerçek aldım ilk gerçegi kullandım ayağımı vurmaya başladı paketledim daha iade edicem yada kullanmaya devam edicem bakıcaz

yazdiklarini okudum beynim yandi.

simdi orijinal 289luk ayagina vurdu
    cakma olan 65lik ise 1 haftadir banamisin demedi oyle mi?

ilginc.

bu arada orijinal diye 289 tl diye bi ayakkabidan bulutlara ucurmasini beklemek sacma biraz.

quote:

beyler sonuç birAZ komik

yazdiklarini okudum beynim yandi.

simdi orijinal 289luk ayagina vurdu
    cakma olan 65lik ise 1 haftadir banamisin demedi oyle mi?

ilginc.

bu arada orijinal diye 289 tl diye bi ayakkabidan bulutlara ucurmasini beklemek sacma biraz.

vallaha öyle ama bu dediğim gibi benim ayağım düz taban ve sol ayağım biraz içe yatık o yüzden alttan ve soldaki ayağım sağdan vurdu yani genede ayağım kusurlu bile olsa bu ayakkabının vurmaması gerekirdi, paketledim arabada duruyor 1 haftadır iade edicem, almazlarsada sorun değil kullanırım alışır gider heralde bilmiyorum

• Sahte.
    Orjinal nike ta
    İç kısmın o kadar kalitesiz olması mümkün değil

Rust in Peace
  • Numara yazan kısımda "Made in in Vietnam" yazıyor. Neden iki kere "in" yazmışlar... Büyük ihtimal çakma. Ayrıca ayakkabı gerçekten çok kötü ya...

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • quote:

quote:

adamlar logosundan herşeyine kadar aynısını yapmaya çalışıyor 2 tane delik mi açamicaklar, hyperfuse olabilir, bende nike mağazasından aldım ama daha hiç kutuyu açmadım birde n11 den replika aldım 60-70 tl ye o da gelsin karşılaştırma videosu çekicem

Hocam biraz geç alıntı olacak ama çakma ayakkabıya ne oldu acaba? Duruyor mu yoksa parçalandı mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.