Şimdi Ara

Bu netlerle mimarlik olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Turkce: 26 - 29
    Sosyal: 20-23
    Matematik: 29-33
    Fen: 24-27

Biyoloji hic yok yani tekrar bitirmeye calisicam kalan surede. Matematiktede problemler sikinti biraz yapabiliyorum ama baya zaman aliyor.

Biliyorum ygs de pek yuksek gelmiycek siralamam ama lys de cekmeyi planliyorum siralamami. Ancak bu ygs de ne kadar yuksek yaparsam okadar moralli okadar hevesli calisirim lys ye o yuzden ygs de onemli benim icin :(

nedir dusunceleriniz arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunus61 -- 3 Şubat 2017; 11:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birader niye yüksek gelmesin anlamadım ygs bu netlere göre mi matematiği adam gibi cozersen kalan süredeki kısım zaten kolay oluyo biyoloji için 4 günde birey c biter eksiğin azsa ve kazanım testlerini çöz türkçe ve fen için zaten kolay oluyo onlar testleri de çöz bence iyi yaparsın ama matematik çok önemli problem kısmı ozellikle beyine vuruyo

80 bin geliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunus61 -- 3 Şubat 2017; 11:48:50 >

Orijinalden alıntı: mezunus61

Puango diye bir site varda dostum ordan yaziyorum netleri yani benim istedigim universiteye gore baya dusuk geliyor hatta bakayim bu netlerle kac bin siralama geliyor ygs-1 de editleyim msji.

80 bin geliyormus

Takma bu netleri mat i iyi tut fende kazanımları çöz ve bol deneme

Orijinalden alıntı: mezunus61

Puango diye bir site varda dostum ordan yaziyorum netleri yani benim istedigim universiteye gore baya dusuk geliyor hatta bakayim bu netlerle kac bin siralama geliyor ygs-1 de editleyim msji.

80 bin geliyormus

ygs de 80k geldi diye gidemiyor musun? Lys den bi haberdarsın sanırım

Dostum merak etme lys den haberim var ve su zamana kadar lys ye daha cok calismisimdir. 100 binden 30 bine cekebilecegimde biliyorum, benim burdaki dusuncem ygs den gelen kotu bir sonuc lys ye calismayi etkiliycek onun icin boyle dusunuyorum.

Daha Fazla Göster
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    İlk önce evhamlanmanin zarardan başka getirisi yok . Bir sure olmayacak havasinda iyice sallarsin sinavi . Biyolojiye gelirsek ben de sallamistim senin gibi sosyal varken ugrasmayim diye . Suan biyoloji bitirme derdindeyim , selin hocayi siddetle oneriyorum .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.