Şimdi Ara

Bu netlerle ile kaç bin olur tahmini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs 1 45 k ygs 2 47 k mat:45 geo:25 fizik 26 kimya 28 biyo 26 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5-15k sınavın zorluğuna göre

• Obp de 91 umarım öyle olur hedef tip

• Ygs'de 45 k olan birinin bu netlerin 5'er net altını yapması bile çok zor. İlk bindeki, 2 bindeki adamların yapacakları netler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

Ygs'de 45 k olan birinin bu netlerin 5'er net altını yapması bile çok zor. İlk bindeki, 2 bindeki adamların yapacakları netler bunlar...

Hocam şu an buna yakın yapıyorum zaten ygs de stres ile batırdım ki sınıfındaki 30 b indeki arkadaşlar bu civarda dediğin doğru değil yani

• Dediğin netleri kendi sonucuma uyarladım mı ilk bindeyim. Kim tahminim LYS'de o civarda bir şey yapacağım. YGS sıralamam 400.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanmacit -- 22 Nisan 2016; 21:24:43 >
  • quote:

Dediğin netleri kendi sonucuma uyarladım mı ilk bindeyim. Kim tahminim LYS'de o civarda bir şey yapacağım. YGS sıralamam 400.

Ben de ilk 10 k da olabilirim umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ygs'de 45 k olan birinin bu netlerin 5'er net altını yapması bile çok zor. İlk bindeki, 2 bindeki adamların yapacakları netler bunlar...

Yaparsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Yaparsa?

Eğer ilerde vatana millete faydası dokunacaksa İnşallah yapar. Temennimiz o yönde. Kimsenin şevkini kırmak istemem.
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    Gerçek bu
  • ygs ortada psikolojiyi hiç hiç germeycek bi sınavdı o sınavı yapamayan adamın lysde bu netleri yapması imkansız
  • quote:

Gecen sene ygsde 40kydim ama kimya 25 fizik 24tu lysde ve bunu yapmak hic zor degildi. Milleti yanlis yonlendirmeyin iyice cekilmez oldu bu forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 22 Nisan 2016; 21:35:48 >
  • Öyle canınız isteyince imkansız dersiniz millet yapınca istisna bu çocuk der geçersiniz seneyeki nesle yine imkansız dersiniz az tutarlı olun be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 22 Nisan 2016; 21:36:36 >
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Çünkü olduğum denemeler arasında en az YGS'de stres yaptım. Özellikle sayısal hiç zaman yemedi ve stresin minimum olduğu bir sınavdı. Adam yapmasına full bile yapar LYS'yi ama ilk sınavda o kadar yanlış yapan adam için çok zor. LYS'de bu netleri yapan birinin ölü hali bile YGS'de en kötü 20 k içinde olmalıydı.
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama hocam ama SS eklemenizi talep ediyorum.
    Hocam sallasam mat geoyu da soylerdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Belfort

Hocam sallasam mat geoyu da soylerdim :D

Ben sallıyorsunuz demedim. Sadece SS talep ettim. Yarım dakika sürmez SS atmanız.
    fizik kimya 25 imkansız falan değil yapan bir sürü insan vardır
    ama mat 45 geometri 25 demiş mesela arkadaş, boün ee ortalaması üstünde, galatasaray hukuk ortalaması üstünde. yani bu ikisi harbiden de imkansız netler 28 kimya da çok çok büyük bi iddia
  • nigeldeyoung N kullanıcısına yanıt
    30 bindeki adamlarin hepsi 170 soruda 150 net yapiyor yani sinavdan sonra bir upla bu konuyu merak ettim

• Şu yorumları okuyorum da hayret ediyorum geçen sene yani başımdaki çocuk 46 binden 16 bine çekti netleri ise 44 mat 23 Geo 23 fizik 27 kimya 22 biyolojiydi o yüzden imkansız ayaklarını bırakın 18 temmuzda gorusmek üzere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.