Şimdi Ara

Bu Netlerle Hukuk Yalan mı Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son yaptığım denemede,

Türkçe: 30.25 net
    Mat: 15.25 net
    Geo: 3.50 net
    Tarih: 12.25 net
    Coğ: 9.25 net
    Felsefe: 6.75 net

Toplam: 77 net
    YGS - 5 : 330.875 YGS - 6 : 297.263

Arkadaşlar hukuk kazanmak istiyorum. YGS de min. 100 net yapmam gerek. Ancak durum bu şekilde. Ne yapabilirim. Ders çalışıyorum ama hala 70 netlerdeyim. Hukuk yalan mı olur bu sene acaba :S

• Zor ama imkansız değil moralini bozma.
  • Peki şu aşamadan sonra tavsiyeniz ne olur, bu zoru başarmak için.
    Ders çalış klişesinin haricinde, daha yönlendirici olarak neler söyleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEVAN

Peki şu aşamadan sonra tavsiyeniz ne olur, bu zoru başarmak için.
    Ders çalış klişesinin haricinde, daha yönlendirici olarak neler söyleyebilirsiniz.

valla hocam klişe mlişe ama "ders çalış" en net cümle :) matematik ve türkçe'de yapamadığın konuları belirle, belli başlı konuların vardır. Malum konuları hedefe al ve çök üstüne, 2.5 ayda olmayacak iş değil ama dan dun çalışırsan olmaz. Özel olarak eksikleri belirle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat a ciddi anlamda yüklen 30lara yaklaş türkçeyi hafif arttır ve sosyalde 25 gör en az
    şu linkten faydalanblrsin

http://forum.donanimhaber.com/m_68643198/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

mat a ciddi anlamda yüklen 30lara yaklaş türkçeyi hafif arttır ve sosyalde 25 gör en az

Kardeşim senin programını ben fene uyarladim biraz ağır oldu sanki ya.. sen programda 2 sayısal 1 sözel ders olarak gutmissin ama bunu gene uyarladigimizda haftanın 3 günü arka arkaya sayısal dersler çalışmak zorundayım biraz ağır oldu ama verimli olacağına inanıyorum

• Mobile girdiğim için yazım hataları olmuş bunun için özür dilerim umarım anlaşılıyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asla pes etme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

quote:

mat a ciddi anlamda yüklen 30lara yaklaş türkçeyi hafif arttır ve sosyalde 25 gör en az

Kardeşim senin programını ben fene uyarladim biraz ağır oldu sanki ya.. sen programda 2 sayısal 1 sözel ders olarak gutmissin ama bunu gene uyarladigimizda haftanın 3 günü arka arkaya sayısal dersler çalışmak zorundayım biraz ağır oldu ama verimli olacağına inanıyorum

dostum zaten yoğun olması gerekiyor. inan ilk 1-2 hafta zorlanrsn sonra alışacaksın yoğun olmak zorunda şurda ne kadar kaldı sınava? bu program zaten sene başından beri düzenli çalışan biri için fazla geleblr süper bir net istemyosaa sen devam et aynı şekilde önerim budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olliti

quote:

dostum zaten yoğun olması gerekiyor. inan ilk 1-2 hafta zorlanrsn sonra alışacaksın yoğun olmak zorunda şurda ne kadar kaldı sınava? bu program zaten sene başından beri düzenli çalışan biri için fazla geleblr süper bir net istemyosaa sen devam et aynı şekilde önerim budur.

Program süper yanlış anlama ben ders çalışmaya alışık olmadığım için oyle bi yorum yaptım yilmak yok programa devam sadece 3 sayısal arka arkaya gelince programa sadık kalamayabiliyorum kardeşim 2 sayısalla günü bitiriyorum ama program cok saglam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.